GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süre/gol bakımından daha şimdiden bayağı iyi bir istatistik yapmış abi. 311 maçta 103 gol 49 asist gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Şu rakamların yanına yaklaşamayan tonla santrafor var. Ki bu adam önce ayak tarak kemiğini, sonra kaval kemiğini kırdı. Akabinde de yaklaşık 3 aylık bir uyluk sakatlığı oldu. Sakatlanmasa bizde yılda +10 gol ve +5 asisti kafadan yapardı direkt. Ne diyelim, kısmet. Bize gelmek için verdiği mücadele sebebiyle kendisine teşekkür ederiz.

^tekrardan -kalemine saglik .

ben kendisinin milli takim ozelinde -solo resital sundugu- bir mac hatirliyorum. ^nordic bir rakipti suan tam emin degilim . kalitesi, kumasi ve seviyesine dair bir sunum maci gibiydi kendisi ozelinde .

alanya donemlerini versus bizle oynadiklari disinda izlemedigimden bir yorum getirmem saglikli olmaz.

genel anlamda ,ekledigin toplam istatistik - bence mevkisi ozelinde cok iyi bir rakam .

saygi ve selamlar .

2 saniye sonra depari kesen Mertens bile rahatça çalım atıyor. Sağlam defansli birisi lazım. Valla Caner daha iyi
.Bir de 4 milyon filan istiyorlar.
4 falan verilmez ama erenin trabzon performansi cok onemli degil. Okan hocayla cok daha iyi olur. Suan trabzona yunusu barışı abdulkerimi koysan rezil gözükürler

Baska yerlerde emin bayram konusulmus. Sattığımız paraya geri alabiliyorsak hemen alalım bence. Emin tam olarak bizde gelisebilecek bir oyuncu. Ayrica 21 yasinda oldugu icin alt yapi listesinden yazilabiliyor

Baska yerlerde emin bayram konusulmus. Sattığımız paraya geri alabiliyorsak hemen alalım bence. Emin tam olarak bizde gelisebilecek bir oyuncu. Ayrica 21 yasinda oldugu icin alt yapi listesinden yazilabiliyor
metehanın bile şans bulduğu şu kadroda Emin kesinlikle rahatlıkla forma bulur

Konuşulacak tek şey yarınki maçtır
#Konsantrasyon

Kendisinin hakettiği muamele.

felipe-melo.gif

fbjk: 1-1'lerini yediler, 1-1 eridiler.

Karşı tarafta şöyle biri var. Oh oh çekme videosuyla biraz ünlendi. Tabii GS soktukça kime çekti bilemiyorum. İstifa bile yazamamış biri. Bunların hepsi uşak.
Onun için hep önde olacağız

garanti bankası reklamda çakma 5 yıldızlı logo kullanmış, gs bunlara itibarı zedelemeden dava açamıyor mu anlamıyorum millet mentlerde kudurmuş kartlar iptal ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt