GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncuların bizden kaçarcasına gitmesine hak vermeye başladım. Dün Okan hoca kadro kurmakta zorlandık diyor ama 21 kişilik kadroda olan gençlere gözünün ucu ile bakmıyor. Birde küfür eder gibi son 10 saniyede oyuna alıyor. Ayıp.

Aman aman dünkü 4-1'den sonra neredeyse 1milyon tane "zehir gibi" post atılmış.

Kemiklerime kadar sirayet eden iğrenç bir soğuk algınlığı ile mücadele ederken yorulmuş ve uyuyakalmışım neyse ki...

Aynı gün fb 3-0 kazanıyor, gs 4-1 kaybediyor. İşe bak yaa.

Eyvah diyorum sadece :d

Hedef 23! Tuttu.
Hedef 24! Tuttu.

* (Ama ikisinde de Icardi'nin saha içi ve dışı etkisi çok büyüktü. Ayrıca Erden Timur gibi bir psikolojik üstünlük vardı.)

Hedef 25! ????

Çok ciddi bir soru işareti. Erden Timur ve Icardi'nin iki şampiyonluktaki etkisinin daha fazla olduğunu hep düşünüyordum ama bu derece olduğunu tahmin edemezdim. Şu yaşadığımız süreç gösterdi ki Okan hoca moca değil. Olsa olsa en fazla Başakşehir hocası olur. Bu realiteyi idrak etmiş olduk.
bari sen deme şunlari erman amca yaw

evet öyle bi salaklık yapıcaz kesin

3-0la uzatmaya götürüp penaltılarla eleniriz 2-3 de sakat veririz allah bilir
Bence ikinci maç da ya berabere ya da tek farklı az galibiyeti ile biter. kesin olarak uzamaz.

osimhen'i falan oynatıp demoralize etmeye hiç gerek yok bence.

Okanin kaderi kiytirik rize macina bagli. 2 sene sampiyon hocanin dustugu hale bak🤦‍♂️

Kendi kendine yapti bunuda. Ezelin kör annesi gördu bu oyunla avrupada olmayacagini ama okan bey göremedi

Abdul musleradan fazla kurtaris yapti dun yav, rezillige bak. Muslera olsam kendim birakirim bir daha oynamazdim

Okanin kaderi kiytirik rize macina bagli. 2 sene sampiyon hocanin dustugu hale bak🤦‍♂️

Kendi kendine yapti bunuda. Ezelin kör annesi gördu bu oyunla avrupada olmayacagini ama okan bey göremedi

Abdul musleradan fazla kurtaris yapti dun yav, rezillige bak. Muslera olsam kendim birakirim bir daha oynamazdim
Şuan bırakmasına da gerek yok aslında, futbolda yedeğe geçme diye birşey var da okan ve muslera bunu bilmiyor herhalde. Muslera efendi yedek otursun günay oynasın artık

AZ gibi genç ve dinamik takımlara karşı, bir de eksik kadro ile denk gelmişsek, bari biraz anti futbol oynasaydık bee.

Yine savunmayı taa orta sahaya kadar çıkarmışız, yaldır yaldır arkaya kaçan dinamik ve süratli az oyuncularını yakalamaya çalışan apokerim enstantaneleri yaşanmış bir sürü.

Lan rakibi sete oturtmaya zorlasan bu kadar yemezsin, belki salaktan bir tane de sen atarsın, max 2-1 yenilirsin. Belki yenersin bile hatta.

Vallahi eskiden Avrupa maçlarında, rakip kim olursa olsun bir özgüven olurdu tüm camiada. O özelliğimizi kaybediyoruz. Bana en çok o koyuyor.

Her yükselisin bir cöküsü olur genelde 2 senedir güzel sevindik ettik ama galiba artik o düsüs dönemine giriyoruz. Nedenlerini yazsak roman olur herkes biliyor zaten.

AZ gibi genç ve dinamik takımlara karşı, bir de eksik kadro ile denk gelmişsek, bari biraz anti futbol oynasaydık bee.

Yine savunmayı taa orta sahaya kadar çıkarmışız, yaldır yaldır arkaya kaçan dinamik ve süratli az oyuncularını yakalamaya çalışan apokerim enstantaneleri yaşanmış bir sürü.

Lan rakibi sete oturtmaya zorlasan bu kadar yemezsin, belki salaktan bir tane de sen atarsın, max 2-1 yenilirsin. Belki yenersin bile hatta.

Vallahi eskiden Avrupa maçlarında, rakip kim olursa olsun bir özgüven olurdu tüm camiada. O özelliğimizi kaybediyoruz. Bana en çok o koyuyor.
Terim'in son Avrupa macerasında Terim bile vazgeçmişti hücum futbolundan. Barça gelmese bekleyerek çeyrek final oynuyordu az kalsın.

Okan Buruk Avrupa'da favori olmadığı maçlarda iyi oyunlar gösteriyor ama kendi favori olduğu maçlarda çok büyük zayıflıklar gösteriyor 2 senedir. Grup aşamasında RFS-Malmö-AZ yerine keşke Bilbao-Lyon vs ile biz oynasaydık kesin ilk 8'deydik demiştim. Bayern deplasmanında oynanan emniyetli oyun ayıpmış gibi bir daha oynamadık kimseye.

Şu takımlara aynı oyunu oyna güle oynaya yenersin hepsini. Tek olayı hız ve çeviklik olan takıma karşı Apo, Kaan, Berkan'la orta sahada savunma yapıyor adam. Garip garip işler.

Her yükselisin bir cöküsü olur genelde 2 senedir güzel sevindik ettik ama galiba artik o düsüs dönemine giriyoruz. Nedenlerini yazsak roman olur herkes biliyor zaten.
Nedeni cok basit hoca her rakibe ayni oyunu oynamaya calisiyor, oynayamazsin kardesim. Kadron musait degil, hadi ligde boktan takimlari bir turlu yeniyorsun ama avrupada sökmuyor iste

Hoca israrla görmek istemiyor bu durumu. 2ci bi oyun plani da yok. Böyle hoca olmaz

Nelsson Uruguaylı olsa kesinlikle sorun yaşanmazdı... Bu bence herşeyin özeti..
Hoca papaz diye tabir edeceğimiz oyunculara "aman bana cephe alırlar" diye hiç birşey diyemiyor.
Ne taktik ne teknik en temel problem burada bence. 2. sırada da hocanın tek planlı olması..
Koca sezon bitecek hala 3 lü mü 4 lü oynanacak net değil, bekler net değil stoperler net değil

Kredi mredi kalmadı artık , ağır adamlarla oynuyorsan gerekirse defans yapıp kontra arayacaksın deplasmanda, her maça sen hükmedemezsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt