Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.690
- 40.398
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata sakatlanınca papazları küstürmekten biraz kurtardı paçayı yoksa mertens'i oynatmak için futbol litaratürüne yeni formasyon kazandırırdıUzun bir aradan sonra ilk defa bir maçta ilk 11'i merak ediyorum.
Malum 14 kişi ile buraya kadar geldiğimiz için tahmin etmesi zor olmuyordu.
Hatta hiç bakmıyordum bile. Bakalım sevgili hocamız bize göre çok kalabalık bir kadrodan nasıl bir çorba yapacak?
orta sahasız bir oyun sistemi için ben hala ciddi ciddi düşündüğünü biliyorum ama ispatlayamam.Morata sakatlanınca papazları küstürmekten biraz kurtardı paçayı yoksa mertens'i oynatmak için futbol litaratürüne yeni formasyon kazandırırdı
Okan'ın futbolda 3 temel prensibi var.orta sahasız bir sistem için ben hala ciddi ciddi düşündüğünü biliyorum ama ispatlayamam.
Özenle dizayn edilmiş aşırı zor bir fikstür. Tek kolay deplasman yok
Olay basit rize ve feneri yen 9 puana çıkar ikili averajdan dolayı 10 puan olup iş bitecek.
lemina bi de premier ligde bu sene 17 maç oynamış 15i ilk 11Nellsson idman kaçıran bir adam değildiki, ayrılana kadar hep hazırdı, son maçlarda da az da olsa süreler buldu. Roma da direkt 11'e atmamış parça parça sürüyor.
Skriniar da aylarca süre bulmadan geldi çat 11 oynadı.
Lemina'nın bu boktan ligde 60 dk oynayacak kondüsyonu yok olayı yalandan ibaret, tam randımanlı olmasa da oynar.
Oyuncunun fizik kalitesi o ligde düzenli süre alıp rakiplere karşı üstünlük kurup kurmamasına göre belirlenir. Barış mesela yazın tüm dünyaya üstünlük kurabileceğini gösterdi, bu tarz adamımız Osimhenle Davinson vardır belki, başka yok.
4- basın toplantılarında "bizim ne oynamak istediğimizi hala anlamayanlar var" diye açıklama yapmak.Okan'ın futbolda 3 temel prensibi var.
1- önde bas
2- ortasahada minimum sayıda adam kullan
3- önce oynatacağın topçuları belirle sonra ona göre oynatacağın dizilişi belirle
O bahsettiğin sistemde de en önemli şey kazanarak gitmek. Ayağın bir takılırsa peşi peşine puan kayıpları gelecek.Tüm sezondaki maçları düşünmeye gerek yok, maç maç gideceğiz. Bu maçta yarım golle de olsa 3 puan almamız gerekiyor. Ondan sonra fenerbahçe maçı.
Epey alternatifli kadro kuruldu verildi hocaya artık lig özelinde en ufak bahanesi olamaz,oyun iyi olmasa bile fener gibi slory almak zorunda 20 suta 1 gol olayını bi zahmet çözsün saha dışı pislikler hakem vs onlar için tabiki hoca suclanamaz ama oyun skor va şeyler için bahanesi kalmadı zaten aptallık etmez ve fener maçını alırsa ligi yüzde 50 almış olacak bizim lig için en önemli şey psikolojik üstünlük hocada bunu biliyor diye düşünüyorumO bahsettiğin sistemde de en önemli şey kazanarak gitmek. Ayağın bir takılırsa peşi peşine puan kayıpları gelecek.