GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya kayseri maçındaki "var" olayları ne öyle abi ya. Ortalık çok karışık necati.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakası olan bir şey değil ki. İhaleyi etkileyen bir durum yok ortada. İhale sürecini yöneten GK kararıyla yönetimden bağımsız Adnan Polat'ın kurduğu komisyon. Yine yönetim düşmüyor Özbek'in başkanlığı düşünce 2. başkanın başkanlığı ile devam eder. Transfer haberleri gibi olmuş bu.

Skandal ya. Var operatörü çizgiyi 2 kere üst üste yanlış oyuncudan çekiyor ve sonunda iptal oluyor. Ama aslında olan netice gol. Bu operatörler de yabancı şirketlere bağlı. Yani güvendiğimiz var sisteminin bile üzerinde oynama yapılabiliyor. Çok değişik şeyler dönüyor artık. Gğcwnilirlik sıfıra düşmüş durumda.

Skandal ya. Var operatörü çizgiyi 2 kere üst üste yanlış oyuncudan çekiyor ve sonunda iptal oluyor. Ama aslında olan netice gol. Bu operatörler de yabancı şirketlere bağlı. Yani güvendiğimiz var sisteminin bile üzerinde oynama yapılabiliyor. Çok değişik şeyler dönüyor artık. Gğcwnilirlik sıfıra düşmüş durumda.

Aslında VAR hatalarını mahkemeye verebileceksin.

Hatay macindada oldu bu. Barisin attigi goldü.

Bunu yeni gördüm belki konusulmustur

Akibeti belli oldu mu acaba

Bunu yeni gördüm belki konusulmustur

Akibeti belli oldu mu acaba

HalukEllerYukari.webp

Eller yukarı @Oral Sevmez

Floryadan taşınana kadar kayak merkezi olarak inşaat maliyetini çıkarsaydık olurmuş

everest dağından biraz engin yere tesis yapmışız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt