GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde su Yusuf Sarı'yı beğenenler neyini beğeniyor acaba benim gözlerimde bir sıkıntı mı var? Bildiğin çöp yahu. Kadromuzda Gökdeniz gibi pırıl pırıl çocuklar varken hemde acayip lüzumsuz istekler.
Gökdeniz dediğiniz 3. ligde oynayıp oynayamayacağı şüpheli bir cocuk. Yusuf sarı eğer aral şimşir eren dinkçi alamıyorsan gayet iyi kontra topçusu yerli alternatif olur

Birde su Yusuf Sarı'yı beğenenler neyini beğeniyor acaba benim gözlerimde bir sıkıntı mı var? Bildiğin çöp yahu. Kadromuzda Gökdeniz gibi pırıl pırıl çocuklar varken hemde acayip lüzumsuz istekler.
Efe Akman gibi alt yapıda en yetenekli oyunculardan bir genç oyuncuya süre veriyor diye bizim taraftar torpilci diyor hocaya bu ortamda genç oyuncuların gelişimini falan daha çok bekleriz gibi. Yusuf Sarı ise gereksiz olur bizde boş alan bulamaz. Ahmet Kutucu, Eren Dinkçi, Umut Tohumcu, Yasin Özcan(kulübünden dolay imkansız) gibi yerli isimlere gitmeliyiz.

Sadece Okan hocaya bırakmakta yanlış ortak akılla yapılmalı. Scout ekibi+ Okan hoca+ Demireli+ Ayhan Akman vb. gibi fikir birliği lazım maliyetin uygun olup olmadığına yöneticiler bakar olmuyorsa diğer alternatife giderler. Transfere tek kişinin kararı ile olmamalı. Sara doğru transfer örneği, Zaha, Angelinho yanlış transfer örneği. Maaliyetinden bağımsız Sallai doğru profil mesela maaşı fazla ama bu yöneticilerin hatası gibi.
Okan hoca derken saha içine bakan kısım anlamında diyorum. Yöneticinin işi mi transfer edilecek oyuncuya karar vermek. Maliyete zaten başkan bakıyor

Alper altun forumu coşturuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ha tabi paralar Dybala'ya gidecek komple artik cepte para kalmadi diyorsaniz bilemem. Bende bir kaç çöp bulabilirim o zaman, zor birşey değil. Türk ama yetersiz olsun, güzel bakış açısı maşallah.

2.5 milyon euroya geleceğin Davinson'u olacak bir oyuncu yazsana.
Lens 100 bin euroya özbek bir cocuk almis, anlık değeri 10m euro. Yasi 20.
Luyindamayi belcika takimi 500 bin euroya almıştı.

Arayan buluyor, ben oturup izlemiyorum oyle bir vaktim de bilgim de yok

Sanırım bu ocak ayında bize dereyi gecene kadar yardımcı olacak birilerine bakacaklar net transfer yapılmaz zaten en makulu bu.

Beşiktaşın sözleşmesini fesih ettiği Berkay Vardar ile Emirhan Delibaş bu ikisi de Karagümrük denen kulübe gitmişti.
Dopingden men edilmişler.
21 yaşında çocuklar bunlar. Siyah beyaz lannn
Bu olay çok ciddi bir olay ,bizim ülkede ciddi şekilde doping testi eminim yapılmıyor misal atiba denen herif 40 yasinda köpek gibi koşuyordu ülke şirk yeri olduğu için sorgulayanda yok

olurda gol atarsa Ha Bu Diyar Ha Bu Diyar parçası açılıp ha bu diyardan sonra kesilip trübünler milan milan Skriniar diye bağırabilir.Umarım gelir

Kim mesela ne demek?
Bugun 20m euro degeri olan stoperlere gir bak
En fazla 2 sene önce 1-2-3m euro satin alınmışlardır
Scout transferine musait bir yapı görüyor musun şuan ki yabancı kuralında veya takima 3. stoper olarak bu tarz birini alıp güvenip yola devam eder misin lig ve Avrupa maçlarına?

Lens 100 bin euroya özbek bir cocuk almis, anlık değeri 10m euro. Yasi 20.
Luyindamayi belcika takimi 500 bin euroya almıştı.

Arayan buluyor, ben oturup izlemiyorum oyle bir vaktim de bilgim de yok
Onlar deneme ile oluyor ama genelde tutmayınca bir şey olmuyor bizde yabancı sınırı var öyle deneme yapamıyorsun maalesef böyle bir oyuncu aldın biraz kötü oynadığında nelere olacağını az çok sende bende biliyoruz.

Onlar deneme ile oluyor ama genelde tutmayınca bir şey olmuyor bizde yabancı sınırı var öyle deneme yapamıyorsun maalesef böyle bir oyuncu aldın biraz kötü oynadığında nelere olacağını az çok sende bende biliyoruz.
Senin zaten iyi bir takımın var, boey 1m Marcao 4m aldın. Şöyle 2 oyuncu atsan takima kimse bir sey demez komple zarar etsen de bir sey demez. He gidip jelert 10 verirsen baska bir sey konusulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt