- 26 Ocak 2021
- 41.296
- 40.543
- 3.078
Gitmez yav devre arasında bence bizi birakıp.fransada haber çıkmış
ben de duymuştum 1-2 gün önce ilgi var diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmez yav devre arasında bence bizi birakıp.fransada haber çıkmış
ben de duymuştum 1-2 gün önce ilgi var diye
Nereye meselaDaha iyi takıma gidebilir aynı paraya.
Bizimkiler pasifik holding yönetim kurulu üyesi çünküTs maçıyla ilgili 1 sayfa tüm pozisyonları yorumlayıp paylaşan fenere karşı neden bizimkiler açıklama yapmıyor?
Al şabapNereye mesela
yalan borcum mu var........................Kolpaya son verelim
Bi tek yandan ortalanan ortaya eyüplü topçunun parmak ucuna değmesine penaltı dedi bence de penaltı yani bize olsa verilmese söverimFirat Acun'un ziril ziril ağladığı hafta çıktı acunu göt edercesine konuştu çok şaşırmıştım herifin kanalında ama yine en iyisi gibi
Bunu yazın istedik, gerekirse orta saha gerekirse kanat bek. Kontra futboluna da yatkın yaşı 24. Ucuza alabiliriz
Al sabap yemAl şabap
Osimhen, Napoli'nin istediği yere gitseydi bugün bizim oyuncumuz olmazdı. Kendi ne istiyorsa o oluyor.Osimhen gidemez
Fiziksel ve biyolojik olarakta gerekli rtaşMatematiksel olarak sevişmek zorundayız beyler

Şimdi işler değişebilir bizde yedekte çok fonsiyonlu anahtar gibi kullanırızYazin istedik ama bizi reddetmisti.
30m euro azı çoğu yokMorinhonun tazminatını kaç gösterecekler acaba?
O kupa gelecek emmoglu ne zannettinbana gelen bilgilere göre müthiş şeyler olacak. Ciddi.