GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence mikautadze,dybala bunlar 9.5 numara yani yardımcı forvet için düşünülen adaylar. Arias ise kanat ve 10 numara bölgesi için. İkisi de çok zor transfer ama ikisi birden gelirse takım hücumda 2 seviye birden atlar
Arias iyi oyuncu bence ama Brezilya kulüpleri 12 milyon +2,5 maaş falan teklif ediyor adam için; Flu da 15 istiyor. Belki bize 12’ye bırakırlar da maliyeti ciddi yüksek bir isim. Doğru düşünmek lazım. İlk kez Avrupa yapacak sonuçta

PL iddiaları kolpa btw. Daha önce yazmıştım PL olursa Flu Brezil kulüplerine vermek istemiyor diye hülleyle Palace üstünden Botafogo olur.

Arias iyi oyuncu bence ama Brezilya kulüpleri 12 milyon +2,5 maaş falan teklif ediyor adam için; Flu da 15 istiyor. Belki bize 12’ye bırakırlar da maliyeti ciddi yüksek bir isim. Doğru düşünmek lazım. İlk kez Avrupa yapacak sonuçta

PL iddiaları kolpa btw. Daha önce yazmıştım PL olursa Flu Brezil kulüplerine vermek istemiyor diye hülleyle Palace üstünden Botafogo olur.

Mika 4 yaş daha genç, arias kapalı kutu bence. 28 yaşında, bambaşka bir kültüre gelecek.

arias daha orta saha, mikau forvet menşeili oyuncu. ama ikisi de çok dinamik olduğu için hücum ve orta sahanın hemen her yerinde rahatlıkla oynarlar. ikisinin birden gelmesini imkansız görüyorum ben ama ilk tercihim mikau olmak üzere biri bile takıma katılsa çok büyük kazanım olur bizim için.
Ariasa milyonlar gömmek yerine ki yas olmuş 27 ,ahmet kutucuyu alırım kanada hem yerli genc oyuncu
Sonrada para varsa eğer basar mikautzadeyi alırım
Ama hoca pek düşünmüyor gibi kutucuyu

Bu arada Haluk'un bahsettiği yeni Sportif AŞ yöneticisi Titanic ve bir başka oteller grubunun sahibi olan grubun sahiplerinden olan kişi de dün Kap'a bildirilmişler. Yeni tesislerde alt yapı kısmının maliyetini Gs'li iş adamı karşılayacak diye haberler vardı acaba kendisi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt