GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanya da mou sevilmiyor sanirim artık,marca dahil bütün büyük gazeteler mou mun ırkçılık olayını haber yapmis

Mourinho nefret söylemiyle karışık ırkçı bir söylemde bulunmuştur.

Böyle de kepaze bi herif.

şu dönemde hocamız terim olsaydı karşıdaki acun mou filan bunlardan şırıngayla kan alırdı ,muhtemelen dursun yönetimide kıl sıçardı korkudan

o değilde madem bu kadar orta ve doldurma meraklısıyız ... yahu hiç mi biraz daha düzgün açıdan orta , topu oraya götürme ve bindirme çalışmıyoruz biz ?

maçlarda şu doldurmalarun %30 defans kafa çalışması %50 si kaleci top alma idmanı kalan %20si hemen toplayamadığımız seken işler.

5. yıldızı takalım, seneye futbolu, ligi salarız diyorduk da galiba seneye de tutulma sebebimizi buldum,

- Ligde tüm hakemler yabancı olur, bu karar alınır.
- Fenerlisi jimnastiklisi işte bu sene GS şampiyon olamaz, sonunda bittiler gibi yorumlar yapmaya başlar.

Here we go...

Haftada 3 maç oynadık onun için antreman yapamadık demiş

vallah gerçekten gs tdsi olmada çok pis laflar ederdim

biride demiyormu bir senmi haftada 3 maç oynuyorsun!

Haftada 3 maç oynadık onun için antreman yapamadık demiş

vallah gerçekten gs tdsi olmada çok pis laflar ederdim

biride demiyormu bir senmi haftada 3 maç oynuyorsun!
maç öncesi yaptığı o açıklama ile maça dair tüm umutlarım uçup gitmişti benim.

bjk süper cup maçından önce de benzer açıklamalar yapmıştı. (bu sadece bir kupa, bu maçı kazanan sezonu kazanmayacak vs vs)

olası bir mağlubiyete altlık yaptığı besbelliydi.

allah'tan lemina vardı da 1 puanı kurtardık.

şu dönemde hocamız terim olsaydı karşıdaki acun mou filan bunlardan şırıngayla kan alırdı ,muhtemelen dursun yönetimide kıl sıçardı korkudan
Her ağzını açtığında 5 maç ceza alıyordu en son. Konuştururlar mı hiç?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maç öncesi yaptığı o açıklama ile maça dair tüm umutlarım uçup gitmişti benim.

bjk süper cup maçından önce de benzer açıklamalar yapmıştı. (bu sadece bir kupa, bu maçı kazanan sezonu kazanmayacak vs vs)

olası bir mağlubiyete altlık yaptığı besbelliydi.

allah'tan lemina vardı da 1 puanı kurtardık.

tembel adam belli

karizması 0

durmadan bir bahanesi var

futbolcudan gram anlamıyor

avrupadan eleniyor gülüyor ula biz ftnin mahçup mahçup bizden özür dilediğini gördük adam uefa kupasını kazanmış adam ya bunun kadar taraftara karşı ego yapmadı ta ki babel olayına kadar!

ya o zıplaması neydi ya kaç yaşında adamsın

vallah sevemiyorum bu adamı olmuyor
zorluyorum olmuyor olmuyor olmuyor

Okan hocanın yerine gelecek adamın direkt etki vermesi gerek lig 2 takımlıya dönmüşken fire verilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt