Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.527
- 12.020
- 1.418
Osimhende birsey yok
Ama Sallai ve Erenede birsey yoktur insallah
baskada birsey yoktur
baskada birsey yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata ,kötürümden önce dönecek benceOsimhende birsey yok
baskada birsey yoktur
Tam da bunu yazacaktım. Takım oyunu filan hak getire de bizim yetenekli oyuncumuz da yok. Bire birde geçen yok, top kontrolü iyi olan, topla sakin olan yok. Şampiyonluk giderse şaşırmam. Bu hafta tam kadro oynarsak ileride ne olurun sonucunu göreceğiz.Tamam da yetenek sorunumuz var mertensi biraz korursak hucumda ki sorunu cozebilir gecen sene ilk devre
Bir sure yedek kaldigi icin formu dusmemisti
Tam da bunu yazacaktım. Takım oyunu filan hak getire de bizim yetenekli oyuncumuz da yok. Bire birde geçen yok, top kontrolü iyi olan, topla sakin olan yok. Şampiyonluk giderse şaşırmam. Bu hafta tam kadro oynarsak ileride ne olurun sonucunu göreceğiz.
Sara şu an fiziksel düşüşte.Gecen sene ki Kerem'in 10 numarada oynamasi deneyi gibi bir durumla karsi karsiyayiz. Cok sabretmedik Kerem'e cunku top kontrolu berbat biri. Sara oyle degil. Biraz daha sans verilmeli kendisine.
Kanatları iyi orta yapan oyunculardan kuracaksın. Mesela dün sallai 0 a indi orta yapamıyor. Sallai kötü oyuncu değil ama ezbere oyuncu alınıyor. Sende osimhen varsa kafasına top atan adamlar alacaksinBu takımın ciddi bir yetenek sıkıntısı var, bu takımda doğal yetenek 2 oyuncu var, biri yunus biri de sara. Geçen sene ziyech kerem zaha gibi üç tane yetenekli adam vardı. Yunus şuan çok kritik her maçta oynaması lazim yoksa sallai ve barış ile sabaha kadar oyna duvara çarpar gibi dönersin.
İcardiyi yazmaya bile gerek duymadım o zaten büyük eksik. Fizik olarak ileri gitmiş olabiliriz ama yetenek olarak çok geri gittik
Sara şu an fiziksel düşüşte.
Torreira'yı beğenmeyip daha iyisini falan mı istiyoruzBu takımı ciddi anlamda iyileştirecek bazı hamleler var ve seneye yapılmak zorunda;
1) Sanchez'in sol stoper versiyonu. Net şekilde transfer edilmeli. Abdülkerim rotasyona dahil edilmeli.
2) Torreira bence çok iyi bir oyuncu. Ancak daha iyi bir orta saha için burada Torreira'dan çıkıp, kendisi kadar kaliteli ama oyun tarzı olarak daha geriden çat diye uzun veya diagonal paslarla oyun kurabilen bir defansif orta saha oyuncusu alınmalı.
3) Zorlu maçlarda 6-8-8 oynarsın ancak kendi evinde oynadığın maçlarda 6-8-10 formülü işlemeye devam eder. Ve bu 10 numaraya net şekilde "Dybala" veya o tarz, elit seviye bir oyuncu lazım. Bu oyuncunun en net özelliği ise bir verkaç ile gol pozisyonuna girebilmesi ve uzaktan çok iyi şutlar çekebilmesi olmalı.
4) Barış-Sallai-Yunus sayarsak bi de Kutucu'yla beraber 4 kanat oyuncumuz var. Teklifler doğrultusunda ya Barış ya da Sallai'den çıkılmalı ve tarz olarak Rashford gibi, Abdül Keita gibi tek başına bir kanattan yardıra yardıra gidebilecek bir oyuncu alınmalı.
Bu 4 hamlenin dışında diğer tüm hamleler işin tuzu biberi olur ancak.
Cezalı olduğum için foruma giremedim zaten dün.Sara'nın 2 metre öteye pas atamama sebebi de fiziksel durum olmuş, Okan'a bok atınca her şey çözülüyor di mi?
Çalışmıyor, kötü oynuyor bitti. Altı üstü ufak bir diz sakatlığı yaşadı, uzun süreli bile değildi, üç kişinin arasına girip çıkarken top kaptırıp durması için bir sebep değil bunlar.
Tarihin en pahalı oyuncusu Selçuk'un kötü zamanı kadar bile katkı veremiyor. 2015 Bilal Kısa kadar bile top oynamıyor.
Saranın 2 hafta falan yedek kalması lazım, torreira-lemina ortasahası önünde herkes oynar. kendini toparlaması lazım resmen dökülüyor adım atacak hali yokTorreira'yı beğenmeyip daha iyisini falan mı istiyoruz
Bu sene gidenlerin yerine daha iyisini aldığımız tek transfer olmadı, biri gidecekse daha iyisi falan gelmeyecek yani.
Batshuayi Morata değişimi belki tek örnek buna. Sara'yı saymıyorum o kadar paraya bir zahmet Dombele'den daha fazla etki etsin, Dombele'nin toplam maliyeti Sara'nın 1 yıllık maaşıydı zaten.
Torreira'yı beğenmeyip daha iyisini falan mı istiyoruz
Bu sene gidenlerin yerine daha iyisini aldığımız tek transfer olmadı, biri gidecekse daha iyisi falan gelmeyecek yani.
Batshuayi Morata değişimi belki tek örnek buna ki arada da 20 milyon euro fark var. Sara'yı saymıyorum o kadar paraya bir zahmet Dombele'den daha fazla etki etsin, Dombele'nin toplam maliyeti Sara'nın 1 yıllık maaşıydı zaten.
İyi hoca bulmak dünyanın en zor işi doğru ama boldladığım kısımdaki yaklaşım yüzünden ülkeyi 25 yıldır aynı kişi yönetiyor.Cezalı olduğum için foruma giremedim zaten dün.
Çok kalabalık fenerbahçeli Galatasaray'lı karışık, eş dost aile ortamında maç seyrettik. Ve bu insanların en genci bendim, diğerleri salt 40 yaş ve üstü ve işte böyle forumlarda falan takılmayan insanlar.
Ulan özlemişim yemin ederim. Sıfır toksiklik. En fazla şakadan laf atmalı ortamdı.
Şampiyon olamazsak Okan hoca bence gider dediğimde bile "yau gitsin de kim gelecek kardeşim, gayet başarılı hoca, dünya çapında hocaysa al Mourinho geldi de noldu" dediler falan. Kimse kimseye nefret kusmuyordu. Herkes sakince eleştirisini yapıyordu falan.
Yemin ederim sosyal medya etkisi altında kalmanın ne kadar iğrenç bir şey olduğunu anladım.
Beğenmeyen çok da ondan bağımsız söyledim. Arjantin'de mevcut maaşını alamaz bence zor gitmesi.Torreira'yı kim beğenmiyor ya. Tabii herkesin beğenip beğenmeme hakkı var o ayrı lakin beğenmemek biraz fazla. Ben de yazdım, çok iyi oyuncu -ki formsuz hali bile çok iş yapıyor bence. Ben Torreira'nın zaten Boca'ya gideceğini düşünüyorum, sene sonu ayrılacak gibi geliyor. Bu adam gittiğinde de yerine Torrik'in yerine aynı tarz değil de daha regista bir oyuncu alınması lazım diye düşünüyorum.
İyi hoca bulmak dünyanın en zor işi doğru ama boldladığım kısımdaki yaklaşım yüzünden ülkeyi 25 yıldır aynı kişi yönetiyor.
F/P olarak bakarsak Okan maalesef bayağı başarısız.