Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.503
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyidir kotudur. Hayatinda Ingiltere disina cikmamis 31 yasinda adami niye getiriyoruz buraya?Ayağı kötü değil Maguire'ın.
Defansa ihtiyacımız olduğu ve kendisinin de sözleşmesi bittiği için getiriyoruz.Iyidir kotudur. Hayatinda Ingiltere disina cikmamis 31 yasinda adami niye getiriyoruz buraya?
bu marşı bulamadım youtube'da, bilen varsa link atsın
buldum
söyleyen Mehmet Yüktaşır'mışArif susamın sesine çok benziyor
Bu re re re ra ra ra olayı stadta çok önemli bir işlevi oluyor. Dk 60 civarları takım kötü gidiyor taraftar da komple susmuşsa bir grup başlıyor sonra stad kendine geliyor. Stada giden arkadaşlar bilirlerçok güzel bestelerimiz var ama bu Re RE Re Ra Ra Ra ve seni sevmeyen ölsün kadar tüylerimi diken diken edeni yok
Emre Akbaba eğer o sakatlıkları yaşamasa GS'da gerçekten uzun yıllar kalırdı muhtemelen. 11'in düzenli parçası olmasa bile, geniş kadroda düzenli katkı verirdi. Kendisini Alanyaspor'dayken daha adı bile bizle geçmemişken istemiştim. Gol katkısı yönünden çok üst düzey bir isimdi. Yasin Öztekin gibi golü koklama yönünden Allah vergisi bir yeteneği vardı. Ne yapıp edip bir şekilde pozisyona girip tıklatıyordu. Yazık oldu, bizdeyken sakatlık manasında başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.film oscarlari gibi - *reklam oscarlari da vardi , suan devam ediyor mu emin degilim .
bu vidyoyu ulkemiz adina nacizane olarak gonderirdim - o derece kaliteli ve etkileyici buldum .
bu arada vidyo da hangi yonetmenin imzasi var merak ettim . bariz sinemasal kalteli dokunuslar mevcut.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Levent Kolpgün
paylasim icin tesekkurler sevgili oguzhan .
saygi ve selamlar .
cok guzel ozet gecmissin sevgili onur . ^emre ozelinde hemen hemen benzer gorusteyim .Emre Akbaba eğer o sakatlıkları yaşamasa GS'da gerçekten uzun yıllar kalırdı muhtemelen. 11'in düzenli parçası olmasa bile, geniş kadroda düzenli katkı verirdi. Kendisini Alanyaspor'dayken daha adı bile bizle geçmemişken istemiştim. Gol katkısı yönünden çok üst düzey bir isimdi. Yasin Öztekin gibi golü koklama yönünden Allah vergisi bir yeteneği vardı. Ne yapıp edip bir şekilde pozisyona girip tıklatıyordu. Yazık oldu, bizdeyken sakatlık manasında başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.
Süre/gol bakımından daha şimdiden bayağı iyi bir istatistik yapmış abi. 311 maçta 103 gol 49 asist gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Şu rakamların yanına yaklaşamayan tonla santrafor var. Ki bu adam önce ayak tarak kemiğini, sonra kaval kemiğini kırdı. Akabinde de yaklaşık 3 aylık bir uyluk sakatlığı oldu. Sakatlanmasa bizde yılda +10 gol ve +5 asisti kafadan yapardı direkt. Ne diyelim, kısmet. Bize gelmek için verdiği mücadele sebebiyle kendisine teşekkür ederiz.cok guzel ozet gecmissin sevgili onur . ^emre ozelinde hemen hemen benzer gorusteyim .
kollektif oyun ozelinde - ceza sahasi civari ve icine dair - kendisi, begendigim prototip tipolojilerden .
keza, ispanyol, alman familyasi oyunculari ayri begeniyorum ustte dedigim nuanslar baglaminda.
yay ici ve civari sade basit sonuc odakli geliskenler .
skordan bagimsiz ,bizim ligde emre den bu vibe'i almistim peak oldugu maclar baglaminda .
talihsizlikler yakasini birakmadi dedigin gibi .
saygi ve selamlar .
Geçen sene 6.5m euro almıştır, bu sene toplamda 500 dk oynamamış yedekte bekliyor. Sağ bek, sağ kanat bek, orta saha, kanat her yerin alternatifi olabilecek alternatif kalitesi belli oyuncu. 5m euroya alınabilir. Henüz 24 yaşında.
Her maç sonradan oyuna girip katkı verebilir ilk 11 içinde her bölgede eksik olduğunda alternatif olabilir.
EBIMBE
Yok ya kim verecek 10. Adamı oynatmıyorlar nereden 10 ediyormuş.10 istiyorlar 10
Değiyorsa ver10 istiyorlar 10