- 21 Ocak 2010
- 72.809
- 51.238
- 5.003
bence de yurtdisina gitsin orda kendini kanitlasin onceArda 6 ay bile dayanamaz bu baskiya
Eyupte bile simdiden 3 kez falan atildi bu sezon
Bu mal taraftarin eline dusmesi icin daha cok erken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de yurtdisina gitsin orda kendini kanitlasin onceArda 6 ay bile dayanamaz bu baskiya
Eyupte bile simdiden 3 kez falan atildi bu sezon
Bu mal taraftarin eline dusmesi icin daha cok erken
Yurtdisina gitmesine gerek yok 2 sezon falan ligde takilsa da olur bencebence de yurtdisina gitsin orda kendini kanitlasin once
yok be hiç kızgın değilim. biraz hastayım. biraz değil bayağı aslında.kızgın gördüm seni
Arda hoca için çok erken en kötü 1 senesi daha var bence ki Pro lisansını da alması lazım. Allah korusun kötü bir sonuçta bence bize en uygun olacak hoca Montella onunla 2 sene ondan sonra Arda Turan daha mantıklı geliyor.Yurtdisina gitmesine gerek yok 2 sezon falan ligde takilsa da olur bence
ben dümdüz holiganımyok be hiç kızgın değilim. biraz hastayım. biraz değil bayağı aslında.
bir de şu argumanlarını uçlarda yaşama işi yıldırdı beni yaw. fikir belirtemiyorsun artık.
adam ligde başarılı diyorsun, biri gelip "hocanız şöyle, hocanız böyle" falan diyor. ulan "hocanız" nedir? sanki benim bireysel hocam.
adam avrupa'da başarısız, o yüzden yaz döneminde bu konuda daha portföylü bir hoca değişikliği yapmalı diye görüş belirtiyorsun, başka biri gelip "ulan sen bunu nasıl dersin, adam bizi şamp yapacak" vs. yazıyor.
bazen aynı sayfada bile cereyan ediyor bu durum. yordu yani.
ulan hayat her zaman siyah ve beyaz mı? zaman zaman arası da olur bu işin... herkesin fikri var. bir de üslup meselesi var tabi.
dün oynayan takımın en az yarısı olmayacak o maçta sankiRizespor evinde oynadığı son 5 maçta maç başına 5.6 büyük şans yakalamış, bjk ye karşı 6, trabzona karşı 6 tane %100 gol pozisyonu yakalamışlar, ve bizim takım moralsiz,yorgun ve formsuz,Allah yardımcımız olsun,bir de rizespor hızlı kontrayı baya iyi yapan bir takım,az alkmaar gibi
Rizespor evinde oynadığı son 5 maçta maç başına 5.6 büyük şans yakalamış, bjk ye karşı 6, trabzona karşı 6 tane %100 gol pozisyonu yakalamışlar, ve bizim takım moralsiz,yorgun ve formsuz,Allah yardımcımız olsun,bir de rizespor hızlı kontrayı baya iyi yapan bir takım,az alkmaar gibi
dk 20 2-0 oldu bileRizespor evinde oynadığı son 5 maçta maç başına 5.6 büyük şans yakalamış, bjk ye karşı 6, trabzona karşı 6 tane %100 gol pozisyonu yakalamışlar, ve bizim takım moralsiz,yorgun ve formsuz,Allah yardımcımız olsun,bir de rizespor hızlı kontrayı baya iyi yapan bir takım,az alkmaar gibi
Veli, bu okuyunca Gibi dizisinin muhteşem repliği geldi. "Sonuçlar üzerine herkes konuşur, süreçte hiç yoksun" diyordu İlkkan'a.yok be hiç kızgın değilim. biraz hastayım. biraz değil bayağı aslında.
bir de şu argumanlarını uçlarda yaşama işi yıldırdı beni yaw. fikir belirtemiyorsun artık.
adam ligde başarılı diyorsun, biri gelip "hocanız şöyle, hocanız böyle" falan diyor. ulan "hocanız" nedir? sanki benim bireysel hocam.
adam avrupa'da başarısız, o yüzden yaz döneminde bu konuda daha portföylü bir hoca değişikliği yapmalı diye görüş belirtiyorsun, başka biri gelip "ulan sen bunu nasıl dersin, adam bizi şamp yapacak" vs. yazıyor.
bazen aynı sayfada bile cereyan ediyor bu durum. yordu yani.
ulan hayat her zaman siyah ve beyaz mı? zaman zaman arası da olur bu işin... herkesin fikri var. bir de üslup meselesi var tabi.
Doğrama olsa da net kazanırızrize maçında doğrama bekliyorum ben baya böyle alenen
Eger oyle bir sey dusunuyorsa ne ala, ama uc kurus paraya Galatasaray'a gelmem diyen adamdan bahsediyoruz. Yani Arda bencil birisi.Arif abi kendini daha iyi 1 şekilde geliştirip gelse daha iyi olmaz mı?Paok'a bile gitmesi iyi olur şampiyonluk yarışında olan 1 takım..
Ben seni okancılıkla suçlamadımyani şu argumanını ısrarla savunuyor olamazsın ya.
bahsettiğin forvet bizim maçta yoktu bile. kalecisini de kim bağıra bağıra istiyorsa ona öyle yaz. adam tek stoperle, sadece 14 kişi gelmiş diyorum hala ne yazıyorsun.
bugüne kadar asla "cücük kadar bütçe" kavramını bir kere dahi kullanmadım. hatta bu sabah o konuyla ilgili uzunca bir post yazdım. bütçe kavramı bambaşka bir olay.
o maçta gs tarafı boru gibi avantajlı ve o statsleri yapması son derece doğal. bire bir mukayese yapamazsın, onu anlatmaya çalışıyorum.
hepinizin fanatizmden gözü dönmüş. o kadar ki, aynı konuda samet nalbant beni okancı olmakla suçlarken, sen de muhtemelen anti okancı olduğumu düşünerek bu uslupta yazdın.
bence biraz sakin olun.
ayrıca işime geldiği gibi konuşmadığımı düşünürüm bu arada. hatalıysam fikrimi de değiştiririm, özür de dilerim. bayağı rahatlatıcı bir eylem. sana da tavsiye ederim.
allah kahretsin, yine bir şeyi yanlış anlamışım.Ben seni okancılıkla suçlamadım
Sen öyle anlamak istedin
Eleştirilerinde sürekli okları yönetime doğrulttuğunu,okanı ise sürekli teğet geçtiğini söyledim ve sen de bana hak verdin daha sonrasında hem yönetime hem okana vurdun tek ses etmedim dikkat ettiysen
Çarpıtma lütfen,hem hak veriyosun hem hak verdiğin şeyin tersini yapıp suçladın diyosun
Eski hatunlara yazayım dedim. 0/3 ilerliyoruz şuan. Daha 3 saatimiz var pes etmek yok