GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminle Metehan erken yaşta gittiler oynadılar mesela bunlar da gidecekler farklı şehirlere.

Biz atamıyorsak atacak takım bulacağız, iş birliği şart bu konularda, yerli yabancı farklı takımlarla.
Sportif Direktore ihtiyacimiz var. Kabul et. :ubulut: ikna edecegim bir gun seni.

Yerlilerden her daim iyi stoper iyi orta saha ve hücum kanat oyuncuları çıkmıştır. Arada sırada forvet de. Ama hiçbir zaman öyle aman aman bekler (koskoca futbol tarihimizde iyi bek sayısı o kadar az ki) ve 10 numara yetişmedi (bi Sergen işte)

İlla yabancı diye tutturmaya gerek yok bence.

Belli oyuncular belli mevkilere yeterli. Sen UEFA’yı kazanırken sahada 4 tane yabancın vardı.

Ben yabancı transferinde ya takıma müthiş seviye atlatacak oyuncu olsun isterim ya da yerli muadilini alamıyorsak.

Mesela Orkun Kökçü, Hakan Ç, bunları alamayacağımız için Sara doğru transfer.

Cuesta iyi işler yapabilir ama eminim ki kendisinin muadili yerli stoperler var. Onlardan birini tercih ederdim.

Şuan Enes Ünal dışında akla gelen bir yerli forvet var mı? Yok. Bi de İcardi-Morata bunlar dünya yıldızı oyuncular. Bu yüzden doğru transfer.

Vs

Yerlilerden her daim iyi stoper iyi orta saha ve hücum kanat oyuncuları çıkmıştır. Arada sırada forvet de. Ama hiçbir zaman öyle aman aman bekler (koskoca futbol tarihimizde iyi bek sayısı o kadar az ki) ve 10 numara yetişmedi (bi Sergen işte)

Belli oyuncular belli mevkilere yeterli. Sen UEFA’yı kazanırken sahada 4 tane yabancın vardı.

Ben yabancı transferinde ya takıma müthiş seviye atlatacak oyuncu olsun isterim ya da yerli muadilini alamıyorsak.

Cuesta iyi işler yapabilir ama eminim ki kendisinin muadili yerli stoperler var. Onlardan birini tercih ederdim.
İyi de üstat hiçbir yerliyi ucuza alamiyorsun ki. Cuesta muadili iyi yerli elbet vardır da ahmede erene verdiğimiz para belli Cuestadan çok da ucuza halledemeyecektik yine

Şuan Enes Ünal dışında akla gelen bir yerli forvet var mı? Yok. Bi de İcardi-Morata bunlar dünya yıldızı oyuncular. Bu yüzden doğru transfer.

Vs
Yerli oyuncu oynatmayacaksan altyapinin hic bir onemi yok mesela. Bes on yilda bir uc bes milyon kazanacam diye de acik tutulmaz.

İyi de üstat hiçbir yerliyi ucuza alamiyorsun ki. Cuesta muadili iyi yerli elbet vardır da ahmede erene verdiğimiz para belli Cuestadan çok da ucuza halledemeyecektik yine

Üstat bak aynı paraya Yasin Özcan PL’ye gitti. Mesela sene başında biz alıp 2 sene sonra belki 12-15’e biz satabilirdik.

Bence milli takım seviyesine yükselmiş veya göz kırpan tüm yerlileri her daim zorlamalıyız.

1- Kadro güçlenir
2- Rakiplerin zayıflar

+ şöyle örneklendireyim renktaş.

Bugün memlekette Gökhan Gönül’ü geçtim, Serkan Balcı seviyesinde bile bir tane yerli sağ bek yok. Bi tane Müldür var o da fb’de. Haliyle bas parayı al hayvan gibi sağ bek. Gerçi Franky bu yüzden iyi transfer.

Ama Cuesta yerine Yasin Özcan’dan tut Göztepe’den çocuğa kadar (ismini unuttum) yerlilerden birini tercih ederdim

Tekrar ediyorum bu Cuesta kötü diye demiyorum. İyi de oynayabilir. Ama yerli muadili çok fazla.

Fifa’ya hala yeni transferler gelmemis niye gelmiyor abi

Radyoda hakan canı dinledim;

Rivada bi alman var bizim ads maçını izlerken ne oluyor niye bu takımlar içeri gitti demiş

Penaltıdan dolayı demişler

Bu penaltıdan dolayı mı diye garipsemiş

Mhkya komplo yapılıyor deniyor ama ferhat gündoğdu çıkıp konuşmuyor hayırdır dedi. Fifa kokartını kendisi taktığı oğuzhan çakır mı mhkya komplo yapıyor çıksın açıklasın, bu akla sığmıyor dedi

Gsnin 3 iç saha maçına oğuzhan çakır verilmesi garip değil mi dedi

Böyle mantıklı konuşanların artması lazım

Cemre'nin banlanması gerek bence :D Böylelikle Kick Versus'u daha da çok geliştiriyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt