GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam iste ben davinson gibi atlet stoper istiyorum abdulkerimden az daha hizlisi beni kesmez bizim oyun sisteminde ya sag bekin sol bekin atlet olacak yada iki stoperin

Boey olsa olabilirdi su an davinson kadar atlet bir stoper lazim bize oyuncu iyidir zaten psg yapmis
oyuncu cok cok iyi gelirse görürsün zaten ben hala kabul edecegini sanmıyorum cunku italya elit takımları stoper arıyor
bize 2 tane hızlı stoper lazım degil aslında 2 bekimizde hızlı atlet olmalı güya öyleleler ama hastaneden cıkamıyor adamlar
şöyle anlatayım sanchez oyun kurulumu yaparken bıraktıgı boşlukları doldurabilecek ender oyunculardan skriniar cunku adamın oyun bilgisi elit seviye ve havadan cok iyi nelssonu sepetledigimizden beri malum havadan topları alamıyor bizim stoperler

lemina yerıne bonservis verip onyedıkayı almak daha mantıklı ,kadayıf oyuncuları ala ala eskilerin milanına dönecez huzurevi gibi

oyuncu cok cok iyi gelirse görürsün zaten ben hala kabul edecegini sanmıyorum cunku italya elit takımları stoper arıyor
bize 2 tane hızlı stoper lazım degil aslında 2 bekimizde hızlı atlet olmalı güya öyleleler ama hastaneden cıkamıyor adamlar
şöyle anlatayım sanchez oyun kurulumu yaparken bıraktıgı boşlukları doldurabilecek ender oyunculardan skriniar cunku adamın oyun bilgisi elit seviye ve havadan cok iyi nelssonu sepetledigimizden beri malum havadan topları alamıyor bizim stoperler
Ayni seyi soyledim jakobs var boeyde olsaydi hizli stoper lazim degildi ama oyle bir sag bek bulmak gerecekten zor

Bizim scoutlarin ve eminim buradaki gibi herkes, su Locko ve Dorgu'yu 15-20 milyon euroluk topcu oldugunda anca haberi olmustur. Kimse o gunku 300-500 euroya alinan oyuncudan haberi yoktur.

Kim bunlari U19 takiminda izledim diyorsa bana gore salliyordur.
En azından bu derece u19 seviyesinden çıkan olmasa bile 18'li yaşlarda olup 1-2 milyona giden oyuncular var. Doğru filrelemeyle Scout uygulamlarında bu çocukların raporunu da alırsın videolarını da sana sunar.
Zaten bu bahsettiğim standartta 1000 tane oyuncu olacak değil Max 30-50 arası çıkar.
Örneğin onyekuru gibi dikine dripling özelliği olan oyuncuyu filtreleyeceksin yada boey tarzı atletik sıfıra inen bek. Zaten bu filtrelerden sonra oyuncunun karakteristik özelliklerini çıkarırsın bu sayı 10'a falan düşer.

Koca Galatasarayın veri madenciliği yapabilecek data analisti ekibi de var. Ordan sona bakmak ve görmek arasındaki farkı ortaya çıkarabilecek yetenekli adamlar lazım.

Geçen de söyledim bu işi parayla yapmaya kalksan senelik 20 milyon ayırman lazım buraya ki bir etkisi olsun. 20 milyona gider bu işi yapan prof şirketten danışmanlık alırsın sana Amazon ormanlarından 16 yaşındaki veledi sunarlar. Kendim yapacağım dersen kulüp sırf gönüllülük esaslı bir program başlatmalı önüne düşecek rastgele videoları yorumlayacaksın sonra üst yönetime gitsin. Scoutium tarzı, bu çocuklarla da İtü BigBang etkinliğinde tanışmıştım. Mantık çok basit ama etkiliydi bunu kulüp yapamayacaksa kapatsın dükkanı geri yok mevcut düzenden devam etsin.

eger yuksek maaş vereceksek yaşlı olarak bu adam dybala olmamalı ,min son gibi senede 35 40 maça gözü kapalı cıkacak disiplini yüksek adam olmalı

dybalayı aldıgın zaman senede 15 mac medicanada olacak banko

Muhtemelen gift orban işi miku’yu basın önünde dillendirmemek için perdelemeydi ama sızmış yine haber.

Forum enteresan bir hal aldı. Kimisi o kadar para verip alamayız Mikautadze’yi kimisi de Griezman veya Son’u öneriyor. Bize bunlardan önce sağ bek stoper hatta kaleci lazım.

1734556380177.webp

Mikuatzemidir nedir gurcu oyuncu acaip birsey tam mikser ceza sahasini karistiran heryere giren cikan ayak kafa sokan muthis bir oyuncu

Alabilirsek acaip bir is olur ama ben ihtimal vermiyorum
Gelme ihtimali en ufak varsa dybala falan hiç uğraşma sakat makat elinde kalır bu cocugu al getir hemen

hoca yerli futbolcudan verim alıyor

eren elmalıyı istiyorsa bize buyursun gelsin demek düşer

ki gömdüğünüz kadar kötü adam falan değil birbirinizi gaza getiriyosunuz yine klasik
Aynen milli maçlarda standart oynuyor,
Ayrıca şuanki tsye sara torreira koysan fark yaratamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt