GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saranın 2 hafta falan yedek kalması lazım, torreira-lemina ortasahası önünde herkes oynar. kendini toparlaması lazım resmen dökülüyor adım atacak hali yok
Torr Lemina özelinde ben de aynı fikirdeyim, ikisi 6 no oynasın, ileriye de dört adam koyup takılın falan diyelim zaten farklı bir şey dendiğini de sanmıyorum, bir tane hücum setimiz yok Mertens'in doğaçlama pasları, Yunus'un dribblingleri ve Barış'ın al sürleri dışında.

Dün Frankowski'yi bir kez indirdik çizgiye doğru o pası da Yunus attı. Sara paşamız da pas atsın diye bekliyoruz.

hocanın 3lü zırvasına dönmeden devam etmesi gereken 11;

osimhen-morata
yunus/sallai-lemina-torreira-fran/barış
eren-apo-sanchez-jelert
muslera​

ft 4-4-2sine dönmemiz elzem bir hal almaya başladı

morata-elmander
osimhen-baroş
yunus-engin
melo-lemina
selçuk-sara

Şunca dökülen paraya bu futbolu kabul etmiyorum ben. (Bu maç özelinde değerlendirmiyorum) Yazık.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaleciye çok fazla pas geliyor çok gereksiz. Savunma hattı gereksiz çok fazla pas yapıyor. Muslera topla vedalaşamıyor dakikaları harcıyor. Bak fbnin kalecisi ve savunması kazma hiç gevelemeden topu çıkarıyorlar. Pas yapmaya çalışsalar kaptıracaklar çünkü. Bu kadar riskli pas yapılan yerde elbet biri patlar.

Taraftardan tek ricam şu;

Beğenmediğiniz bin laf ettiğiniz Ziyech geçen sene ligin 2. Yarısında dün akşam gibi oynayan takımımızın kaç tane maçını çözdü uzaktan nefis golleriyle. Hem de Fener’e karşı değil, zikzok Anadolu takımlarına karşı hiç üretemediğimiz bir dönemdi.

Yaz transfer döneminde bir daha Dybala vb isimler geçtiğinde istemeyiz yok koşsun yok atletik olsun yok satamayız diyeni temizinden dövmek gerekiyor

Yönetim kurulu içindeki acun ve kocla gizliden iş tutan fenerlileri bulmadan burada teknik taktik konuşmak çok boş kaliyor

Taraftardan tek ricam şu;

Beğenmediğiniz bin laf ettiğiniz Ziyech geçen sene ligin 2. Yarısında dün akşam gibi oynayan takımımızın kaç tane maçını çözdü uzaktan nefis golleriyle. Hem de Fener’e karşı değil, zikzok Anadolu takımlarına karşı hiç üretemediğimiz bir dönemdi.

Yaz transfer döneminde bir daha Dybala vb isimler geçtiğinde istemeyiz yok koşsun yok atletik olsun yok satamayız diyeni temizinden dövmek gerekiyor
kadayif olmamis daha genc bir 10 numara bulmak bu kadar mi zor?

osimhen
morata
lemina-torreira
apo-sanchez

sezon sonuna kadar bu omurgayı koruyup etrafını donatmak lazım

sara norwichte fazlaca sağ kanat oynuyordu, biraz oralarda deneyebiliriz, kanatların hep aynı tip oluşu bizi zorluyor, yunus gittiğinden beri zortladık, sara form tutarsa sağ kanatta da katkı verir​

Sara'nın 2 metre öteye pas atamama sebebi de fiziksel durum olmuş, Okan'a bok atınca her şey çözülüyor di mi?

Çalışmıyor, kötü oynuyor bitti. Altı üstü ufak bir diz sakatlığı yaşadı, uzun süreli bile değildi, üç kişinin arasına girip çıkarken top kaptırıp durması için bir sebep değil bunlar.

Tarihin en pahalı oyuncusu Selçuk'un kötü zamanı kadar bile katkı veremiyor. 2015 Bilal Kısa kadar bile top oynamıyor.

Katılmakla birlikte, futbolcuların yüzde doksanı falan çalışmıyor izlenimi vermekte sahada. Okan'ın antrenmanlarında mı bir sıkıntı var, ya da futbolcular mı kendisini hiç sallamıyor bilmiyorum. Bildiğim şey Okan'ın tedrisatından geçen topçulara bir haller oluyor, kağnıya dönüyorlar. Biraz FT gibi otoriter olunmalı bana kalırsa, Okan'ın gram otoriter olduğunu sanmıyorum.

Katılmakla birlikte, futbolcuların yüzde doksanı falan çalışmıyor izlenimi vermekte sahada. Okan'ın antrenmanlarında mı bir sıkıntı var, ya da futbolcular mı kendisini hiç sallamıyor bilmiyorum. Bildiğim şey Okan'ın tedrisatından geçen topçulara bir haller oluyor, kağnıya dönüyorlar. Biraz FT gibi otoriter olunmalı bana kalırsa, Okan'ın gram otoriter olduğunu sanmıyorum.
Geçen itiraf etti zaten fiziksel antrenman yapmadığımızı.

Oyuncular kendi çalışmıyorsa takım fizik idmanı yapmıyor.

Neydi periyodizasyon mu ne vardı gerçi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt