GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen kpasa da olmazsa kutucuynan azabı yasariz

morata ne durumda acaba

yunus döndü derken o da cezaliymis

önümüzdeki 9 musabakayı alirsak sampiyonlugu ilan ediyoruz matematige göre

dolayisiyla son derece mühim bi müsabaka
9 maçı alınca 3 maç kalıyor nasıl ilan ediyoruz dünden beri anlamadım ben açıkçası.

Kalan 3 maçta 2 yenilgi hakkı veriyor o doğru ama aslında 10 galibiyet gerekiyor Fb puan kaybetmezse.

Ya da 9 galibiyet alacaksak 3 beraberlik hakkımız var demek.

Şampiyon olup Avrupada tekmeyi yiyip dönüyorsan takımı Avrupa aşamasında da ileri taşıyacak bir hoca bulursun diyorum Cengizhan. Buradan nasıl şampiyon olmayalım anlamı çıkardın?

Yok onu çıkarmadım bu sene ayrı top yekün üzerimize geliyorlar şu 5 yıldızı alıp direkt CL ye gidiyoruz ya bu sene olalımda hocasına başkanına sonra bakarız diyorum çok gerildik..

Yok onu çıkarmadım bu sene ayrı top yekün üzerimize geliyorlar şu 5 yıldızı alıp direkt CL ye gidiyoruz ya bu sene olalımda hocasına başkanına sonra bakarız diyorum çok gerildik..
Ben 30 senedir bu ligi izliyorum her sene aynı şeyler oluyor. 10 sene önce 4. yıldızda da aynı şeyleri konuşuyorduk. 20 yıl önce 3. yıldızda da.
Yerel düşünen hiç kimseyle aynı zeminde buluşma imkanım yok.

2 senede beklere harcadığımız para+cuesta ile 0 dan takım kurduğumuz yıllar olmuştu. Diyeceksiniz o zaman Euro şöyle böyleydi diye. F/P olarakta rezilleri oynuyoruz. Bu sahadaki fiyasko. BB, Çin sponsoru, Kapalı Salon, Florya ihalesi, Mecidiyeköy de satılanamayan daireler, Kemerburgaz'a geçiş bunlarda yönetimde olan kepazelikler. Bu kadar yönetilemeyen bir kulüpten başarı bekleyenin aklına şaşarım. Erden Timur'u alttan çekince Jenga gibi çöktü koca kulüp..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 maçı alınca 3 maç kalıyor nasıl ilan ediyoruz dünden beri anlamadım ben açıkçası.

Kalan 3 maçta 2 yenilgi hakkı veriyor o doğru ama aslında 10 galibiyet gerekiyor Fb puan kaybetmezse.

Ya da 9 galibiyet alacaksak 3 beraberlik hakkımız var demek.
1 er hafta bay var galiba

2 senede beklere harcadığımız para+cuesta ile 0 dan takım kurduğumuz yıllar olmuştu. Diyeceksiniz o zaman Euro şöyle böyleydi diye. F/P olarakta rezilleri oynuyoruz. Bu sahadaki fiyasko. BB, Çin sponsoru, Kapalı Salon, Florya ihalesi, Mecidiyeköy de satılanamayan daireler, Kemerburgaz'a geçiş bunlarda yönetimde olan kepazelikler. Bu kadar yönetilemeyen bir kulüpten başarı bekleyenin aklına şaşarım. Erden Timur'u alttan çekince Jenga gibi çöktü koca kulüp..

Erden Timur çok önemli bir isim ancak bu camide sadece 1 tane böyle biri varsa da böyle camianın da ta diye başlamak lazım

Sene sonu

Jelert
Jakobs- sakatlık nedeni ile
Sallai
Cuesta

4’ü ile vedalaşmamız şart.

Osimhen gideceği için elde sakatlıktan nasıl döneceği meçhul İcardi ve Morata kalacak.

Muslera ve Mertens emekli olursa yukarıdakileri arındırınca yabancı kadrosu

Sanchez
Frankowski
Torreira
Lemina
Sara
İcardi
Morata
+
Yusuf (Kerem gönderilip mavi kart 1 seneliğine Yusuf olmalı)

Görüldüğü üzere

Bir sol kanat (üst düzey)
Bir forvet arkası (üst düzey)
Bir kaleci (üst düzey)
Sol stoper (üst düzey)
Sol bek (üst düzey)
Forvet (hareketli ve güçlü)

6 tane A seviye transfer şart.

Bunu asla bu yönetim yapamaz. 2025 transfer dönemini kötü geçirirsek 2026 dünya kupası dönemi de transfer de yapılanma imkansız 2 senemiz çöp olur.

Yönetim mutlaka Erden’i döndürmeli sportif AŞ’ye gerekli gönül alma işini yaparak ve yetkiyi vererek.

Yerli kadromuz ise yeterli görünüyor eğer ayrılan olmazsa Barış , Yunus gibi.

Erden Timur çok önemli bir isim ancak bu camide sadece 1 tane böyle biri varsa da böyle camianın da ta diye başlamak lazım
Adamın burnundan getirdiler ne yapsa battı. Bu adam transferde patladı mı patladı tamam en azından kendi hataları için kaynağını yarattı. Bunu gören kimse elini taşın altına koymaz. Uyku uyuma, hasta hasta çalış, ailenle geçireceğin vakitten feragat et, kendi işinle uğraşacağın zamandan feragat et sonra gelsin 2 tane 5 para etmez dinazor genel kurulda eleştirsin seni. Yönetimde arkadaş dediklerin arkandan dedikodunu yapsın. Nasıl olsa Yogacı Hatip te yapıyor transferi. Kim gelip aynı şeyleri yaşamak ister ki dostum. 1 tane çıktı işte hala onun temeli ile Oligark Ali'nin takımı ile mücadele edebiliyoruz.

Dün izlediğim kadarıyla bek sorununu hallettiğimizi düşünüyorum. fran ve eren lig için gayet yeterli bekler. gelecek sezon apo'nun yerine bir stoper, mertens yerine 10, barış ve sallai'den çıkıp, 2 tane de kanat almalıyız.

Bu camiada elbet tek bir tane erden timur yoktur lakin şuan tanıdığımız ve görünürde olan tek kişi. Herzaman bahsedilen daha fanatik daha modern yeni gs neslinin ilk örneği denebilir kendisine.

Sene sonu

Jelert
Jakobs- sakatlık nedeni ile
Sallai
Cuesta

4’ü ile vedalaşmamız şart.

Osimhen gideceği için elde sakatlıktan nasıl döneceği meçhul İcardi ve Morata kalacak.

Muslera ve Mertens emekli olursa yukarıdakileri arındırınca yabancı kadrosu

Sanchez
Frankowski
Torreira
Lemina
Sara
İcardi
Morata
+
Yusuf (Kerem gönderilip mavi kart 1 seneliğine Yusuf olmalı)

Görüldüğü üzere

Bir sol kanat (üst düzey)
Bir forvet arkası (üst düzey)
Bir kaleci (üst düzey)
Sol stoper (üst düzey)
Sol bek (üst düzey)
Forvet (hareketli ve güçlü)

6 tane A seviye transfer şart.

Bunu asla bu yönetim yapamaz. 2025 transfer dönemini kötü geçirirsek 2026 dünya kupası dönemi de transfer de yapılanma imkansız 2 senemiz çöp olur.

Yönetim mutlaka Erden’i döndürmeli sportif AŞ’ye gerekli gönül alma işini yaparak ve yetkiyi vererek.

Yerli kadromuz ise yeterli görünüyor eğer ayrılan olmazsa Barış , Yunus gibi.

Noa Lang
Baumgartner
Tzolakis
Lucumi
Brown
Arokodare plase David

Süper Lig'de güncel şampiyonluk oranları:

Galatasaray: 1.12
Fenerbahçe: 3.25

GS şahıslara bağlı bir kulüptür.

Öyledirki gidenin yerine 10 yönetici koyarsın o 10 kişi tek kişinin yaptığını yapamaz.

Tarihten FT çıksa tjk oluyorsun zaten direkt.

Öyle biri gider biri gelir diye de bir şey yoktur, 25 senede 4 kere FT geldi, 10-12 sene o yönetti 8 sene şampiyon oldu.

Her dönem oyuncu hoca yönetici birileri çıkmış, Galatasaray hep böyle ayakta kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt