- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
Oynamasa almayiz zaten bu transferler avrupa icin yapilacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şapka mı varmışFAA şapkası yüzünden bazı taraftarlarımız 6222'den ceza alıyormuş. Skandallara bir yenisi daha eklendi.
2 tane de avrupa maci var bu fikstürde.Devre arası transfer dönemi 13 Ocak 2025-11 Şubat 2025 tarihleri arasında. Başak maçını da dahil edersek o sırada oynanacak maçlar.
Ekli dosyayı görüntüle 271258
21.01.2025 vs. Dinamo Kiev
30.01.2025 vs. Ajax
yaw allah aşkına devre arası lyon'un 20 kağıta aldığı genç forvetini bizim alabileceğimize sizleri inandıran güç nedir?
o lyon ki acil nakite ihtiyacı olan bir kulüp. 20'ye aldığı oyuncuyu kaça verecek?
biz dua edelim de nisan gibi falan maaş krizi çıkmasın. osimhen'i de sezon sonuna kadar takımda tutabilelim.
siz dursun özbek ve yönetiminin ne olduğunu çok çabuk unuttunuz bence.
Var evet?2 tane de avrupa maci var bu fikstürde.
kayseri dDevre arası transfer dönemi 13 Ocak 2025-11 Şubat 2025 tarihleri arasında. Başak maçını da dahil edersek o sırada oynanacak maçlar.
Ekli dosyayı görüntüle 271258
21.01.2025 vs. Dinamo Kiev
30.01.2025 vs. Ajax
Hem mikau hem dybala aynı anda, hemde devre arası kadar alakalıalakayı anlamadım ama video komikmiş.
Alta eklemişsiniz onu görmedim.Var evet?
Osimhen den bahsediyor olabilir mi acaba ben de tam anlamadımbaska nijeryalı forvet bakiyomusuz buchi ye göre
onaşu mu acaba yaw
Osimhen den bahsediyor olabilir mi acaba ben de tam anlamadım