GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hoca gelince niye şampiyon olamiyoz ki. Hayır yani bu Okan ne gibi şeyler urettide şampiyon oluyor
yabancı hoca olmuyor işi şehir efsanesi bence, topu rakibe verip %30-40 larda topa sahip olup anadolu takımı gibi her maç kontra oynayan defansif hoca olmuyor desek daha doğru olur,bal gibi de hücum futbolu oynatanlar başarılı oldu,daum,gerets,feldkamp ve yakın zamanda jesus, adamın elinde arao,gustavo henriqe,rossi vardı,luan peres vardı,takımın yıldızı valenciaydı ona rağmen doğru hücum futbolu ile yanlış hatırlamıyorsam 2,4 küsür puan topladı

Özetle olay doğru hücum futbolu oynatan,hücumda çeşitli varyasyonları olan hoca lazım diyebiliriz

yok taraftar embesil gibi davranarak hocayı istifa ettirip oyuncuları ıslıklayıp elimizdeki bütün avantaja rağmen fbyi şampiyon yapmalıyız.
Yav ben belki de 3 senedir okan buruk hateri olarak forumda geziyorum. Geçen sene, yazın yemediğim laf kalmadı.

Bazı şeylerin zamanı var. Geçen sene mart olması lazım yallah rizeye dedim. Sosyal medya da yıkılıyordu sonra yaza doğru sakin kafayla izleyince baskı ortamında düşünme yetisini kaybettiğini arkasında yanında biri olursa buradan kurtulabileceğini gözlemledim.
Yaz döneminde aynı şeyler tasdiklendi.

Abi yazın bu adamın yerine başkasının gelmesi konusunda konuşur edersin o yönde olursun anlarım. Yaz bitmiş iyi kötü sezonun bitimine 2 ay var. Üst üste 5 galibiyet şampiyonluk demek.

Şu şartlar altında avrupa nasıl olur ya tavırları akıllıca işler değil.
İcardi sakatlandığından beri diyorum avrupa kupasını o gün kapattık biz. Kabullenemiyorlar asla.
Yav bir takım molde ve kiev gibi iki süzme takıma 2 farklı öne geçip berabere kalmasının başka anlamı olabilir mi.
Hadi okan amatör herifin teki ilk teknik direktörlük deneyimi olsa okey, her şeyi geçtim sahadaki adamlar totenhamda oynamış birisi arsenalde oynamış diğer ikisinden teki 10 snee napolide efsane olmuş ve kalanı da tek başına napoliyi şampiyon yapmış herif.

1 tottenham galibiyeti aldık diye avrupada 10 senedir final oynuyormuşuz tavrı var.
Yav avrupa düşünen takım 13 ocak günü 3 tane efsane kusursuz herifi getirir indirirdi, takımdakş 2-3 vasatlaşan herife de ayar verirdi.

İstemiyoruz abicim avrupayı saldık istemiyoruz işte bunu kabullenmek zor olamaz.

Lig biter camia olarak tartışırız. Baştaki yöneticiler vs hepsi defolup gitmeki bana kalırsa.
Ama bugün değil işte.

Yabancı hoca 2007 den beri şampiyon olamıyor adamların zihniyeti farklı deplasmanda beraberliği önemsemiyorlar her maç 3 puan olmalı felsefesi yok adamlarda okan ya da diğer yerli hocalar bu konuda daha bilinçli kendi ligleri olduğu için
onu kontrüllu defansif hocalar öyle görebilir, hücum mentalitesinde olan bir hoca gerekli,tabi doğru hücum

Hocam evlatçılığı anlarım da Berkan’a Kaan’a yapılanı anlamam

Bak İcardi’yi çıkarmıyordun anlarım çünkü Icardi 89 dk iş yapmayıp 90. Dakika doksana takabilirdi

Adam %50’siyle gol kralı oldu.

Peki sorum şu

Berkan, Kaan vs bunlar ne yapacak?

Mecburuz adam yoktu. E o zaman niye önde basıyoruz. Adamların evindeyiz, rövanş istanbulda. Avantaj bizde. 1-0 bile yenilsek İstanbul’da full kadro içinden geçeriz.

Dünkü oyunun mantığı amacı neydi ya gerçekten

Hocayı şu ana dek hep bu çalkantılı dönemlerinde derbi galibiyetleri hayata döndürdü. Yoksa çokça gel git yaşadık 2 sezonda da. Yine aynı senaryo ile karşı karşıyayız.

Tabi önce derbi kadar önemli Rize deplasmanı var önünde.

Yav ben belki de 3 senedir okan buruk hateri olarak forumda geziyorum. Geçen sene, yazın yemediğim laf kalmadı.

Bazı şeylerin zamanı var. Geçen sene mart olması lazım yallah rizeye dedim. Sosyal medya da yıkılıyordu sonra yaza doğru sakin kafayla izleyince baskı ortamında düşünme yetisini kaybettiğini arkasında yanında biri olursa buradan kurtulabileceğini gözlemledim.
Yaz döneminde aynı şeyler tasdiklendi.

Abi yazın bu adamın yerine başkasının gelmesi konusunda konuşur edersin o yönde olursun anlarım. Yaz bitmiş iyi kötü sezonun bitimine 2 ay var. Üst üste 5 galibiyet şampiyonluk demek.

Şu şartlar altında avrupa nasıl olur ya tavırları akıllıca işler değil.
İcardi sakatlandığından beri diyorum avrupa kupasını o gün kapattık biz. Kabullenemiyorlar asla.
Yav bir takım molde ve kiev gibi iki süzme takıma 2 farklı öne geçip berabere kalmasının başka anlamı olabilir mi.
Hadi okan amatör herifin teki ilk teknik direktörlük deneyimi olsa okey, her şeyi geçtim sahadaki adamlar totenhamda oynamış birisi arsenalde oynamış diğer ikisinden teki 10 snee napolide efsane olmuş ve kalanı da tek başına napoliyi şampiyon yapmış herif.

1 tottenham galibiyeti aldık diye avrupada 10 senedir final oynuyormuşuz tavrı var.
Yav avrupa düşünen takım 13 ocak günü 3 tane efsane kusursuz herifi getirir indirirdi, takımdakş 2-3 vasatlaşan herife de ayar verirdi.

İstemiyoruz abicim avrupayı saldık istemiyoruz işte bunu kabullenmek zor olamaz.

Lig biter camia olarak tartışırız. Baştaki yöneticiler vs hepsi defolup gitmeki bana kalırsa.
Ama bugün değil işte.
haziran'da oturur konuşursun biz avrupa'da başarı istiyoruz senle bu olmuyor dersin yolları ayırırsın artık o tarafa kanalize olmak istiyorsan. ya da başına sportif direktör koyarsın adam akıllı ona da yardımcı getirtirsin hocayı gelişmeye değişmeye zorlarsın.

şimdi bu kadar yıkıcı şekilde saldırmanın hiçbir amacı yok ne isteniyor 1 milyon kişinin caddede yaptığı şampiyonluk kutlaması mı, 3 ay her yerde fb bayrakları görmek mi? 7/24 biz bu şerefsizlere karşı haksızlıklara rağmen şampiyonluk kazandık açıklamaları mı?

haftaya AZ ilk yari kirmizi kart gorurse sansimiz olur aksi takdirde eleniriz

haziran'da oturur konuşursun biz avrupa'da başarı istiyoruz senle bu olmuyor dersin yolları ayırırsın artık o tarafa kanalize olmak istiyorsan. ya da başına sportif direktör koyarsın adam akıllı ona da yardımcı getirtirsin hocayı gelişmeye değişmeye zorlarsın.

şimdi bu kadar yıkıcı şekilde saldırmanın hiçbir amacı yok ne isteniyor 1 milyon kişinin caddede yaptığı şampiyonluk kutlaması mı, 3 ay her yerde fb bayrakları görmek mi? 7/24 biz bu şerefsizlere karşı haksızlıklara rağmen şampiyonluk kazandık açıklamaları mı?

Taraftar üzgün. Büyük hayalkırıklığı yaşıyor.

İçi soğusun istiyor.

Kelle almak, istifalar vs. bunlar yangına görükle gitmekten başka bir şey değil. Sonuç da vermez şu atmosferde.

Yapılacak en doğru şey yine birlik ve beraberlikle düştüğün yerden kalkmak.

Sezonun son maçı sonrasında fırtınalar koparsa kopsun.

Rövans macina rotasyonlu bir kadro ile cikmak sart

En azindan bazi oyuncularimizi fener maci öncesi sakatliktan korumak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt