Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Çöp bir transfer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmeyecek diyor.
Nelsson 50 kat daha mi iyi? Yuh yani hangi Skriniar'i izledin acaba?Mikautadze icin lyon 20+ Plus ister
yani 25 milyon vermek imkansiz gibi bu hayallerden vazgecmek lazim ayni sey ryan cherki icinde gecerli bu oyunculardan acil vazgecilip olabilecek hedeflere yonelmek lazim
Skriniar Allah var hic istemiyorum tank gibi agir sotper nelson oynasa bundan elli kat iyi stoper ki hic begenmem nelsonu
Skriniar filan aliniyorsa 6 aylik alsinlar
allahhhhhh
Hocam bunları emre utkucana arada mail at, kendisi bu ligler yerine premier ligi izliyor bir de italya ligi10 ne ki sevgili ali , suan 20 ,25 konusuluyor. spurs ,newcastle vs talip . ^ postecoglu dolayli spurs yaparsa sasirmam. asya menseli yetenekleri nokta atisi bold yapan baska hoca tanimam mevcut dunya futbolunda .
*<- scout bazli asya listemdeki yeteneklerdendi. gecmiste farkli basliklarda deginmistim.
-> *khusanov .
*kendisi belarus takimindayken ,takip ettigim global bir listeye girmisti one cikan stoperler babinda .
o listede , scalvini de yer aldi . kendi jeneresinde en tuttugum stoperdir. atalanta basliklarinda ozellikle degindigim saglam yetenek .
@Aras Şimşek (gonderi de hatirladin mi bu oyuncuyu ? ) , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
evren sen dogru oyuncuyu izledigine eminmisin inter 3lü oynarken ön tarafta baskıyı yapan adam skriniardı arkada daha agır oldugu icin de vrij süpürücüydüMikautadze icin lyon 20+ Plus ister
yani 25 milyon vermek imkansiz gibi bu hayallerden vazgecmek lazim ayni sey ryan cherki icinde gecerli bu oyunculardan acil vazgecilip olabilecek hedeflere yonelmek lazim
Skriniar Allah var hic istemiyorum tank gibi agir sotper nelson oynasa bundan elli kat iyi stoper ki hic begenmem nelsonu
Skriniar filan aliniyorsa 6 aylik alsinlar
para sıkıntısı var devre arasında oyuncu satmaları gerekiyor yoksa küme düşeceklerlyon makatzadeyi niye yollamak istesin adamın dakika/gol oranı iyi baya
Agir oyuncu bana gelmez alperNelsson 50 kat daha mi iyi? Yuh yani hangi Skriniar'i izledin acaba?