Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.334
- 2.308
Kanat bekle oyniyacagiz ve bundanda yeterince var artikBitanede sağlam kanat oyuncusu alabilseydik harika olacaktı ya değişik formasyonlar yapılabilecekti 3 lü de 4 lüde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat bekle oyniyacagiz ve bundanda yeterince var artikBitanede sağlam kanat oyuncusu alabilseydik harika olacaktı ya değişik formasyonlar yapılabilecekti 3 lü de 4 lüde
Sezon sonu mecbur kaliteli bir kanat alinmali boyle topla gidip adam eksiltebilen birinden bahsediyorum. En dogrusu Sallai'i da satmak olacak yaz doneminde, belki iyi bir telkif gelirse Baris'ta satilabilir. Tabi yeni sezon icin diyorum bunlari.Kanat artık son ihtiyaç ya
Barış
Yunus
Frankowski
Jelert
Sallai
+
Jakobs (iyileşirse )
Tek eksik 10 numara kaldı bana göre (yukarıda ki isimlerden verimsizleri sene sonu göndermeden alınması gereken tek parça)
Bir de stoper rotasyonu daha iyi olabilirdi
Kesinlikle Kerem’in daha az top kaybedeni tarzı biri.Sezon sonu mecbur kaliteli bir kanat alinmali boyle topla gidip adam eksiltebilen birinden bahsediyorum. En dogrusu Sallai'i da satmak olacak yaz doneminde, belki iyi bir telkif gelirse Baris'ta satilabilir. Tabi yeni sezon icin diyorum bunlari.
Rakiplerimizin ismini doğru yazmaya özen gösterelimEkli dosyayı görüntüle 279690
Kalan fikstürler mevcut maçlar ile bu şekilde (AVL son 16 yı turu geçme ihtimali diye koydum nereye geliyor diye - ZTK nin sonraki turu yok henüz)
Baktığımızda benim şahsi fikrimde:
Arkabahçe periyodu:
Rize Dep.
fener
K.paşa Dep. (benim alerjim)
------------
Alanya Dep.
tjk Dep.
Samsun Dep.
bu maçlar final niteliğinde (6 adet final maçı), kayıpsız gidersek Samsun deplasmanı sonucunda ligin biteceğini bekliyorum. Eldeki kadroya da baktığımız zaman artık hiç şikayet etmeden hepsini yenebileceğimiz seviyemiz /kadromuz var. Top Okan Hoca'da.
fenerinde hani olmaz bazıları ama ligden düşme potası ile ilgili deplasmanları var:
Samsun(kuş taşa çarparsa bu maç 6 puan nitelikte olabilir)
Sivas dep
Antep dep
bu 3 maç belki bir şeyler olur diye bakıyorum.
En en büyük avantajlar (çok kalmadı zaten)
sahamızda fener derbisi
TS ve Göztepe deplasmanlarına kadar sezonun sonu büyük ihtimalle belli olmuş olması.
Sarper abi.Rakiplerimizin ismini doğru yazmaya özen gösterelim
finibaaçi değil Fenerbahçe
tjk değil Beşiktaş
trabzonspor değil Trabzonspor
Televizyon, dijital, iddia, sponsor vb. reklam gelirleri de hiçbir zaman bu kadar yüksek değildi. Dolayısıyla bu işler biraz bütçe ile alakalı.Nelsonun opsiyonunu kesin kullanır roma,zaniola da bir mucize olur ve satılırsa bu devre arası yaptığımız transfer operasyonunun çoğu parası çıkmış olur..okan hocanın elindeki kadro bence hiç bir GS teknik direktörün verilmedi..
Gönlüm şampiyon olup, direkt CL katilmak ve Baris'i orada izlemek ve ardindan vedalasmak. O zaman iyi de PR yapmis olur. Belki astronomik bir rakam satariz.Sezon sonu mecbur kaliteli bir kanat alinmali boyle topla gidip adam eksiltebilen birinden bahsediyorum. En dogrusu Sallai'i da satmak olacak yaz doneminde, belki iyi bir telkif gelirse Baris'ta satilabilir. Tabi yeni sezon icin diyorum bunlari.
Bir sene daha beklersek Baris 26 yasinda olacak. O saatten sonra daha yuksek teklif gelmesi zor duruyor.Gönlüm şampiyon olup, direkt CL katilmak ve Baris'i orada izlemek ve ardindan vedalasmak. O zaman iyi de PR yapmis olur. Belki astronomik bir rakam satariz.
Fenerbahçe değil ŞikesporRakiplerimizin ismini doğru yazmaya özen gösterelim
tjk değil Beşiktaş
TDK forumu mu hocam buraRakiplerimizin ismini doğru yazmaya özen gösterelim
tjk değil Beşiktaş
Baris'i ama biz su anda sag kanat, sol kanat olarak dusunuyoruz. Fakat Baris, bir 5 sene daha boyle oynar. Sonra Burak Yilmaz gibi de 5 sene daha oynar 9 numarada. O yuzden alan bence bunu dusunup alacaktır. Baris'in bu paralari etmesi de bence bu sebepten dolayi olacak.Bir sene daha beklersek Baris 26 yasinda olacak. O saatten sonra daha yuksek teklif gelmesi zor duruyor.
9 numarada yapamaz, son vuruslari bu kadar efekti az bir oyuncunun santrafor olarak is yapmasi epey zor zaten o bolgede daha dar alanda oynamasi gerekiyor ki Baris bu konuda zayif. Burak Yilmaz bu ligde gol krali oldu ve gol vuruslari bir Turk oyuncusu icin en ust duzeye cikmisti. Ofsayta falan takiliyordu ama kaleciyle karsilastiginda gol yapmasini biliyordu. Baris kale onunde hala cok daginik ve sakinligini koruyamiyor, hep topa abanarak vurma derdinde.Baris'i ama biz su anda sag kanat, sol kanat olarak dusunuyoruz. Fakat Baris, bir 5 sene daha boyle oynar. Sonra Burak Yilmaz gibi de 5 sene daha oynar 9 numarada. O yuzden alan bence bunu dusunup alacaktır. Baris'in bu paralari etmesi de bence bu sebepten dolayi olacak.
yunus barış frankowski ve sallai üstüne bir kanat daha mı? aşırı saçma olur bu adamlardan birinden çıkmadan kanat almak.Bitanede sağlam kanat oyuncusu alabilseydik harika olacaktı ya değişik formasyonlar yapılabilecekti 3 lü de 4 lüde
Okan B. alinan oyunculara gore sistemini kuruyor, "ben soyle oynayacam bana o yuzden su tarz oyuncular alin" diyecegini zannetmiyorum hele bizim transfer politikamiza bakinca A/B/C planlari hep farkli farkli oyuncular oluyor nasil oluyorsa. Yarin bir yildiz oyuncu alinsin bu defa takimi onun etrafinda kurar mesela.Önce ne oynadğımıza karar verelim sonra adam alırız
Uruk beyin kafasına göre 50 adam aldırıp durmasının önüne geçilmeli
Bu kadar 3lüye uygun adam alındıktan sonra hala formasyon değiştirmeye kalkarsa çok ağır laflar yer.Okan B. alinan oyunculara gore sistemini kuruyor, "ben soyle oynayacam bana o yuzden su tarz oyuncular alin" diyecegini zannetmiyorum hele bizim transfer politikamiza bakinca A/B/C planlari hep farkli farkli oyuncular oluyor nasil oluyorsa. Yarin bir yildiz oyuncu alinsin bu defa takimi onun etrafinda kurar mesela.