GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam hem hükmen kararının hem de hakemlerin açıklanması lazım
Açıklanmazsa biz :

9k3ooe.gif

Hem koccocugu hem de kadikoylu ibraamin sesi cikmiyor bir suredir. Tamamen medya uzerinden acur ve diger satilik karaktersizler uzerinden yapiyorlar operasyonlarini. Ve daha bitmediler. Her projede oldugu gibi bunda da bir akiş şemasi yapmislar. Sezon sonunda istedikleri olmazsa en buyuk operasyonu o zaman yapacaklar. Tek dertleri Florya imis gibi davranan yonetimdeki comez ve acizler ne yapacaklarini bilemeyecekler. Kabak onlarin basina patlayacak. ET belki de bunu ongorerek cekildi, bulasmamak icin. Zira UEFA'ya ve dunya basinina tasimaya basladilar bile yalan yanlis iddialarini. Anlamayana davul, zurna az. He, ispatlayamayacaklar ama nasilsa yalanciyi silkmiyorlar. Asil sorun bizimkilerin reaksiyon gosterip gosteremeyecekleri.

Acun şu an oturmuş GS lehine veya kendi aleyhlerine yapılan hatalar listesi yapmaya çalışıyordur...

Acaba maç sonunda kronometre tuttuğu rakamları da ekler mi listeye? Şu maçın sonunda 5dk eklenmişken maç 4dk 51 saniye oynandı falan yazar mı oraya... :D

Adamların Konya maçları felaket zaten dzeko ve kostic'in net atılması gerekirken penaltı'da atlanmışken
Nasıl bir medya algısı var ki hala üste çıkmaya çalışıyorlar
Acun işleri
Hatay maçında penaltımız atlandı
Golümüz saçma bir ofsayt çizgisi ile iptal edildi
Antep maçı net kırmızı atlandı rakibin
Inanılmaz bir algı Operasyonu var yabancı hakem, Mertens, Dün Halilim hutbelerin verdiği penaltıyı bile bize bağlıyorlar
Aynı pozisyonda penaltı bekliyorlar
Twitter'daki elemanların şizofren seviyesinde artık

Antep maçında becao tendona basıyor
Osayinin yine el pozisyonu var
Her 3 maçlarından birisi pislik kokuyor

benim anlamadığım bu ahlaksızların SÜRÜSÜ neler neler demekte ama 6222 Haluk Yürekli'ye mi çalıştı bir tek....

Twitter'da Fenerli bir eşek çıkmış Fenerbahçe aleyhine gelişebilecek pozisyonlara var karışamaz Galatasaray lehine gelişebilecek pozisyonlara ise hakem kararına saygı duyurur deyip pozisyonlar yorumlamış
Ulan eşek desem eşek alınır

İzledim de pek bir şey anlamadım. Pozisyon sezgisi, zamanlaması, rakibi karşılaması, pozisyon alması, hava topları, top tekniği, uzun top veya kısa pas nasıl falan anlamadım. Cesur, yüreğiyle oynuyor, çevik, 2'li mücadeleden kaçmıyor diye bundan dolayı da Ramos'a benzetmiş. Ne diyeyim bir de eski antrenörü olunca insan daha detaylı bir şey bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt