GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan'a zamlı yeni kontrat gelecekmiş diye bir şey okudum. Umarım yalandır.

Yaşlandıkça niye daha fazla para veriyoruz biz futbolculara.
Kanka zamlı kontrat hic muhim degil

Kaan ayhanla niye sozlesme uzatiyoruz biz

Birkac macta daha kirmizi gormesi icin mi

Bu arada Fener maçı sandığımızdan daha kolay geçer

Adamların ilk 11’inde hız bakımından 8 tane Abdülkerim Kaan falan var.

Bu yüzden bize şok mücadele gösteremezler.

İlk maç gibi olur sonuç.

Aman eleştirmeyelim
Aman destek olalım dersen

Seni 7 düvele rezil edenler "güle güle" idman yaparlar "güle güle" de bunları paylaşırlar

Lan var ya fblimisiniz trolmüsünüz hepinizi forumdan tek tek göndericem

Avrupadaki rezaletleri kanıksamış hoca ve oyuncu grubu. Yazıklar olsun size. O kadar normal geliyor ki artık geleneksel hale geldiği için, medya sorumluları da sağolsun sinir bozar gibi 32 diş gülen fotoğrafları seçmişler.

Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum antrenman yapmak yerine gülüp eğlesinler yetmezse akşamda partilesinler.

Demek ki neymiş. Futbolcudan da fazla üzülmeye gerek yokmuş. Mahalle yanarken çevre dostu yeşil motor saçını tararmış. Biz de gülüp geçelim bari. Hayat kısa...

Demek ki neymiş. Futbolcudan da fazla üzülmeye gerek yokmuş. Mahalle yanarken çevre dostu yeşil motor saçını tararmış. Biz de gülüp geçelim bari. Hayat kısa...

E öyle zaten

Hayatı Galatasaray yapmayacaksın da

Forumu daha çok seviyorum takımdan

Seneye başka takım tutarım gibi

Kompakt durup pozisyon vermeme yetimizin olmamasını algılayamıyorum malmö maçının son bölümünde sağlı sollu 50 tane atak yiyince avrupa hayali kapanmıştı benim için zaten, kiev maçındaki kepazelik de tabuta son çiviyi çaktı. Karşında real barça olsa bu kadar pozisyon veremezsin istesen yav alkmaarın her atağı net gol pozisyonuna dönüştü hiç mi karşılayamazsın rakibi

Sorun savunmada değil hücumda şunu görelim artık. Orta sahayı geçemiyoruz, pozisyona giremiyoruz, üretemiyoruz biz hala savunma diyoruz. Rakip kim olursa olsun topla oynama üstünlüğünü alıyorduk bunu da kaybettik ilk kez.

Sorun savunmada değil hücumda şunu görelim artık. Orta sahayı geçemiyoruz, pozisyona giremiyoruz, üretemiyoruz biz hala savunma diyoruz. Rakip kim olursa olsun topla oynama üstünlüğünü alıyorduk bunu da kaybettik ilk kez.

Hollandalılarla uğraşmayacaksın

Futbolun gerçek beşiği

Skim kadar ülke dünyaya ne topçular çıkardı

Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum antrenman yapmak yerine gülüp eğlesinler yetmezse akşamda partilesinler.

Hadi AZ yi geçsek de bu takımın bir sonraki tur İngilizler i geçemeyeceğini hepimiz biliyorduk. Umarım FB maçını kazanıp sonraki antrenmanda da böyle gülüyor olursunuz. Yoksa yaklaşan cisim (18'lik çivi) neymiş görürsünüz benden söylemesi...

Sonumuzu 4-2-3-1 getirir

4-3-3 ok

4-1-4-1 ok

4-1-2-1-2 ok

4-2-3-1 NEİN NEİN NEİN

Buraya kadar 4-2-3-1 ile geldik. Üçlü oynayacaksan sağ ve sol stoperin kenara gelip orta yapacak kazık gibi geride beklemeyecek. Beklerin ceza sahasına girip skor üretecek. Bunu yapamazsan 7 tane defansif oyuncuyla üretemezsin.

Buraya kadar 4-2-3-1 ile geldik. Üçlü oynayacaksan sağ ve sol stoperin kenara gelip orta yapacak kazık gibi geride beklemeyecek. Beklerin ceza sahasına girip skor üretecek. Bunu yapamazsan 7 tane defansif oyuncuyla üretemezsin.

4-2-3-1 için senin sahaya testis koyan bir 10 numaraya ihtiyacın var.

Ama elinde şuan 3’lü orta saha için çok uygun oyuncular var

4-3-3 kurtuluştur

Muslera

Frank-Cuesta-Davinson-Eren

Torreira-Lemina-Sara

Barış-Osimhen-Sallai​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt