- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
fena bosluga düstüm abi ne kadar alismisiz transfer dönemine
haber maber yok
nasil ilerletiyorduk hayatimizi unutmusum
haber maber yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sportif Direktore ihtiyacimiz var. Kabul et.Eminle Metehan erken yaşta gittiler oynadılar mesela bunlar da gidecekler farklı şehirlere.
Biz atamıyorsak atacak takım bulacağız, iş birliği şart bu konularda, yerli yabancı farklı takımlarla.
ikna edecegim bir gun seni.Açmazlar@Hasan Bekir bey kombine sahiplerine kongre üyeliği ileride açılır mı? Bence taraftara kongre üyeliği açılması lazım.
Hem Mertens hem Morata fazla olur benceMorata yedek kalır mı bilemedim ya, zor gerçekten seçim yapmak. Okan hoca ne yapacak bakalım merakla bekliyoruz üstad
zuahahahhah
İyi de üstat hiçbir yerliyi ucuza alamiyorsun ki. Cuesta muadili iyi yerli elbet vardır da ahmede erene verdiğimiz para belli Cuestadan çok da ucuza halledemeyecektik yineYerlilerden her daim iyi stoper iyi orta saha ve hücum kanat oyuncuları çıkmıştır. Arada sırada forvet de. Ama hiçbir zaman öyle aman aman bekler (koskoca futbol tarihimizde iyi bek sayısı o kadar az ki) ve 10 numara yetişmedi (bi Sergen işte)
İlla yabancı diye tutturmaya gerek yok bence.
Belli oyuncular belli mevkilere yeterli. Sen UEFA’yı kazanırken sahada 4 tane yabancın vardı.
Ben yabancı transferinde ya takıma müthiş seviye atlatacak oyuncu olsun isterim ya da yerli muadilini alamıyorsak.
Mesela Orkun Kökçü, Hakan Ç, bunları alamayacağımız için Sara doğru transfer.
Cuesta iyi işler yapabilir ama eminim ki kendisinin muadili yerli stoperler var. Onlardan birini tercih ederdim.
Yerli oyuncu oynatmayacaksan altyapinin hic bir onemi yok mesela. Bes on yilda bir uc bes milyon kazanacam diye de acik tutulmaz.Yerlilerden her daim iyi stoper iyi orta saha ve hücum kanat oyuncuları çıkmıştır. Arada sırada forvet de. Ama hiçbir zaman öyle aman aman bekler (koskoca futbol tarihimizde iyi bek sayısı o kadar az ki) ve 10 numara yetişmedi (bi Sergen işte)
İlla yabancı diye tutturmaya gerek yok bence.
Belli oyuncular belli mevkilere yeterli. Sen UEFA’yı kazanırken sahada 4 tane yabancın vardı.
Ben yabancı transferinde ya takıma müthiş seviye atlatacak oyuncu olsun isterim ya da yerli muadilini alamıyorsak.
Mesela Orkun Kökçü, Hakan Ç, bunları alamayacağımız için Sara doğru transfer.
Cuesta iyi işler yapabilir ama eminim ki kendisinin muadili yerli stoperler var. Onlardan birini tercih ederdim.
Şuan Enes Ünal dışında akla gelen bir yerli forvet var mı? Yok. Bi de İcardi-Morata bunlar dünya yıldızı oyuncular. Bu yüzden doğru transfer.
Vs
İyi de üstat hiçbir yerliyi ucuza alamiyorsun ki. Cuesta muadili iyi yerli elbet vardır da ahmede erene verdiğimiz para belli Cuestadan çok da ucuza halledemeyecektik yine
fena bosluga düstüm abi ne kadar alismisiz transfer dönemine
haber maber yok
Abv fmninBi Fm kariyeri acalim zeytinim
İyi de üstat hiçbir yerliyi ucuza alamiyorsun ki. Cuesta muadili iyi yerli elbet vardır da ahmede erene verdiğimiz para belli Cuestadan çok da ucuza halledemeyecektik yine