GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4- basın toplantılarında "bizim ne oynamak istediğimizi hala anlamayanlar var" diye açıklama yapmak.

Avrupa maçlarında bazı rakiplerin özellikle büyük takımların bizim canlı bomba intihar girişimi gibi oyun sistemimizi anlayamadıklarından zorlandıklarını düşünüyorum. (Bayern, Manu, Spurs) Adamlar acaba ne yapmaya çalışıyorlar diye düşünürken ilk 30 dakika hepsinin ağzına kadar basıyoruz. Sonrası malum takımın 70'de pili bitiyor.
Bayern, manu, tottenham gibi takımlar kendi oyun prensiplerinden taviz vermek istemedikleri için bu önde baskı oyunumuz onlara karşı etkili oluyor. Yoksa onlar da geriden bol pasla oyun kurmayı bırakıp uzun top veya dikine az pasla oynayarak patates etmeyi bilirlerdi bizi lakin tarzları o değil, topa sahip olmak istiyorlar

Avrupalıların gözünde basit bir orta doğu - Asya karışımı ülkeyiz

Biz ise Avrupa bizim genlerimizde diyoruz

Bizi bu hale getirenler utansın

Epey alternatifli kadro kuruldu verildi hocaya artık lig özelinde en ufak bahanesi olamaz,oyun iyi olmasa bile fener gibi slory almak zorunda 20 suta 1 gol olayını bi zahmet çözsün saha dışı pislikler hakem vs onlar için tabiki hoca suclanamaz ama oyun skor va şeyler için bahanesi kalmadı zaten aptallık etmez ve fener maçını alırsa ligi yüzde 50 almış olacak bizim lig için en önemli şey psikolojik üstünlük hocada bunu biliyor diye düşünüyorum
Bilmiyorum ama bu psikolojik üstünlük vs. şeylerine ben pek katılmıyorum. Elbette şu önümüzdeki 2 maçı kazansak takım olarak öz güven depolarız fakat lig yine bitmeyecek. Ligin boyu kısaldı fakat her zaman belirleyici olan maçlara henüz girmedik. En önemli maçlar son 7-8 hafta maçları oluyor ve biz oraları hep iyi oynuyoruz. Tek sıkıntı bu sene takım çok erken form tuttu. Kayseri maçından sonraki arada herkes formunu dibe vurdu. Üstüne bir de Sara sakatlanınca işler karıştı. Şu an biz oradan çıkamıyoruz umarım bir çözüm bulur hoca.

Lemina ve nelsson çok alakasız ilişkiler yada x bir takımın getirdiklerini direkt oynatma.
Aha morata ortada. Adamın sistemine göre herkes yırtınacak sürekli sprint atıp hamle yapacak.
Bırakın lemina 1 hafta daha oynamasın. Umarım kişisel olarak arka adale atmaması için güçlendirme çalışması yapıyordur herif de 1 ay da onu kaybetmeyelim

Recep Mourinho

Bunlar her halükarda 11 başlamalı ve sahada olmalı
Davinson
Torreira
Lemina
Sara
Frankowski
Sallai
Osimhen

Kalan 4lüyü değiştir istediğin kadar

4-5 mactir ilke defa oyun gucunu hissettiren bir Galatasaray vardı, sadece 2. Yari olsa da.

Ayni oyun gucunu AZ macinda da gosterip, 3 fsrkli olmasa da net bir galibiyet alip, derbiye oyle cikarsak super olacak.

Muslera
Frank davinson abdül eren
Lemina-torreira
Barış sara sallai
Osimhen

Bu kadro kolay kolay puan kaybetmez bu ligde..İyileşirse eren yerine jakobs,sallai yerine de yunus u koy..

Morata nin sakatlığı,rize maçı ilk yarı kepazeliği bunu en sonunda bulmasını sağladı okan hocanın..

Bu kadro oturup,morata da gelirse ne yapacak acaba hoca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt