Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.039
- 10.523
- 2.223
KÜcük ortak olursa devletin tüm gücüyle bize saldırır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mhp'nin başına geçme işlerinin oluru var mı diyorsun? Ama hitap ettiği bir kitle varken düşman ettiği bir kitle de var.Koç’un kimseyi dinlediği yok, ailesinin sözünü dinlese çoktan bırakmıştı.
Ligi ya da uefayı alamazlarsa görevde kalmasına ihtimal vermiyorum, şamp olursa da 3 seneyi doldurup ayrılır.
Bugün çıkan haberlere kolpa dediler ama onun stratejisini siyasete girmek olarak görüyorum ben, fb başkanı olmasa kimsenin sallamadığı birisiydi şimdi kitlelelere hitap eden biri oldu herkes tanıyor vs
Genel başkanlık falan olmaz ama bir yerden gireceğini düşünüyorum.Mhp'nin başına geçme işlerinin oluru var mı diyorsun? Ama hitap ettiği bir kitle varken düşman ettiği bir kitle de var.
Taraftar mallık yapmayıp toplu şekilde bunu tahrik etsin. Ağza alınmayacak küfürleri yediğinde aklı başına gelir. Ana bacı karıştıracaksın bunun gibilere sonra kudursun şerefsiz.Beni korkutan, bu mal fb maci yarida biraktirmaya calisacak olabilir. Mhy denen tek hucreli ve ekurisi kaleci bozuntusu Irfan bunun icin ugrasacak olabilirler. Umarim bizim taraftar gaza gelip sahaya madde atmaz veya sahaya girmez.
0900lu hatlari hatirlion mu lan :dBu kulüp sosyal medyadaki ahlaksızlar için bir şikayet platformu kuramıyor mu yav
Deme lan deme tüm numaraları ezberlemiştim0900lu hatlari hatirlion mu lan :d

bu çok zor birşey degil aslında benım avukat arkadasım var diyorki bu sosyal medya davalarından öyle tazminat paraları kazananlar var şaşırırsın yeterki ugrasıcam desin ve dava etsinBu kulüp sosyal medyadaki ahlaksızlar için bir şikayet platformu kuramıyor mu yav
bildiğim kadarıyla o yasa değişti artık parayı şahıslar değil direkt devlet alıyorbu çok zor birşey degil aslında benım avukat arkadasım var diyorki bu sosyal medya davalarından öyle tazminat paraları kazananlar var şaşırırsın yeterki ugrasıcam desin ve dava etsin
bizim kulübün umrunda degil
misal hakemlerden kim vardı arda kardeşlermi yada zorbaymı dava paralarından köşeyi dönmüş herif ,avukat tutmuş sosyal medyada hakaretleri takip ettiriyor
bizim kulübe aleni hakaretler eden ve hepsini geçtim kurucumuz ali samiyene hakaretler edenlere dahi dava acmıyoruz
davadan kastım tazminat davası hemde yüklü
Aga para neler yapıyor insana. Bu tek hücreli varlık normalde Galatasaray'lı imiş. Rahmetli cengiz başkan bunu almayınca. Ifb holigani olmuş. Samimi söylüyorum ifb dışında bu tek hücreli amipi oynatacak kulüp yoktur. Taraftarlar sahaya kesinlikle yabancı madde atmamalı. Bu hakemi bu yüzden getirdiler.Taraftar mallık yapmayıp toplu şekilde bunu tahrik etsin. Ağza alınmayacak küfürleri yediğinde aklı başına gelir. Ana bacı karıştıracaksın bunun gibilere sonra kudursun şerefsiz.
Bir şerefsiz yakaladım adı sanı çalıştığı yer belli. 6222'den ceza yedirseler yeter, ahlaksız it ırkçılık yapmış sosyal medyada.bu çok zor birşey degil aslında benım avukat arkadasım var diyorki bu sosyal medya davalarından öyle tazminat paraları kazananlar var şaşırırsın yeterki ugrasıcam desin ve dava etsin
bizim kulübün umrunda degil
misal hakemlerden kim vardı arda kardeşlermi yada zorbaymı dava paralarından köşeyi dönmüş herif ,avukat tutmuş sosyal medyada hakaretleri takip ettiriyor
bizim kulübe aleni hakaretler eden ve hepsini geçtim kurucumuz ali samiyene hakaretler edenlere dahi dava acmıyoruz
davadan kastım tazminat davası hemde yüklü
Arda kardeşlerin Akyazı adliyesinde 32 bin davası varmış diye bir yerde okudum.bildiğim kadarıyla o yasa değişti artık parayı şahıslar değil direkt devlet alıyor
ahmet tirali var twitterde bu arkadasa at gs hukukcular derneginden kendisi ve bizzat dava ediyor pek çok karaktersiziBir şerefsiz yakaladım adı sanı çalıştığı yer belli. 6222'den ceza yedirseler yeter, ahlaksız it ırkçılık yapmış sosyal medyada.
Nasil yani? Kufru sen yiyorsun ama parasini devlet mi yiyor?bildiğim kadarıyla o yasa değişti artık parayı şahıslar değil direkt devlet alıyor
Tirali'ye ilettim dur bakalım geri dönüş yapmazsa avukat arkadaş kısmına girişeceğim.ahmet tirali var twitterde bu arkadasa at gs hukukcular derneginden kendisi ve bizzat dava ediyor pek çok karaktersizi
ilgilenecegini düşünüyorum aynı zamandan tribünden iyi gs li
hiç düşünme
avukat arkadasın varsa o da yapabilir zor degil bu işler o tweetleri ekran goruntusu al ve ilet
evet öyle oldu bildiğim kadarıyla 10 bin tl civarı bi para ödüyosun ve dosyayı kapatıyolar parayıda devlet alıyor galiba suistimal edildi diye böyle bişey yaptılar avukatlar para kazanma aracına çevirmiştiNasil yani? Kufru sen yiyorsun ama parasini devlet mi yiyor?