Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.929
- 102.085
- 5.238
az kullanılmış bir tane var elimde. kaç paran var?allah kahretsin, yine bir şeyi yanlış anlamışım.
önümüzdeki hafta kendime bir beyin nakli yaptırayım. yok bu böyle olmayacak. :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az kullanılmış bir tane var elimde. kaç paran var?allah kahretsin, yine bir şeyi yanlış anlamışım.
önümüzdeki hafta kendime bir beyin nakli yaptırayım. yok bu böyle olmayacak. :/
bugün beni salsana ya, rica etsem.az kullanılmış bir tane var elimde. kaç paran var?
Bunlarda kolpaci çıktı o çete dediğiniz adamlardan kim vardı maçta bi muslera o mu yürümüş barışın üstüne.
Yaptıkları hic doğru değil ortalık yangın yeriyken daha da alevlendirmeye çalışmak galatasarayliya yakışmıyor. Birde fener derbisi varken 1 haftaya. Daha fazla nefret etmeliyiz mottosunda birisi için özellikle.kolpa konusunda katılıyorum ama ajax maçı diyor az değil
Bunlarda kolpaci çıktı o çete dediğiniz adamlardan kim vardı maçta bi muslera o mu yürümüş barışın üstüne.
Cabuk vazgectinokan buruk sezon sonuna kadar kalsın diyordum vazgectim
muridlerine inat haftasonu kovulacak rize maglubiyeti sonrası
Rize ve fbye çakarsa kalsın mıokan buruk sezon sonuna kadar kalsın diyordum vazgectim
muridlerine inat haftasonu kovulacak rize maglubiyeti sonrası
o zaman sezon sonunu bekleyecegizRize ve fbye çakarsa kalsın mı
tamam işte olması gereken işte bu diyoruz, bu maç için laf etmem okan hocaya çok iyi oynadık,biz bunu anadolu maçlarının %95inde görmemiz gerek bunu savunuyoruz yani olması gereken şeye iltifat etmişsiniz,zaten 20 kat üstün kadro ile ez bi zahmet diyoruz ama geldiğinden beri ''oyun olarak'' ezdiğimiz maç %10-20dir, istatistikler olarak demiyorum bakın,gümbür gümbür tek kale futbol olarak diyorum,biz genelde ya ''şişir ileri düşeni al'' gibi oynuyoruz ya da 3 yıldır maçların %90-95 inde olduğu gibi top bi o kale bi bu kale koş-pres-koş maç ortada,biz 60 kere 3.bölgeye gidiyorsak anadolu takımı 45-50 kere falan geliyor,bu eyüp maçının %90-95e yayılması gerekiyor anadolu maçlarındayahu işinize geldiğinde cücük kadar bütçe ile bizi eziyorlar diyorsunuz. bağırta bağırta ezdiği maçta bu kıyas mı diyorsunuz? O takımın forvetini aldık kalecisine de taraftarın yarısı abaza gibi istiyor.
Güney amerikalı çetesinin doğum gününe gitti sonra barışSaçmalık. Elimizde hepitopu 5 tane güney amerikalı var zaten icardi yok, diğerleri de o karakterde değil. Topçuları boş yere taraftar önüne atıyor