- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Süleyman Rodop: "Galatasaray, Milan Skriniar ile anlaştı. 6 aylık kiralık olarak takıma katılacak. Maliyeti 2.5 milyon Euro olacak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop: "Galatasaray, Milan Skriniar ile anlaştı. 6 aylık kiralık olarak takıma katılacak. Maliyeti 2.5 milyon Euro olacak."
Ahmet Kutucu , Berkay Özcan , Yusuf Sarı
Takımda Türk yok yedekten gelip oyunu çevirecek , alın gelin hepsini
Bunlar mi maçı çevirecek?Ahmet Kutucu , Berkay Özcan , Yusuf Sarı
Takımda Türk yok yedekten gelip oyunu çevirecek , alın gelin hepsini
Helal olsun o yöneticilere
Birde su Yusuf Sarı'yı beğenenler neyini beğeniyor acaba benim gözlerimde bir sıkıntı mı var? Bildiğin çöp yahu. Kadromuzda Gökdeniz gibi pırıl pırıl çocuklar varken hemde acayip lüzumsuz istekler.
Yerli hucumcuyu napacan ? çöp olsun benim olsun diyorsan al evine götür.yerli hucumcu yok
Sadece Okan hocaya bırakmakta yanlış ortak akılla yapılmalı. Scout ekibi+ Okan hoca+ Demireli+ Ayhan Akman vb. gibi fikir birliği lazım maliyetin uygun olup olmadığına yöneticiler bakar olmuyorsa diğer alternatife giderler. Transfere tek kişinin kararı ile olmamalı. Sara doğru transfer örneği, Zaha, Angelinho yanlış transfer örneği. Maaliyetinden bağımsız Sallai doğru profil mesela maaşı fazla ama bu yöneticilerin hatası gibi.Okan hoca ne diyorsa onu yapsınlar. Futbolun f sinden anlamayanlar karışmasın bi zahmet, maliyetine de başkan karar verir
Bu şartlardaysa gayet makul. Ben daha atletik, genç bonservisli birini tercih ederdim ama devre arası bu tarz transferler daha pahalı oluyor. Skriniar ile idare sene sonu stoperi halletme mantıksız değil. Nelsson'un satışından gelecek bütçede diğer mevkilerde daha üst seviye zorlanabilir böylece.