GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout transferine musait bir yapı görüyor musun şuan ki yabancı kuralında veya takima 3. stoper olarak bu tarz birini alıp güvenip yola devam eder misin lig ve Avrupa maçlarına?
Bunlarin cevabi hayirsa gidelim psgde forma giyemeyen yillik maliyeti 7 olan oyuncuyu, yarim donem icin 2.5m euro verelim o zaman. Bu mantıklı, bu sirket senin olsa boyle yapar misin?

Bunlarin cevabi hayirsa gidelim psgde forma giyemeyen yillik maliyeti 7 olan oyuncuyu, yarim donem icin 2.5m euro verelim o zaman. Bu mantıklı, bu sirket senin olsa boyle yapar misin?
Yarışın içinde bulunmak ise cevap; evet. Daha iyisini devre arasında nerede ve kaç paraya bulacaksın? Skriniar dediğin oyuncu da 2 sene evvel Avrupa'da herkesin istediği adamdı. Sıradan oyuncu değil.

Bu olay çok ciddi bir olay ,bizim ülkede ciddi şekilde doping testi eminim yapılmıyor misal atiba denen herif 40 yasinda köpek gibi koşuyordu ülke şirk yeri olduğu için sorgulayanda yok
O herif zaten doping etkisi yaratan ve sayılan kalp ilacını uefa'dan izinli yasal olarak kullanıyordu.

Sorsan çok ahlaklı kulüp kendileri.

Şikrinyar’ı 6 ay rehabilite edip eski formuna kavuşturduktan sonra kulübüne tekrar kazandırmayız umarım. Opsiyon falan olsun tutarsa ekibimize katalım.

Takimda Nelsson cizik yemisken, Metehan yetersiz gorulmusken, elinde orijinal 2 stoper kaliyor;

Davinson ve Abdulkerim. (Kaan orijinal stoper degil, kendi soyluyor, oynatir hoca o farkli bir durum)

Bunlardan biri sakatlandimi resmen boku yiyorsun. Davinson Trabzon macinda yoktu normalinden daha fazla gol yedik. Sen bu durumda takimin uclu stoperle oynamaya buyuk ihtimal devam edecekken oraya hemen yarin Istanbul'a inen ve ertesi gun maca cikabilen birini getirmen lazim.

Ben illa Skriniar alinmali demiyorum ama gidip Kazakistan veya Burkino Faso'dan hadi 1 milyona scout transferi yapalim demek ne kadar mantikli olur, bir oturup dusunmek lazim. O yuzden kiralik Skriniar neden alindi da demem. 3 hafta sonra ligin 2. devresi devam edecek ve Avrupa'da final istiyoruz diyor yoneticiden futbolcusuna kadar. Bu hedef icin yapilacak transferde sansa birakilacak birsey degil o yuzden deneme oyuncusu alinmasi yanlis olur.

Senin zaten iyi bir takımın var, boey 1m Marcao 4m aldın. Şöyle 2 oyuncu atsan takima kimse bir sey demez komple zarar etsen de bir sey demez. He gidip jelert 10 verirsen baska bir sey konusulur
Bu konuya katılıyorum. Zaten ilk 11'de en fazla yerli oynatan takımız. Barış,yunus,abdül,kaan.
7 yabancıyla maça başladığımız yerde 12 yabancı hakkı varsa bunların 2sini bats ve icardi olarak düşün kalan 4 yabancıyı 1-5 milyon arası olacak potansiyelli gençler olmalıydı.
Geçen sene 14 yabancı varken de aynısını söyledim. Zaten 4 yerliyi çıkarıp yabancı sokayım desen maç içinde kulllacağın maximum 11 yabancı olur. En kötü 1 tane böyle 20'li yaşlarda en azından bir özelliği çok iyi bir herif alınabilirdi.
Locko-dorgu gibi bazı özellikleri şuligi hoplatacak herifler 300-500 binlere satıldı. En azından tek oyuncu bu denenmeliydi.

Takimda Nelsson cizik yemisken, Metehan yetersiz gorulmusken, elinde orijinal 2 stoper kaliyor;

Davinson ve Abdulkerim. (Kaan orijinal stoper degil, kendi soyluyor, oynatir hoca o farkli bir durum)

Bunlardan biri sakatlandimi resmen boku yiyorsun. Davinson Trabzon macinda yoktu normalinden daha fazla gol yedik. Sen bu durumda takimin uclu stoperle oynamaya buyuk ihtimal devam edecekken oraya hemen yarin Istanbul'a inen ve ertesi gun maca cikabilen birini getirmen lazim.

Ben illa Skriniar alinmali demiyorum ama gidip Kazakistan veya Burkino Faso'dan hadi 1 milyona scout transferi yapalim demek ne kadar mantikli olur, bir oturup dusunmek lazim. O yuzden kiralik Skriniar neden alindi da demem.
Elimizdekiler daha süre bulamazken , bütçe kısıtlıyken ki (Osimhen isterse şartlar zorlanacak , çok net bek ve stopere adam lazımken ne sıkautu?
Yıllık maaş giderleri falan demiyorum bile , çocuk oyuncağı mı bu,
Skriniar gelsin 6 aylık performansı iyi olursa kalır zaten gitmez

Bu konuya katılıyorum. Zaten ilk 11'de en fazla yerli oynatan takımız. Barış,yunus,abdül,kaan.
7 yabancıyla maça başladığımız yerde 12 yabancı hakkı varsa bunların 2sini bats ve icardi olarak düşün kalan 4 yabancıyı 1-5 milyon arası olacak potansiyelli gençler olmalıydı.
Geçen sene 14 yabancı varken de aynısını söyledim. Zaten 4 yerliyi çıkarıp yabancı sokayım desen maç içinde kulllacağın maximum 11 yabancı olur. En kötü 1 tane böyle 20'li yaşlarda en azından bir özelliği çok iyi bir herif alınabilirdi.
Locko-dorgu gibi bazı özellikleri şuligi hoplatacak herifler 300-500 binlere satıldı. En azından tek oyuncu bu denenmeliydi.
Bizim scoutlarin ve eminim buradaki gibi herkes, su Locko ve Dorgu'yu 15-20 milyon euroluk topcu oldugunda anca haberi olmustur. Kimse o gunku 300-500 euroya alinan oyuncudan haberi yoktur.

Kim bunlari U19 takiminda izledim diyorsa bana gore salliyordur.

Kim mesela ne demek?
Bugun 20m euro degeri olan stoperlere gir bak
En fazla 2 sene önce 1-2-3m euro satin alınmışlardır
Bizim her sene şampiyon olmamız lazım, o yüzden kadromuzda 1 2 milyonluk scouting transferleri bulundurmamız çok zor (yabancı siniri varken imkansız). Ama, yaz transfer donemlerinde bu tur bir iki oyuncu alıp direk baska takimlara kiralamayı deneyebiliriz; aslında birkaç tane bu tur transfer yaptık ama hiç biri tutmadı (Yusuf ve Prag'a kiraladigimiz stoper).

Biz böyle birini aramıyor muyuz?
Hem stoper hem sağ bek
Sene başında 20 yaşındaki cocugu 100 bin euroya almışlar
Hahahahhahaha

Arada gaza gelip oyun bile kuruyor ne demek ya stoperin ana 2-3 gorevinden biri zaten

Oyle bi yazmis ki sanki 7 kisiyi gecip gol atmaktan fln bahsediyor

Ben illa Skriniar alinmali demiyorum ama gidip Kazakistan veya Burkino Faso'dan hadi 1 milyona scout transferi yapalim demek ne kadar mantikli olur, bir oturup dusunmek lazim. O yuzden kiralik Skriniar neden alindi da demem. 3 hafta sonra ligin 2. devresi devam edecek ve Avrupa'da final istiyoruz diyor yoneticiden futbolcusuna kadar. Bu hedef icin yapilacak transferde sansa birakilacak birsey degil o yuzden deneme oyuncusu alinmasi yanlis olur.
Skriniar Inter UCL finalindeyken sahadaydı yanlıs hatirlamiyorsam dzeko gibi o dedenin de ligte ki ve avrupa performansi ortada 2 yıldır. Devre arasında takım hedeflere koşmak isterken scout işi çok abes olay cidden. Diyelim ki aldık skriniar degilde ganalı 20 yaşinda bir herif batırırsa bu hedeflere nasil gidelecek diyen yok.

Yerli topcuyu yine Anadolu'da bir yerlere oyle veya boyle gonderebiliyorsun. Ama Tete gibi, Zaha gibi topculari ancak yillik 2.5, 3 milyonluk maaslarini cebinden odeyerek gonderebiliyprsun. Evet, kadro siskinligi yaratabilir Yusuf gibi yerliler ama muhasebecin kimi alabilirsin diyorsa onu alacaksin sonunda. Uc dort sene once merhum baskan ile Terim arasindaki transfer kavgalarini unutmadik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt