Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
İbrahim Seten:”Fenerbahçe’de Galatasaray galibiyeti için takıma 5 Milyon Euro prim belirlendi.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz kac verelımİbrahim Seten:”Fenerbahçe’de Galatasaray galibiyeti için takıma 5 Milyon Euro prim belirlendi.”
biz kac verelım
o kadar cok paramız var kiparamız yok
Videolari izledikce mhakan aveline kudurup takimini sabote eden embesillerin kim oldugunu goruyoruz maalesefŞu taraftar videolarında Okaaaaan diye bağırma saçmalığı son bulmalı iyice fenerlilere döndük
şike güzel şey gelsenize
Bizde para yok. Parayı biriktirip bankalar birliğinden çıkacağız.biz kac verelım
Not: Kendisi daha önce derbi hakemi ile ilgili haberi yanlış çıkmıştı gerçi bir çok başka kaynak daha vermişti o haberi.
Onun dışında bu son verdiği haberde pek inandırıcı gelmedi ama güzel yazılmış. Kendisi Saim Altunterim'in oğlu eskiden spor sitesi vardı takip edilen iyi kaynaktı bir aralar. Sonra menajer oldu, herhalde yine spor medyasına giriş yapacak belki Haluk'un kanalında falan onunla X'de space yayınında oluyor çünkü bazen yakınlar sanırım.

Net inanıyorum yav. Prim falan belki 1,5 üstüne çıkıyordur.Efenin mevzu masonun sıkması onu bosver de
Sen Keronun 1M aldigina gercekten inaniyormusun olm :d maaş işlerinde tezgah var bence
2den asagi aldigini sanmiyorum ben. Sponsor imaj hakki falan bi sekilde kılıfına uydurulmustur :d
Adamın vasat seviciliği nirvalarda gitmiş sivil vatandaşi savunmaya çıkmış simdide. Net iddiamdır cuesta dan daha iyi oynayabilecek bir GS taraftarı futbol sever vardır, bu da savunulur mu lan