GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gift orban mental anlamda sıkıntılı bir bireye benziyor. Böylelerinden uzak durmak lazım artık. Transferlerde ilk önce karaktere bakalım, takımın havasını bozmasın kimse

gürcü eleman daha bu sene lyona gelmedimi 20 civarı bonservise ,yani biraz hayal gibi sanki o rakamlara

ziya doğan.webp

Mikautadze icin lyon 20+ Plus ister
yani 25 milyon vermek imkansiz gibi bu hayallerden vazgecmek lazim ayni sey ryan cherki icinde gecerli bu oyunculardan acil vazgecilip olabilecek hedeflere yonelmek lazim

Skriniar Allah var hic istemiyorum tank gibi agir sotper nelson oynasa bundan elli kat iyi stoper ki hic begenmem nelsonu

Skriniar filan aliniyorsa 6 aylik alsinlar

lyon makatzadeyi niye yollamak istesin adamın dakika/gol oranı iyi baya

yani 25 milyon vermek imkansiz gibi bu hayallerden vazgecmek lazim ayni sey ryan cherki icinde gecerli bu oyunculardan acil vazgecilip olabilecek hedeflere yonelmek lazim

Skriniar Allah var hic istemiyorum tank gibi agir sotper nelson oynasa bundan elli kat iyi stoper ki hic begenmem nelsonu

Nelsson 50 kat daha mi iyi? Yuh yani hangi Skriniar'i izledin acaba?

Zaten kiraliktan baska bir opsiyon olamaz sonucta senelik 9 milyon euro net maasi olan bir oyuncu.

10 ne ki sevgili ali , suan 20 ,25 konusuluyor. spurs ,newcastle vs talip . ^ postecoglu dolayli spurs yaparsa sasirmam. asya menseli yetenekleri nokta atisi bold yapan baska hoca tanimam mevcut dunya futbolunda .

*<- scout bazli asya listemdeki yeteneklerdendi. gecmiste farkli basliklarda deginmistim.
-> *khusanov .

*kendisi belarus takimindayken ,takip ettigim global bir listeye girmisti one cikan stoperler babinda .
o listede , scalvini de yer aldi . kendi jeneresinde en tuttugum stoperdir. atalanta basliklarinda ozellikle degindigim saglam yetenek .

@Aras Şimşek (gonderi de hatirladin mi bu oyuncuyu ? ) , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Hocam bunları emre utkucana arada mail at, kendisi bu ligler yerine premier ligi izliyor bir de italya ligi

evren sen dogru oyuncuyu izledigine eminmisin inter 3lü oynarken ön tarafta baskıyı yapan adam skriniardı arkada daha agır oldugu icin de vrij süpürücüydü
milli takımda da izleyenler gördü kaan veya nelsson gibi agır degil daha seri daha caydırıcı bir stoper
davinson ile kıyas yapıyorsan onunla kıyaslanacak adamlar farklı stoperler

Nelsson 50 kat daha mi iyi? Yuh yani hangi Skriniar'i izledin acaba?
Agir oyuncu bana gelmez alper
Isterse Popescu olsu oyun stilimiz geregi stoperler orta saha cizgisine basiyor
Davinson haric arkaya sarkani yakalayacak tek bir stoper yok

Kaan tank gibi
Abdul agir

Iki agir bir hizli stoperin varken bir agir stoper daha almak helede su oyun sisteminde ne kadar dogru

Mikautadzeyi nasıl alacağız adamlar yeni 18 milyona almış diyorlar. İmkansız iş

Muslera

Skriniar-Sanchez-Jacobs(Apo)

BAY-Torreira-Sara-Zalewski

Mertens

Mika-Osimhen

Lemina’yı da alırsak sağ stoper ve orta saha yedekler. Yıldızımız Yunus’u yazamadım bile. Seneye KDB out İlkay in yaparız,; Mertens ve Sara ile dönüşümlü oynar. Yıldızlar geçidi oluruz.

Not: Muhasebe yapılmamıştır. Maaş bütçesi 100m+ olması muhtemeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt