Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.224
- 21.060
- 2.663
Eski abi , konusu bile vardıMichael rincon diye biri yazmış pogba bize gelmek istiyomuş yeni gördüm
Rincon he adam it ismiyle duyumculuk yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski abi , konusu bile vardıMichael rincon diye biri yazmış pogba bize gelmek istiyomuş yeni gördüm
İsmi lazım olmayan şahsın sürekli bizden haber geçmesi sıkıntı içeriden sızma olabilir çalım olabilir itibar edilmemeli.
1 saat önceymişEski abi , konusu bile vardı
Rincon he adam it ismiyle duyumculuk yapıyor![]()
Heriflerin düşecek olması belki bunu olur hale getirebilir Lyon kim olursa olsun çok kar etmeden çıkarmak da isteyebilir. Belki oyuncular değer kaybı yaşamamak için devre arası gitmek istiyorlar.Mikautadzeyi lyon daha bu sezon 18.5 aldi. Bize kaca verecegini dusunuyorsunuz? Gecelim, alamayiz. Orban daha olasi, oda bize yarar mi bilemedim
1 saat önceymiş
Doğru valla kuş taşa çarpıyor olmayacak adam oluyor. Yiyecek ekmeği varsa mani olamazsın : )Heriflerin düşecek olması belki bunu olur hale getirebilir Lyon kim olursa olsun çok kar etmeden çıkarmak da isteyebilir. Belki oyuncular değer kaybı yaşamamak için devre arası gitmek istiyorlar.
Çok bilinmeyenli işler bunlar.
Ha mantıken çok zor mu evet zor da osimhen bile geldikten sonra şu aralar 50 versen direkt alabileecğin ortamda mantık aramamak lazım.
1 saat önceymiş
Vay adibu herif kolpa rtaş
Böyle salaklıklar yapma potansiyelimiz var yav korktum bir an. Neyse ki 3 kağıtçı çıktıAntremanlara çıkmak istiyormuş bizle , Florya suyunu duymuş, 3,5 gün önce çıkmıştı haber, lağım suyu içsin kontenjan yok ağabey
İmkanı yok en kötü premier lig yapar
Maradona hayattaydi sanırımRabiot , Paredes, McKennie derken Pogba'ya mı geldik
En son ne zaman maç yaptı bu adam
Ocakta Floryadan taşınıyoruz ahbap diyip buna Florya diye Riva'dan villa satalım.Antremanlara çıkmak istiyormuş bizle , Florya suyunu duymuş, 3,5 gün önce çıkmıştı haber, lağım suyu içsin kontenjan yok ağabey
Aslında bize lazım olan isim belli de kulübü bırakmaz. Bize cuk diye oturur
14-15 ay olduRabiot , Paredes, McKennie derken Pogba'ya mı geldik
En son ne zaman maç yaptı bu adam