GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Frank-Davinson-Apo-Eren
Sara-Lucas-Lemina
Yunus
Morata-Osimhen
Bu olmalı morata gelince

galatasaray yeni ve güçlü bir yonetim ve üst düzey bir hoca getirmezse önümüzdeki 3-4 yıl kan kusarız

hem her yönden dayak yiyor takım hem de kötü liderleri var

Simdi bir analiz yapalim
Toplam 12 mac var bu maclardan
Trabzon Besiktas Samsun ve Goztepeyi cikarirsak digerlerini kazaniriz zaten

64+24=88 puan yapiyor
Fener tum maclarini kazansa
58+36=94 puan yapiyor

Yani 4 macta 6 puan almak sampiyon yapiyor Besiktas Samsun Goztepe ve Trabzon maclarindan 6 puan cikarirsak sampiyonuz

Ve fener hepsini kazanacak
Hadi onlarda bir beraberlik alsa
4 macta 4 puan lazim

Alt sira takimlara acimadan kazanirsak
İs biter buyuk avantaj var

Feyonoord Priske hocayı kovup persie getirmiş.Adam clde milani eledi ligde de 3. Ama biz hocaya laf söyleyince hain oluyoruz sonra.
Sezon sonu için düşünülmeli bu arada iyi hoca

fblilerin "fikstür avantajı" geyiği tamamen boş arguman. artık son 12 maça giriliyor. kolay maç / zor maç yok. her maç önemli.

3 saat öncesine kadar "yabancı hakem" "puan farkı 3" diye kafa ütülüyorlardı.

ne oldu? 6 puan fark ile geldiler, 6,5 puan fark ile kendilerini uğurladık.

ellerinde kalan son umut kırıntısı da bu fikstür işi oldu şimdi. ne yapsınlar? her darbenin sonunda, bir dala tutunmak zorundalar.

ben kalan maçlarda 12/12 yapacaklarını düşünmüyorum bu arada. 2 beraberlik alırlar bence son 12 maçta. puan farkını 10 gibi düşünün bence. biz de puan kaybı yaparız 3-4 maçta.

haa işin bizim tarafımıza gelince, mevcut oyunumuzu yükseltmemiz gerekiyor kesinlikle. yunus'un olmadığı süreç, mental ve fiziksel açıdan yorucu avrupa'dan ağır skorla elenme işi, derbi maçı öncesi-sonrası gerginliği derken, saçma sapan bir 2 ay geçirdik, atlattık. artık oyun olarak da yükselişe geçeriz inşallah.

Muslera
Davinson-Sanches
Lemina
Fran-Torreira-Sara-Barış
Yunus
Morata- Osimhen bundan sonra bu kadro iyi olabilir. Hücum olarak olan sorunu bu şekilde çözebiliriz. Hem rakibin uzun toplarında da seken topları Lemina sayesinde toplayarak defansta önceki açıkları da vermeyebiliriz. Mertens bölgesine genç bir oyuncu almadığımız için zorlanacağız. Amine Gouri çok iyi otururmuş bize Morata yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt