GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert harici yanlış bir şey yok gibi heis innit
Morata icardi yerine
Eren jacobs yerine
Sakatlık olabilir yeani futbolda
Bi frank jelert yerine
Cuesta Nelsson yerine alındı ama o yazdan çok genel bi planning hatası. Belki yazın dehlense başka biri alınırdı o ara
Lemina fırsat dransferi, yazın öyle bi fırsat çıkmaz.
Ahmeti bilmiyorum, kerem gidince yerli hücumcu mu diyelim ya da ilk devre o kadar iyi oynyayınca kaçırılmamalı diye düşünüldü
Tabi Sallainin defans oyuncusu çıkması da bi plan hatası olabilir bu transferle bağlantılı olarak
Ama bu hamlelerin bazıları fırsat bazıları da zarueriyetten. Yazın yediğimiz hurma o kdr fazla değil gibi. İmho tabi
Ziyech-Jakobs(alınmamalıymış) ve Victor ile yazın vedalaşmak gerekiyormuş bence,
Lemina tabi bu dönemin fırsatı ama yazın merkez rotasyonu için yine birileri düşünülebilirmiş -Okan hoca 12 kişi mi oynayacağız diyip duruyor idi :asd:
Keremin satışı yanlıştı bence, gitmek istiyordu tamam o zaman hemen yerine birini alacak şekilde planlama gerekirdi sanki- ama şimdi Ahmed var, Keremin skorunu yüklenebilir gibi en azından

Yani yazın öyle aşırı rezalet denemez tabi de plansızlık yahut gidilen isimlerin tutmaması birleşince bu ara dönem sanki baştan kadro kuruluyormuş gibi transfer yapıldı, sonucta devre arası 7 transfer çok ama elde Victor-Ziyech gibi verim alamadığın isimler de olunca rotasyon da yetersiz kaldı ki bu dönem yollar ayrıldı

Sanki yazın bir tık daha doğru kadro kurgusu olsa bugün Avrupa için daha iyi şeyler konuşulabilirdi gibi

@Hasan Bekir
@Umut Işık

Jhon Lucumi
Carlos Cuesta
Davinson Sanchez

Tandemi nasil olur yazin alirsak lucumiye
Lucumi çok iyi stoper ama o da hava toplarında çok iyi değil diye biliyorum o konuda daha net bir isim daha iyi olabilir çünkü Lucumi'de 20 civarı istenen bir oyuncu sanırım. Daha uygun maliyetli bir isim daha iyi olabilir.

Yazın sağ bek tutsaydı ve Nelson gitmeseydi AL için umudum olurdu ama şimdi çok zor. Tek şans mevcut oyuncuların gelişmesi lâkin Yunus harici imkansız gibi. Bu sene büyük fırsat teptik hem de çok büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt