GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta'yı yazın kimler istemiş diye 1 haberlere baktım teklif yapan takımlar değil de ilgilenen takımlar olmuş.Brezilya ve Meksika Ligleri'nden ilgilenmişler.4-5 milyon euro bonservisle oraya satılabilir bence..

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra ilk defa bir maçta ilk 11'i merak ediyorum.

Malum 14 kişi ile buraya kadar geldiğimiz için tahmin etmesi zor olmuyordu.

Hatta hiç bakmıyordum bile. Bakalım sevgili hocamız bize göre çok kalabalık bir kadrodan nasıl bir çorba yapacak?
Morata sakatlanınca papazları küstürmekten biraz kurtardı paçayı yoksa mertens'i oynatmak için futbol litaratürüne yeni formasyon kazandırırdı

Çok zor maçlar bizi bekliyor

Allah yardımcımız olsun

20250217_170332.webp

bugun yemek yerken arkamda 2 tane 40 45 yaşlarında fenerli konuşuyorlar

cok zor 3 maçı geçtik artık başkan ne gerekiyorsa yapsın gerekirse tüm hakemleri satın alsın ama şampiyon yapsın

digeride diyor ki bizim oyunumuza dayanacak takım yok ligte o yüzden şikeyse şike yeterki alalım ligi

Çok zor maçlar bizi bekliyor

Allah yardımcımız olsun

Ekli dosyayı görüntüle 280143
Olay basit rize ve feneri yen 9 puana çıkar ikili averajdan dolayı 10 puan olup iş bitecek.

Zaten kalan haftalarda o puan farkı kapanmaz ama bizdeki hocanın takıntıları, kalemizde kaleci yok, Mertens ısrarı yüzünden şu fikstüre olası 3 puanla girersek sıkıntı büyük olur.

bugün rize ve evimizde sikecilere gecirdigimiz an burda zorlu gözüken deplasmanlarda puan kaybini tolere edebiliriz ha alirsak arti yazar. insallah bugün takim reaksiyon gösterip rizeyi sahaya gömer

Nellsson idman kaçıran bir adam değildiki, ayrılana kadar hep hazırdı, son maçlarda da az da olsa süreler buldu. Roma da direkt 11'e atmamış parça parça sürüyor.

Skriniar da aylarca süre bulmadan geldi çat 11 oynadı.

Lemina'nın bu boktan ligde 60 dk oynayacak kondüsyonu yok olayı yalandan ibaret, tam randımanlı olmasa da oynar.

Oyuncunun fizik kalitesi o ligde düzenli süre alıp rakiplere karşı üstünlük kurup kurmamasına göre belirlenir. Barış mesela yazın tüm dünyaya üstünlük kurabileceğini gösterdi, bu tarz adamımız Osimhenle Davinson vardır belki, başka yok.
lemina bi de premier ligde bu sene 17 maç oynamış 15i ilk 11

Okan'ın futbolda 3 temel prensibi var.
1- önde bas
2- ortasahada minimum sayıda adam kullan
3- önce oynatacağın topçuları belirle sonra ona göre oynatacağın dizilişi belirle
4- basın toplantılarında "bizim ne oynamak istediğimizi hala anlamayanlar var" diye açıklama yapmak.

Avrupa maçlarında bazı rakiplerin özellikle büyük takımların bizim canlı bomba intihar girişimi gibi oyun sistemimizi anlayamadıklarından zorlandıklarını düşünüyorum. (Bayern, Manu, Spurs) Adamlar acaba ne yapmaya çalışıyorlar diye düşünürken ilk 30 dakika hepsinin ağzına kadar basıyoruz. Sonrası malum takımın 70'de pili bitiyor.

Oyuncu grubu Avrupa'da en ufak ekstra efor zerresi gösterdi de mi onlar adına konuşuyorsunuz. 4 yedikleri maçtan sonra en ufak özür yok idmanda eğlence kafasındalar hala

O bahsettiğin sistemde de en önemli şey kazanarak gitmek. Ayağın bir takılırsa peşi peşine puan kayıpları gelecek.
Epey alternatifli kadro kuruldu verildi hocaya artık lig özelinde en ufak bahanesi olamaz,oyun iyi olmasa bile fener gibi slory almak zorunda 20 suta 1 gol olayını bi zahmet çözsün saha dışı pislikler hakem vs onlar için tabiki hoca suclanamaz ama oyun skor va şeyler için bahanesi kalmadı zaten aptallık etmez ve fener maçını alırsa ligi yüzde 50 almış olacak bizim lig için en önemli şey psikolojik üstünlük hocada bunu biliyor diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt