Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum.
Kaan Ayhan'a zamlı yeni kontrat gelecekmiş diye bir şey okudum. Umarım yalandır.
Yaşlandıkça niye daha fazla para veriyoruz biz futbolculara.
Kanka zamlı kontrat hic muhim degilKaan Ayhan'a zamlı yeni kontrat gelecekmiş diye bir şey okudum. Umarım yalandır.
Yaşlandıkça niye daha fazla para veriyoruz biz futbolculara.
Vitamin ve propolis devam abi. Ancak hasta olmadan kalabilirsin. Bizde siradan yasadik. Col fenaydi. Gecmis olsunBir salgın aldı başını gidiyor, ailede herkes hasta bi ben olmadım. Eklem ağrısı halsizlik ateş fena bi hastalık.
Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum antrenman yapmak yerine gülüp eğlesinler yetmezse akşamda partilesinler.
Demek ki neymiş. Futbolcudan da fazla üzülmeye gerek yokmuş. Mahalle yanarken çevre dostu yeşil motor saçını tararmış. Biz de gülüp geçelim bari. Hayat kısa...
Kompakt durup pozisyon vermeme yetimizin olmamasını algılayamıyorum malmö maçının son bölümünde sağlı sollu 50 tane atak yiyince avrupa hayali kapanmıştı benim için zaten, kiev maçındaki kepazelik de tabuta son çiviyi çaktı. Karşında real barça olsa bu kadar pozisyon veremezsin istesen yav alkmaarın her atağı net gol pozisyonuna dönüştü hiç mi karşılayamazsın rakibi
Sorun savunmada değil hücumda şunu görelim artık. Orta sahayı geçemiyoruz, pozisyona giremiyoruz, üretemiyoruz biz hala savunma diyoruz. Rakip kim olursa olsun topla oynama üstünlüğünü alıyorduk bunu da kaybettik ilk kez.
Dörtlü oynayıp onu da yedek yazacağız.
Başka yapacak bir şey göremiyorum.
Üçlü bizim sonumuzu getirir. Zaten üretemiyoruz üçlüde 7 tane defansif oyuncu ile sahada oluyoruz. Sağ bek Frank sol bek Eren devam işte.
Alkmaar'dan 4 yiyince bizim pek gülecek halimiz kalmadı kendilerini tebrik ediyorum antrenman yapmak yerine gülüp eğlesinler yetmezse akşamda partilesinler.
Sonumuzu 4-2-3-1 getirir
4-3-3 ok
4-1-4-1 ok
4-1-2-1-2 ok
4-2-3-1 NEİN NEİN NEİN
Buraya kadar 4-2-3-1 ile geldik. Üçlü oynayacaksan sağ ve sol stoperin kenara gelip orta yapacak kazık gibi geride beklemeyecek. Beklerin ceza sahasına girip skor üretecek. Bunu yapamazsan 7 tane defansif oyuncuyla üretemezsin.