GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emirhan Arkutcu
Menemen'de oynuyor. 18 yaş, sağ kanat
Almak lazım
Böyle topçular için pilot takım almayı bir türlü yapamadık. Scout keşfi ucuz genç adamları ve alt yapı topçularımızı orada pişirp gs A takımı seviyesine getirebildiklerimizi ekibimize katsak keşke. Metehan efe falan hep bu sebeple tutmuyor. Arada bir tane gelişim için istasyon takım olmalı

Bence kaleci bakmaya gerek yok. Yapilmasi gereken, Muslera'nin formsuzlugunu kabullenip soyle bi 3-4 mac yedege gecmesi. Gunay oynasin. Sutlari tehlikeli yerlere sektiriyor bazen ama Muslera'nin su anki formundan dusuk olacagini sanmiyorum.

TS macinda hakeme, auta falan odaklandik ama o yedigi 3. gol, o golu yemeden once suzule suzule gelen rabona ortasina cikmayisi, sonra Banza'nin kafa topuna gec mudahalesi yuzunden neredeyse penalti yapmis olmasi falan, gene cok kotuydu.

İlk 3 4 senesi tam bir süpürücüydü sonra bir şeyler oldu bu adama hatta play off dönemini bilenler bilir cezalanına top girdiği an muslera çıkar onu alırdı, yaşadığı sakatlığa bağlamayamam bunu o skilli'i çok daha önce kaybetti en pik noktası ilk 2 sezondu. 3 yıldır falan kale cizgisinden ayrılmaya tenezzül bile etmiyor en son bir tane topu havada yakaladığını ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile

Mikuatzemidir nedir gurcu oyuncu acaip birsey tam mikser ceza sahasini karistiran heryere giren cikan ayak kafa sokan muthis bir oyuncu

Alabilirsek acaip bir is olur ama ben ihtimal vermiyorum

Mikautadze taş gibi adam.

Mikautadze
Skriniar

Biraz kura şansı ile UEFA da enteresan işler olabilir. Ama kaleci sıkıntılı
pena2.jpeg

Böyle topçular için pilot takım almayı bir türlü yapamadık. Scout keşfi ucuz genç adamları ve alt yapı topçularımızı orada pişirp gs A takımı seviyesine getirebildiklerimizi ekibimize katsak keşke. Metehan efe falan hep bu sebeple tutmuyor. Arada bir tane gelişim için istasyon takım olmalı
Şimdi alıp Pendik'e kiralanabilir. Zaten U18'de oynuyormuş

Mikuatzemidir nedir gurcu oyuncu acaip birsey tam mikser ceza sahasini karistiran heryere giren cikan ayak kafa sokan muthis bir oyuncu

Alabilirsek acaip bir is olur ama ben ihtimal vermiyorum

Osimhen yanına cuk oturur, tam 4-4-2, 3-5-2 aradığımız forvet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

................................kaleci.......................
...........Sanchez .... Skrniar......Apo............
Barış .......... Torreira ...... Sara ........ Jakobs
.............Yunus ....................Mikautadze.....
............................Osimhen........................

Alamayız ki 20 aşağısına bırakmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt