GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0-0'a bağlamak isteyen takım % 60 topla oynamaz, dünyada yoktur bu olay.

Mou böyle maçları hep 0-0'a oynar ki aklımdan da o geçiyordu, onlar 0-0'a çıkmış desen daha makul karşılardım.
İki takımda 0-0 çıkmış hocam. Mou zaten 0-0 çıkıp duran top olursa onu kovalarız demişler. Okan hoca da ilk hedef tamamen gol yememek şeklinde çıkmış gibi geldi bana açıkcası.

İlki ekstra, gol vuruşundan dolayı, ikincisinde ekstra bir şey yok, solda boş adamı kaçırdılar o geri çıkardı vurdu, sekerek girdi sadece.

İkisi de yerden bilerek yapılan hücumlar, sadece bunlar da değil 30-35e kadar top oynatmadılar fenere net bir şekilde.
Katılıyorum ama işte 0-0 ile 0-2 oynamak aynı değil goller gelince öz güvende geliyor.

Aynısı bizim Kadıköy'deki maçta da oldu. 2 ekstra gol sonrasını çok daha iyi oynadık.

Yav iki golde de defans yerleşik fenerin. Geçiş dediğinde fener yüklenir Rize hızla çıkar, öyle bir oyun yoktu.

30 dk net topu kullanan da Rizeydi

Sonra bıraktılar kartlar gelince de mecburen bıraktılarZ
Iyide bizim maca nazaren fener rize macinda 3 bölgeye daha yakindi kendi sahalarinda. Öyle degilmiydi? Bunu dün bizim macta yapmadiklari icin 100 saat yerden oynasak yine cözemeyiz. Cünkü kapanan takimlara karsi üretemiyoruz. Örnegin avrupa. Ilk mac kendi sahalarinda biraz acik oynayinca bizim oyun biraz daha iyi isledi ve 1:3 lük skor geldi. Eger dün biraz cesaretleri olsa ki mecburdular sampiyonluk acisindan, yine farkli bi skor gelebilirdi cünkü alan bulacaktik. Ama o cesaret onlarda yok o yüzden taha kafadan berberlige raziydilar.

Iyide bizim maca nazaren fener rize macinda 3 bölgeye daha yakindi kendi sahalarinda. Öyle degilmiydi? Bunu dün bizim macta yapmadiklari icin 100 saat yerden oynasak yine cözemeyiz. Cünkü kapanan takimlara karsi üretemiyoruz. Örnegin avrupa. Ilk mac kendi sahalarinda biraz acik oynayinca bizim oyun biraz daha iyi isledi ve 1:3 lük skor geldi. Eger dün biraz cesaretleri olsa yine farkli bi skor gelebilirdi cünkü alan bulacaktik. Ama o cesaret onlarda yok o yüzden taha kafadan berberlige raziydilar.
Fener dün kapanmadıki

Mesela bahsettiğimiz Rize maçında iki golde de kadrajda 5-6 fenerli var minimum yine, öne de çıkamadılar o maçta, Kostic orta yaptı boş boş.

Dün de en fazla bu kadar kapanmışlardır. Kapanmak istese zaten orta sahada Amrabatla çıkardı.

Fener bir sistem takımı gibi oynuyor, oyuncular geniş alanları değil daha limitli alanları kontrol ediyor, bu yüzden boşluk vermiyorlar.

Mesela Davinsonla Abdülkerimin çıkışlarını onlarda göremezsin, oyun yapısı ve saha içi özgürlük seviyesi farklı.

Artik bu mac gecti haftada 1 maca da dustuk moratada donunce eksikte kalmiyor jacobsu saymiyorum

Konsantre olup mac mac anadolu takimlarini gecmek lazim rahat rahat kazanmak lazım

Kasimpasa en zor maçlarımız dan birisi
Rizede oyleydi geçtik gündüz maçı
Hep zor geçer sonra iki kolay maç bizi bekliyor havaya gireriz

Besiktas derbisini kazanırsak bence bu is biter Samsun çok düşüşte samsunu bir sekilde geçeriz

Zaten geriye 7 maç kaliyor
İs oraya kayipsiz geldimi rakibinde umidi kalmaz zaten oraya kadar bir puan kaybi gelir ise iş tamamen bitmiş olur

Bir beraberlik hakkimiz var ise oda Beşiktaş maci olmalı

Bu arada Mourinho'nun açıklamaları üzerine "ya öyle olmayabilir" falan diyen de net karaktersizdir. Bunun tartışılması bile utanç verici.

Kimse kimseye kalkıp böyle şeyler söy-le-ye-mez.

Hele bu Galatasaray kulübesine asla ya-pı-la-maz.

Kimse kusura bakmasın ama hele bi yabancının bunu söylemesi falan. Hayırdır ya. Sen kimsin pzevenk

Bizim maçı yine Cuma'ya koymuşlar bu maçlardan sonra milli takım arasına giriyoruz.
GkomCbcWUAAkdg_

Fener dün kapanmadıki

Mesela bahsettiğimiz Rize maçında iki golde de kadrajda 5-6 fenerli var minimum yine, öne de çıkamadılar o maçta, Kostic orta yaptı boş boş.

Dün de en fazla bu kadar kapanmışlardır. Kapanmak istese zaten orta sahada Amrabatla çıkardı.

Fener bir sistem takımı gibi oynuyor, oyuncular geniş alanları değil daha limitli alanları kontrol ediyor, bu yüzden boşluk vermiyorlar.

Mesela Davinsonla Abdülkerimin çıkışlarını onlarda göremezsin, oyun yapısı ve saha içi özgürlük seviyesi farklı.
Yerden oynasak diyorsun bende diyorum ki üretmekte zorlaniyoruz. Oyunu bize birakinca rakip, birsey yapamiyoruz en büyuk sorunumuz bu. Bu yüzden gecen seneki 0:1 macin kopyasi oldu. Avrupa aynisi. Yerden oynamakla is bitmiyor ki. Sorun top sendeyken akillica kullanmak. Onu yapabilsek asil ozaman delik desik ederiz rakipleri veya feneri. Onu yapamiyoruz zaten aha 3 sene oldu nerdeyse hocanin geleli.

Yerden oynasak diyorsun bende diyorum ki üretmekte zorlaniyoruz. Oyunu bize birakinca rakip, birsey yapamiyoruz en büyuk sorunumuz bu. Bu yüzden gecen seneki 0:1 macin kopyasi oldu. Avrupa aynisi. Yerden oynamakla is bitmiyor ki. Sorun top sendeyken akillica kullanmak. Onu yapabilsek asil ozaman delik desik ederiz rakipleri veya feneri. Onu yapamiyoruz zaten aha 3 sene oldu nerdeyse hocanin geleli.
İlk maçta yaptık bence işte.

Özellikle Yunus'un sol, Sara'nın sağ iç koridorlara girmesiyle bayağı iyi aksiyonlar yaratmıştık. Geçişte de iyidik ama yerleşiklerken de iyi hücumlar ettik, ikinci gol öyle geldi zaten.

Sanki bjk'nin maçını izleyen var. Yayıncı bile istediği gibi at koşturuyor

Özellikle Yunus'un sol, Sara'nın sağ iç koridorlara girmesiyle bayağı iyi aksiyonlar yaratmıştık. Geçişte de iyidik ama yerleşiklerken de iyi hücumlar ettik, ikinci gol öyle geldi zaten.
Geçen ilk maçta girdiğimiz pozisyonların bir buçuk dakikalık özeti geldi, izlerken mutlu oldum. Kısa ve hızlı paslarla o kadar iyi ceza alanına iniyoruz ki Fbliler izliyor sadece. Gerçekten top oynadığımız zamanlardı.

2-3 aydır zevkli bir şekilde izlediğim Galatasaray maçı hatırlamıyorum. AZ maçları ise bu sezonu kapattı benim için, ligde gelecek şampiyonluk iyi tamam ama Avrupa'da bu yatırıma bu kadar erken ve rezil bir şekilde elenmek çok rahatsız ediyor.

100 yilda bi ma olacak. Asil 5 mactan 4dünde böyle oynamalisin. Ha birde mener mecbur acik oynadi o mac bunuda unutmamak lazim.

Bizim maçı yine Cuma'ya koymuşlar bu maçlardan sonra milli takım arasına giriyoruz.
GkomCbcWUAAkdg_
Bu kaçıncı bizim sahada hafta içi oynanan maç. İşten çıkıp koştur koştur maça yetişmeye çalışıyoruz.

Dün yine ortalık trafikten rezaletti zar zor yetiştim. O tarihler Ramazan oruç olanlar olacak bari 21 falan yapsınlar saatleri.

İşten çıkıp hem iftar yapıp hem maça yetişmek gerçekten çok sıkışık olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt