GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene dönüyor bu muhabbet forumda da.

Taraftar Avrupayı yük görüyor. Yönetim de Avrupada transfer dönemi bitsin fırsat transferiyle ligi alalım diyor.

Sokayım lige afedersiniz
Bize ne ya

Alkmaarın sokup sokup az attık diye taşşak geçmesinden rahatsız olunmuyorsa biz napabiliriz

Galatasaraylılıkla antifenerlilik farkından kaynaklı bu mevzu da zaten

Yoksa şöyle mal mal takımlara yenilmekten bir taraftar nasıl rahatsız olmaz yani

Biraz önce arsenal maçını izledim adamların okadar eksiği var 3lu ortasahadan taviz vermiyor keza liverpool hiç transfer yapmadılar 3lu ortasahadan vazgeçmiyorlar
Bütün elit kulüpler artık 3lu ortasaha oynuyor

Bizim hoca ısrarla oyuncuya göre sistem peşinde koşuyor hala anlamıyorum nedenini

E işte.. O zaman gerçekler başka.

Herkes sözde sistem yok Avrupa diyor ama bunun en büyük sebebi içten şunu kabulllenemediği için bastırmak maksadıyla söylüyor;

Herkesin en büyük arzusu hep feneri yenmek, şampiyonluk yaşayıp onların ağlamasını sinirlenmesini görmek

Yau konferans ligi şampiyonluğu mu lig şampiyonluğu mu desek lig şampiyonluğu diyecek çoooooooook taraftar var

Biraz önce arsenal maçını izledim adamların okadar eksiği var 3lu ortasahadan taviz vermiyor keza liverpool hiç transfer yapmadılar 3lu ortasahadan vazgeçmiyorlar
Bütün elit kulüpler artık 3lu ortasaha oynuyor

Bizim hoca ısrarla oyuncuya göre sistem peşinde koşuyor hala anlamıyorum nedenini
Arsenale gitmeye bile gerek yok. az alkmar'da komple takım yokken gençlerle feneri 3'ledi. bize karşı da puan almışlardı. kaos futbolu oynayan takımlar bu sancıları ciddi şekılde çeker sadece.

Yine kanat bek i sağ bek olarak mi oynatmaya çalısacaz nasil 4 lu olacak frank ile 4 luye donelim deniyorda sürekli

Lemina'yı hazır edene kadar oynatıp faydalanabilsek bari. Malum hazır olunca ya sakatlanır ya da mahmut tekdemir'e dönüşür.

Nasıl ama aynı gemideyiz artık.
Doğru gemidesin

Okan istifa gemisinde ulu önder keramettin tanrıverdi kaptanlığında hedefe doğru ilerliyoruz

Haklıyız,ulaşacağız

Merak ediyorum kendi hayatlarinizda da mesela bu kadar olumsuz insanlar mısınız? Kar yağarsa 4-5 sakat veririz vs gibi düşünüp hep olumsuzluk sacanlara sözüm. Hayatinizda mesela hastalandığınizda veya ailenizle ilgili işler ters gittiğinde kesin ölürüm kesin sonumuz felaket olur ailemiz dağılır 2 güne diyebiliyor musunuz?

Takım idmanda gülerek her şey yolunda mesajı veriyor sahada göreceğiz bakalım

Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak ilk önce yönetim biçimi değişmeli. İsimden bağımsız daha profesyonel bir yapı olmalı futbol tarafında ondan sonra TD komple ekip değişmeli ve yabancı olmalı ben Türk bir hocanın Avrupa'da başarılı olma ihtimalini pek görmüyorum belki Arda Turan ama onunda daha ciddi zamana ihtiyacı var. Gelen yabancı ekip ilk başlarda ligde şampiyon olmadığında gönderilmemeli böyle bir süreç lazım Avrupa'da sürekli bir başarı için benim düşüncem. Yoksa anlık başarılar olur ancak. Lakin yönetim biçimi değişmedikçe diğerleri değişse bile Avrupa'da sürekli bir başarı olacağına inanmıyorum.

Merak ediyorum kendi hayatlarinizda da mesela bu kadar olumsuz insanlar mısınız? Kar yağarsa 4-5 sakat veririz vs gibi düşünüp hep olumsuzluk sacanlara sözüm. Hayatinizda mesela hastalandığınizda veya ailenizle ilgili işler ters gittiğinde kesin ölürüm kesin sonumuz felaket olur ailemiz dağılır 2 güne diyebiliyor musunuz?
Pesimistlik kötü bir şey degil rtaş hatta bence polyannaliktan iyi. Sana polyannasın demiyorum bu arada genel olarak söyledim.

Pesimistlik kötü bir şey degil rtaş hatta bence polyannaliktan iyi
Pesimistlik nasıl kötü değil abi herşeyin fazlası zarar. Sürekli olumsuz düşünen bir insan ne evlilik hayatında ne iş hayatında mutlu olamaz. Sürekli polyannacilik yapan da keza öyle. Kararında olmali herşey. Benim şahsi fikrim bu

Bize ne ya

Alkmaarın sokup sokup az attık diye taşşak geçmesinden rahatsız olunmuyorsa biz napabiliriz

Galatasaraylılıkla antifenerlilik farkından kaynaklı bu mevzu da zaten

Yoksa şöyle mal mal takımlara yenilmekten bir taraftar nasıl rahatsız olmaz yani
Ya ne rahatsız olması üstüne destekleyelim diyolar

İnsanlar ya kafayı yemiş ya da büyük trol organizasyonu var

Hollanda bebelerinin gsyle alay etmesi bunları rahatsız etmiyo da burda okanın eleştirilmesi rahatsız ediyor böyle de GSLİ işte bu arkadaşlar

Millete zehir salıp gsnin sürekli şamar oğlanı olmasını normalleştirmeye çalışanları asla affetmeyeceğim

Avrupa'da başarılı olmak istiyorsak ilk önce yönetim biçimi değişmeli. İsimden bağımsız daha profesyonel bir yapı olmalı futbol tarafında ondan sonra TD komple ekip değişmeli ve yabancı olmalı ben Türk bir hocanın Avrupa'da başarılı olma ihtimalini pek görmüyorum belki Arda Turan ama onunda daha ciddi zamana ihtiyacı var. Gelen yabancı ekip ilk başlarda ligde şampiyon olmadığında gönderilmemeli böyle bir süreç lazım Avrupa'da sürekli bir başarı için benim düşüncem. Yoksa anlık başarılar olur ancak. Lakin yönetim biçimi değişmedikçe diğerleri değişse bile Avrupa'da sürekli bir başarı olacağına inanmıyorum.
Ya ne yapısı

Ne başarısı

Ne yönetim biçimi

Biz kimseden şampiyonlar ligini,avrupa ligini kupayı istemedik

Rfsyi kievi yenmesini istedik,azye rezil olmamasını istedik ne istedik sanki ne talep ettik

Fazlasını istemedik sadece alınması gerekeni istedik

Bunu alamamanın yönetim biçimiyle yapıyla alakası yok

Şl yarı finaline yükselmeye çalışmıyoruz 15 yaşında 10 tane hollandalı bebenin bizle hem sahada hem saha dışında dalga geçmesini engellemeye çalışıyoruz

Lüks mü bu

Ya ne rahatsız olması üstüne destekleyelim diyolar

İnsanlar ya kafayı yemiş ya da büyük trol organizasyonu var

Hollanda bebelerinin gsyle alay etmesi bunları rahatsız etmiyo da burda okanın eleştirilmesi rahatsız ediyor böyle de GSLİ işte bu arkadaşlar

Millete zehir salıp gsnin sürekli şamar oğlanı olmasını normalleştirmeye çalışanları asla affetmeyeceğim

Şu foto üzerinden günlerce güzelleme yaptılar yazın, çok garip bir güruh var

İş öyle bir noktaya geldiki Avrupa’da sıçıp batırdık ama ortada suçlu yok, Okan desen napsın diyorlar, yönetim desen o kadar adam alındı diyorlar, futbolcular desen yanlış sistem diyorlar

Suçlu benim gibi duruyor

Ciddi ciddi kar geliyor. Pazartesiden itibaren kar alarmı verilmeye başlanır. AZ maçı karlar altında olacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt