GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5. yıldızdan sonra muhtemelen hoca gitmez ama çok ciddi kararlar alınmalı kesinlikle transfer işi profesyonellere bırakılmalı hatta sportif direktör getirilmeli + iyi bir kondisyoner + yardımcı teknik adamlar alınmalı.
Sportif Direktör net ve hocanın ekibine eklemelerde kalıcı olarak olmalı. Bu hocaya da anlatılabilir hatta hocanın kendisi bunu talep etmesi lazım. Hiç bir TD mükemmel değildir hepsinin belirli başlı kötü tarafları vardır ama ekipleri o kötü taraflarını tamamen kapatamasa bile dezavantajlarını azaltabilirler. Teknik ekip o yüzden önemli bizim Türk TD'lerin anlamadığı bir nokta bence bu.

İyi bir yöneticimiz veya profesyonel bir transfer komitemiz olsa J. David ile birlikte bu adamı paket yapıp bedavaya alabilirsin.

Barış'ı satarsın hatta Yunus'a da en az 10 teklif gelir. Zaten başkada satacak oyuncumuz kalmadı. Hepsini yedik bitirdik afiyetle bundan sonrası karanlık.

Okan'ın aldırdıklarından hangisini satıp para kazanırız kocaman bir sıfır!

Neyse Osimhen ile falan bonservis pazarlığı yapacaklarına David ile bu elamanı aynı bütçenin yarısına imza parası ve maaşa boğarak bağlarsın.

Yazın çok önemli bir tehlike var bunlar kadro planlamasını yaparsa biz yine elimizdeki paradan oluruz. Bir şekilde göndermek lazım.

Zhegrova sözleşmesinin son yılına girecek yani bedavaya alamayız. David'in de TR'ye gelecek olması bir de bedavaya hiç sanmıyorum. Para istiyorsa Arabistan'a gider.

Siz mevcut yönetimimizin vizyonsuzluğunu gerçekten çok hafife alıyorsunuz.

Bilsem ki Okan hoca gidecek yerine wonderkid bi hoca gelecek (Amorim gibi) ya da dünya çapında taktisyen bi hoca gelecek (Tuchel vb) tamam diyeceğim.

Ama bunların en vizyoner hareketi Arda Turan'ı getirmek olur. Fatih Terim'le bile görüşürler. Veya 3-5 senedir takım çalıştırmayan bi hocayı sonunda bulup getirirler. Çapları buna yeter. Vizyonları bu kadar.

Bunu söylediğime inanamıyorum ama seneye şu son 2 haftaya kadar kariyerinin en kötü sezonunu geçiren Muslera sonrası allah bize sabır versin. Kim bilir kimi getirecekler.

Zhegrova sözleşmesinin son yılına girecek yani bedavaya alamayız. David'in de TR'ye gelecek olması bir de bedavaya hiç sanmıyorum. Para istiyorsa Arabistan'a gider.
Paket yapıp ucuza kapatabilirsin demeye çalışıyorum. Bedavaya alınacak adam David.

David çok rahat buraya gelir ama uğraşman lazım. Kimler kimler geldi ve hepsi para için gelmedi düzgün yönetim kabiliyetleri ile transfer edildi.

Renktaş çok şey yazmışsın hepsini okudum da kısa bi cevap vereyim,

Dünya çapında bir hoca gelmeyecekse (Mancini falan da sayılmaz benim burada kast ettiğim türden) ve şampiyon olduysak Okan hocayı gönderip de Skibbe ayarı bi hoca getirmenin bi faydası olmaz.

Tamam, aşırı gelecek vaad eden bi hoca getirelim diyelim. Wonderkid bi hoca gelecek. İyi de, yönetimin son senesinde böyle bi hamle yapmasını da beklemek bana mantıksız geliyor.

Bu yönetimin çapı beli, yapabilecekleri belli.

Muslera'yı gönderir Berke'yi alırlar.
8 milyon euroya dünya kadar wonderkid stoper alabilecekken gider Cuesta alırlar
İcardi Morata gider, Romulo'yu alırlar.
En fazla artık 36 yaşına geldiği için İlkay'ı alırlar 38'lik Mertens'den çıkıp
Okan hocayı gönderir, yabancı ise Torrent ayarı bi hocayı da getirirler.

vallah patladık patlayacağız diye diye patladık en sonunda

ite kaka şampiyonluk mücadelesi veriyor topçularımız

fb yense bitmişti iş zaten onuda zar zor berabere bitirdik

tunelden önce ki son çıkış yoksa bu adam takımı yazın dahada beter hale getirecek

ya bu yaz adam gibi toparlacak bu kadro
yada seneye büyük eziyet var

pili bitti bu takımın ve okanın 0 dan bir kadro kurma yeteneğide yok bilgiside yok

Siz mevcut yönetimimizin vizyonsuzluğunu gerçekten çok hafife alıyorsunuz.

Bilsem ki Okan hoca gidecek yerine wonderkid bi hoca gelecek (Amorim gibi) ya da dünya çapında taktisyen bi hoca gelecek (Tuchel vb) tamam diyeceğim.

Ama bunların en vizyoner hareketi Arda Turan'ı getirmek olur. Fatih Terim'le bile görüşürler. Veya 3-5 senedir takım çalıştırmayan bi hocayı sonunda bulup getirirler. Çapları buna yeter. Vizyonları bu kadar.
Açıkçası yabancı hoca olacaksa Klopp hariç diğer kimseyi istemem ama o bizi ister mi onu bilemem mevcut yönetimle %0 belki Erden Timur olsa %10-15 ihtimal olurdu.

Onun hariç gelecek teknik adamlar kimseyi memnun etmez bir ihtimal Conte'de olabilir.

Jonathan David % 90 ihtimalle Barcelona'ya gidecek.

Osimhen'i Arsenal ve Manchester United ciddi şekilde istiyor, ikisinden biri garanti belki başka talip de çıkar.

City en az 5 tane büyük transfer yapacak, kısacası yazın piyasadaki adamlarda bir sirkülasyon olacak öyle bize fırsat falan çıkmaz.

İyi bir yöneticimiz veya profesyonel bir transfer komitemiz olsa J. David ile birlikte bu adamı paket yapıp ucuza alabilirsin.

Barış'ı satarsın hatta Yunus'a da en az 10 teklif gelir. Zaten başkada satacak oyuncumuz kalmadı. Hepsini yedik bitirdik afiyetle bundan sonrası karanlık.

Okan'ın aldırdıklarından hangisini satıp para kazanırız kocaman bir sıfır!

Neyse Osimhen ile falan bonservis pazarlığı yapacaklarına David ile bu elamanı aynı bütçenin yarısına imza parası ve maaşa boğarak bağlarsın.

Yazın çok önemli bir tehlike var bunlar kadro planlamasını yaparsa biz yine elimizdeki paradan oluruz. Bir şekilde göndermek lazım.

Bizde erden timur+ ne kadar paralı adam varsa toplansın üstüne kanada başbakanı özel ricada bulunsun floryadan belli bir hisse vermemiz lazım anca davidin buraya gelmesi için
+ olarak taylor swifti bile 10 seneligine kendisine alsak olmaz yine

Jonathan David % 90 ihtimalle Barcelona'ya gidecek.

Osimhen'i Arsenal ve Manchester United ciddi şekilde istiyor, ikisinden biri garanti belki başka talip de çıkar.

City en az 5 tane büyük transfer yapacak, kısacası yazın piyasadaki adamlarda bir sirkülasyon olacak öyle bize fırsat falan çıkmaz.

Osimhen kralının bizim takımda yarattığı etki tam şu ya,

Hani iş yerinde bi ekip vardır, bi iş yapacaksındır ama o ekipte biri harbi müthiş iş bitirici adamdır, sen de tüm işleri bi şekilde o adamla yapmaya çalışırsın çünkü herif mükemmel iş yapar. Sürekli ona paslarsın niye adam hallediyor bi şekilde diye.

Tam durum bu ya. Ben hayatımda sahada bu kadar tembel bi takım görmedim uzun yıllardır. Her oyuncunun tek niyeti topu sanki arkadan ayı kovalıyormuş gibi aniden Osimhen'e atmak.

İcardi varken onun yetişemeyeceğini bildiği için oyuncularımız vallahi daha fazla top taşıyor ve sorumluluk alıyordu.

Şimdi Osimhen zaten yetişir anasını satayım salla 50 metre ileri koşsun.

Seneye Kaleci-stoper-defansif orta saha-10 numara-kanat-forvet trasnfeleri lazım

muslera bye bye
toreira boca
osimhen kiralık dönüş
sallai kiralık
cuesta kiralık - nelson saılmazsa tutulur
berkan-kerem-torpilliler gönderilmeli
icardi ile konuşulmalı özel hayatı bu şekilde devam edecekse oda gönderilmeli
hoca olarak Roger Schmidt getirlmeli Okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan gönderilmeli ama en önemli konu dursun özbek 1 yönetici belirlemeli transfer için iki başlılık olmaz

Paket yapıp ucuza kapatabilirsin demeye çalışıyorum. Bedavaya alınacak adam David.

David çok rahat buraya gelir ama uğraşman lazım. Kimler kimler geldi ve hepsi para için gelmedi düzgün yönetim kabiliyetleri ile transfer edildi.
Madrid vb. gibi takımların listesinde olupta buraya bir oyuncu gelmedi. Gelenlerin hep bir sorunu vardı. David'in buraya gelme durumu yok ama Zhegrova'nın var bence.

Bizde erden timur+ ne kadar paralı adam varsa toplansın üstüne kanada başbakanı özel ricada bulunsun floryadan belli bir hisse vermemiz lazım anca davidin buraya gelmesi için
+ olarak taylor swifti bile 10 şenliğine kendisine alsak olmaz yine
O kadar piyasası yok bence şimdiye kadar çoktan kaparlardı. Büyük takım seviyesinde değil bence ha oralara transfer yapar ama tutunamaz.

Doğru planlama ile alınmayacak bir adam değil.

O kadar piyasası yok bence şimdiye kadar çoktan kaparlardı. Büyük takım seviyesinde değil bence ha oralara transfer yapar ama tutunamaz.

Doğru planlama ile alınmayacak bir adam değil.
Piyasası çok top kulüplerin hepsi isteyecektir.En kötü rotasyonda olsun diye , daha fazla para almak için dönem sonunu beklemesi de normal gayet.

Osimhen kralının bizim takımda yarattığı etki tam şu ya,

Hani iş yerinde bi ekip vardır, bi iş yapacaksındır ama o ekipte biri harbi müthiş iş bitirici adamdır, sen de tüm işleri bi şekilde o adamla yapmaya çalışırsın çünkü herif mükemmel iş yapar. Sürekli ona paslarsın niye adam hallediyor bi şekilde diye.

Tam durum bu ya. Ben hayatımda sahada bu kadar tembel bi takım görmedim uzun yıllardır. Her oyuncunun tek niyeti topu sanki arkadan ayı kovalıyormuş gibi aniden Osimhen'e atmak.

İcardi varken onun yetişemeyeceğini bildiği için oyuncularımız vallahi daha fazla top taşıyor ve sorumluluk alıyordu.

Şimdi Osimhen zaten yetişir anasını satayım salla 50 metre ileri koşsun.
Dün yerden oynayabilsek tokatlardık zaten feneri. İlk devredeki maçta bunu çok iyi yapmıştık özellikle Yunus ve Sara iç koridorlarda sürekli pas almıştı ve Mertensle Osimhen muazzam bir uyumla dağıtmıştı rakibi.

Hiç bir şey yapamadıysan aç Fener - Rize maçını izle, Rize nasıl dağıttı feneri, aynı şekilde oynamalıydık biz de.

Yapmaya çalışıp mı yapamadık yoksa direkt mi yapamadık onu bilemiyorum.

Seneye Kaleci-stoper-defansif orta saha-10 numara-kanat-forvet trasnfeleri lazım

muslera bye bye
toreira boca
osimhen kiralık dönüş
sallai kiralık
cuesta kiralık - nelson saılmazsa tutulur
berkan-kerem-torpilliler gönderilmeli
icardi ile konuşulmalı özel hayatı bu şekilde devam edecekse oda gönderilmeli
hoca olarak Roger Schmidt getirlmeli Okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan gönderilmeli ama en önemli konu dursun özbek 1 yönetici belirlemeli transfer için iki başlılık olmaz

Roger Schmidt önemli bi isim ama söyleyeyim Okan hocayla aynı mantıkta oyun oynatan bir hoca.

Mesela UEFA da ilerleyebilseydik o zaman Osimhen alınsın derdim ama 75 milyona takım kurulur.Biz devre arasinda eksik olarak sadece sadece stoper orta saha sağ bek gibi mevkilere baktık ama bizim asıl eksigimiz tempo bunun için de hem genç oyuncular gerekirse de buna uygun tempolu futbol oynatacak hocada getirmek gerekiyor.

Dün yerden oynayabilsek tokatlardık zaten feneri. İlk devredeki maçta bunu çok iyi yapmıştık özellikle Yunus ve Sara iç koridorlarda sürekli pas almıştı ve Mertensle Osimhen muazzam bir uyumla dağıtmıştı rakibi.

Hiç bir şey yapamadıysan aç Fener - Rize maçını izle, Rize nasıl dağıttı feneri, aynı şekilde oynamalıydık biz de.

Yapmaya çalışıp mı yapamadık yoksa direkt mi yapamadık onu bilemiyorum.

Benim hissiyatım şu,

Fener orta sahada iyi baskı yapabiliyor,

Ve biz sahada hem formsuz oyuncularla oynuyoruz hem de Yunus gibi dar alancı bir oyuncumuz yok, ve açıkçası Mertens de yok.

Topu direkt ceza sahasının oralarda kaybedersek kontra yemeyiz ama orta sahada paslaşalım derken kaybedersek Tadic falan zehir gibi pas atabilir endişesiyle dün direkt orta sahayı baypas ettik bence.

Piyasası çok top kulüplerin hepsi isteyecektir.En kötü rotasyonda olsun diye , daha fazla para almak için dönem sonunu beklemesi de normal gayet.
O kadar forvet açlığı varken buna kimse yatırım yapmadı isteseler para verip alırlardı özellikle bu yaz o da piyasasının olmadığını net gösteriyor.

Genk'den beri takip ettiğim bir adam hatta forumda konusunu ben açmış bile olabilirim. Beklenen patlamayı yapamadı tutuk şu anda.

İlla birisi alabilir ama doğru planlama ile biz bile alabiliriz o kadar imkansız bir durum yok.

Benim hissiyatım şu,

Fener orta sahada iyi baskı yapabiliyor,

Ve biz sahada hem formsuz oyuncularla oynuyoruz hem de Yunus gibi dar alancı bir oyuncumuz yok, ve açıkçası Mertens de yok.

Topu direkt ceza sahasının oralarda kaybedersek kontra yemeyiz ama orta sahada paslaşalım derken kaybedersek Tadic falan zehir gibi pas atabilir endişesiyle dün direkt orta sahayı bay pas ettik bence.
Sara dışındakiler top kaybetmediki hiç, Sara da normalde böyle aptalca kaybetmezdi. Bu üçlü üzerinden Osimhen'i bağlantı gibi kullanıp kanatları kaçıracaktık ama maç boyu bir Barış soldan indi bir de Yunus Frankowski'yi kaçırdı o kadar.

Mesela Mertens oynayınca rakip ceza sahasına çapraz koşu yapar, onu yapan da yoktu zaten rol takımı olmadığımız buradan belli, mesela kanatta x oyuncu oynarken başka bir rolle oynuyor ama y oyuncuyu koyuyorsun rol tamamen değişiyor. Bu da şey gibi sen oyuncuya rol vermiyorsun o yuncu kendi karakteristiğine göre oynuyor vs vs

Neyse çok şey anlatırım, normalde böyle şeyler statta izlerken görülür ama bizde tvden bile gözüküyor.

Valla elde İcardi ve Morata varken bu arada (İcardi de gitmezse tabii) seneye çift santraforla oynayacağımız kesin gözüyle bakıyorum.

İnşallah Okan hoca ve teknik heyet buna göre alternatifleriyle beraber düzgün bi kadro planlaması yapar. Çünkü sürekli oynayacak halleri yok.

Hem yedekleri iyi olmalı, hem yeri geldiğinde ikisinden biri kesilip mesela tek santraforla sahaya çıkabilmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt