Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Erene ben de bayılmıyorum ama berkandan her türlü daha iyi, varsa yerli bek onu alalımEren değil de Yusuf yedek olarak Iyi olur. 2 farklı maçlarda çok işimize yarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erene ben de bayılmıyorum ama berkandan her türlü daha iyi, varsa yerli bek onu alalımEren değil de Yusuf yedek olarak Iyi olur. 2 farklı maçlarda çok işimize yarar
Süre/gol bakımından daha şimdiden bayağı iyi bir istatistik yapmış abi. 311 maçta 103 gol 49 asist gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Şu rakamların yanına yaklaşamayan tonla santrafor var. Ki bu adam önce ayak tarak kemiğini, sonra kaval kemiğini kırdı. Akabinde de yaklaşık 3 aylık bir uyluk sakatlığı oldu. Sakatlanmasa bizde yılda +10 gol ve +5 asisti kafadan yapardı direkt. Ne diyelim, kısmet. Bize gelmek için verdiği mücadele sebebiyle kendisine teşekkür ederiz.
2 saniye sonra depari kesen Mertens bile rahatça çalım atıyor. Sağlam defansli birisi lazım. Valla Caner daha iyiErene ben de bayılmıyorum ama berkandan her türlü daha iyi, varsa yerli bek onu alalım
4 falan verilmez ama erenin trabzon performansi cok onemli degil. Okan hocayla cok daha iyi olur. Suan trabzona yunusu barışı abdulkerimi koysan rezil gözükürler2 saniye sonra depari kesen Mertens bile rahatça çalım atıyor. Sağlam defansli birisi lazım. Valla Caner daha iyi
.Bir de 4 milyon filan istiyorlar.
Bitmiyor ki. Uzatma opsiyonu var ve herif kalmak istiyor. Napoli sadece miktiminiy iyi oynuyor diye belki ucuza kapariz hevesinde.Defansa ihtiyacımız olduğu ve kendisinin de sözleşmesi bittiği için getiriyoruz.
metehanın bile şans bulduğu şu kadroda Emin kesinlikle rahatlıkla forma bulurBaska yerlerde emin bayram konusulmus. Sattığımız paraya geri alabiliyorsak hemen alalım bence. Emin tam olarak bizde gelisebilecek bir oyuncu. Ayrica 21 yasinda oldugu icin alt yapi listesinden yazilabiliyor
çok fazla koştu heryere yetişmeye çalıştı bu çok hoşuma gitti 70 . dakikadan sonra haliyle yoruldu ama bizim gibi bir takımda o mücadeleyi rahatlıkla 80 90 dk ya bile çıkarabilirAhmet Kutucu’yu alalım dün beğendim bizde iş yapar bu çocuk
Kendisinin hakettiği muamele.Baska yerlerde emin bayram konusulmus. Sattığımız paraya geri alabiliyorsak hemen alalım bence. Emin tam olarak bizde gelisebilecek bir oyuncu. Ayrica 21 yasinda oldugu icin alt yapi listesinden yazilabiliyor
Gazeteci trollüyorum yav 2 saate 10 istediler haberi düşer.Yok ya kim verecek 10. Adamı oynatmıyorlar nereden 10 ediyormuş.
Bu arada adamı yaklaşık 2,5 yıldır falan takip ediyoruz
Gelsin kanka hayvan gibi stoper, hız çabukluk dışında herşeyi üst düzey adamın. Euroda iyiydiGelsin ister misin