GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro 35 Lira civariyken imzaladi o sözlesmeyi. Sen Efe 11-12 bin € net sözlesmemi imzalamistir diyorsun? O parayi Almanyada zorlasa 5. ligde bile alabilir.

Cocugun birde piyasasi var. Serbest kalsa senin dedigin rakamin rahat bir 15-20 katini alirdi diye düsünüyorum.
geyiğine yazdım zaten yaw. mason'a takıldım.

Efe 400 bin alıyorsa dayıbayın trip yapmadı ve isteksiz olması normal olm. Adam 1 milyona oynuyor. Veledin daha prof 100 dakikası yok 400bin vermişler. 150 bin euro neyine yetmiyormuş

Efe 400 bin alıyorsa dayıbayın trip yapmadı ve isteksiz olması normal olm. Adam 1 milyona oynuyor. Veledin daha prof 100 dakikası yok 400bin vermişler. 150 bin euro neyine yetmiyormuş

Efenin mevzu masonun sıkması onu bosver de

Sen Keronun 1M aldigina gercekten inaniyormusun olm :d maaş işlerinde tezgah var bence

2den asagi aldigini sanmiyorum ben. Sponsor imaj hakki falan bi sekilde kılıfına uydurulmustur :d

şike güzel şey gelsenize

Tarihin en şaibeli Tff'si resmen. Bunlar ne dümenler çeviriyor belli değil. Bir de Konya o kadar zaman geçmiş neden şimdi tekrarını istiyor diyordum. Bu açıklama alenen hakem hatası dışında bir hata olduğunu ortaya koyuyor peki bunu neden zamanında açıklamadı Tff? Konya'nın itirazına zaman aşımı demek için mi? Bu Tff'de Koç'un emir kulu olmak dışında başka işler de dönüyor umarım ortaya çıkar yedikleri her haltlar.

Bizim yönetim akşam sağlam içti heralde hala ayilamamislar ki haciosmanin söyledikleri için iki çift laf edemediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt