GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson diyip duruyor idik, daha üst düzeyi Lemina oldu kadromuzda. Bundan dolayı epey memnunum. Lemina ligin en iyi orta sahasıdır bence.
Lemina müthiş topçu komple orta saha adam videolarına baktım biraz geçen gün defansif müdahaleleri mükemmel derin paslarda veriyor topla çıkmayıda seviyor Okan hocada akıl varsa mertensi keser sarayı öne çeker torreirayıda serbest role atar daha pres gücü yüksek bir takım oluruz orta sahada her takımı bozarız

Direk almamız lazım.

İş görür mü;
png-clipart-light-fixture-solar-street-light-solar-lamp-light-post-street-light-lamp-thumbnail.png

Transflerimizden Morata, Lemine ve Frankowski son yıllarda hep 30+ maç oynamış. Böyle oyuncular bizim ligde fark yaratıyorlar genelde. Ama Jakobs gibi ne zaman sakatlanır diye beklenen oyuncular iyi bile olsa katkısı çok sınırlı oluyor.

Transflerimizden Morata, Lemine ve Frankowski son yıllarda hep 30+ maç oynamış. Böyle oyuncular bizim ligde fark yaratıyorlar genelde. Ama Jakobs gibi ne zaman sakatlanır diye beklenen oyuncular iyi bile olsa katkısı çok sınırlı oluyor.
Lemine mi
Yok Emine :d

Ben leminayi sırf yarınki maç için avrupaya yazardım. Sakat değil koy oynasın. Leminanın kalitesini hırsını tartısamayiz. Muhtemel kadroda yine berkan var 🤦‍♂️ berkana da kızamıyorum elaman napsin mevkisi değil. Ahh jakops ah

Bu Tümer Metin denen herif ne ayak abi. Bu kadar boş argümanlarla bu kadar itici olmayı nasıl başarıyorsun. Bi de bu herifin anlattıklarını satın alanlar var. Yıllardır kendini rezil etmeye devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt