GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu mezzala aklını böyle yemiş :

9jxo53.gif

Sonunda şunu biri dile getirmiş. Bir etkisi olacağından değil ama insan bazen düşününce diyor işin içine kendimizi çok kaptırıp ulan biz mi yanılıyoruz?

Dışarıdan bakabiliyor muyuz diye bazen sorguluyorum ama rakip taraftar da olsam yine böyle düşünürdüm.

Bu asalaklar bizi fena halde yordu. Şu 5. yıldızı takalım sonrasına bakarız. Son 3-4 yılda yaşananlar hiç normal değil.

Antremanda topçular baya neşeli gördüğüm. Takımda kaliteli topçu sayısı baya fazla bu arada. Lemina, Sara, Torera, Morata, Osimhen, Mertens, Sanchez, Franky say say bitmiyor...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Floryada bi aile ortamı mevcut. Et sonrası yıkılır bu ortam diyorduk

Hoca bu işinde üstesinden gelmiş gibi duruyor

olayın ertesi günü nöbet başlığında da yazmıştım. kimse çocuk değil. aptal da değil.

futbolun tüm paydaşları, tüm olan bitenin farkında.

hatta fbli sporcular bile farkındadır, emin olun.

sadece pazar günkü tiyatro değil, son 2.5 yıldır yaşanılan tüm saçmalığın herkes açıkça farkında.
biraz iq seviyesi düşük olmayanlar farkında olan herşeyin,herkes farkında degil yani ,fener kitlesi misal en elit denileni bile mevzu futbol olunca iq 50ye iniyor
cünkü sosyal medyada bunlara ne sunuluyorsa ona inanıyorlar
bizim kitleye göre en buyuk farkı fener kitlesinde zerre sorgulama öz eleştiri yok ,koşulsuz biat var
benım bütün arkadaslarım fenerli maalesef herifler koçu tanrı gibi görüyorlar yani hatasız kusursuz :)
tabi tarafsız gözle bakabilen sorgulayan herkes herşeyi çok iyi görüyor dillendiremiyor belki ama farkındalar
ama şu da var ruh halleri yönetimlerınden taraftarına hepsinin bozuk durumda şampiyonluk gelsinde nasıl olursa olsun diyorlar yani maçta isterse golü onlar adına hakem atsın hiç önemsemezler
hatta fenerli bir arkadasım gecen yıl demişti biz şampiyon olmadan ülkedeki gergınlıgı bitirmeyiz
o yüzden bizim yönetimlere başkanlara çok kızıyorum bunlara sessiz kaldıkları için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt