GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzdendi bütün çaba. Baktılar bizimkiler atmıyor, nasıl içeri sokulduğu belli olmayan meşaleleri bizim taraftarın ğstğne attılar stat galeyana gelsin diye

Acun maç sonu ağlıyordu yabancı hakem gelince hiçbir şey atmadılar görüyormusunuz diye
Acun un boş laflarını gündem yapmak yersiz. İddialarını 10 yaşında bi çocuk bile rahatlıkla çürütebilir.

Ben açıkçası sakatlık sebebiyle durdu maç diye gördüm. Meşale yanmaya devam ederken maçı devam ettirdi. Böyle bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.

musleranın eskişehir maçında bi karambolü vardı 3-4 kere üst üste kurtarıp yemişti

sırf o pozisyonun XGsi 3.5-4 vardır heralde :asd:

Acun un boş laflarını gündem yapmak yersiz. İddialarını 10 yaşında bi çocuk bile rahatlıkla çürütebilir.

Ben açıkçası sakatlık sebebiyle durdu maç diye gördüm. Meşale yanmaya devam ederken maçı devam ettirdi. Böyle bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.
O senin görüşündür rtaşım ben komplolar üstünden hikaye yazmayı seviyorum

frankowski 1 maçla çok gömüldü ne sallaiyle yer değişmesi falan allah aşkına ya

ft zamanında fernando donk ile orta 2liyi çok sağlamlaştırıp bir şekilde de gol bulup maç maç kazanıp yolumuza devam etmiştik

şimdiki hücum hattı o zamanın fersah fersah önünde çok formsuz olsalar da

tek ihtiyacımız olan biraz toparlanmak, haftada 1 maç oynicaz bi zahmet toparlansınlar

ft zamanında fernando donk ile orta 2liyi çok sağlamlaştırıp bir şekilde de gol bulup maç maç kazanıp yolumuza devam etmiştik

şimdiki hücum hattı o zamanın fersah fersah önünde çok formsuz olsalar da

tek ihtiyacımız olan biraz toparlanmak, haftada 1 maç oynicaz bi zahmet toparlansınlar
Ve kemikleşmiş bir 11 lazım

Osimhen
Yunus-mertens/sara-barış
Torreira-lemina
Eren-apo-sanchez-fran
Muslera

sakat ve cezalı olmadığı sürece şu 11i 3-5 maç üst üste görelim artık. Morata dönünce 4-4-2 yapıp barışı yedeğe atıp kanatları sara yunus da yapabiliriz​

Önder özen sağlıklı düsünebilen mantikli bir adamdi yaw ne oldu herife 2 ayda

Pay Day Money GIF by TRT

Her dokunmaya basket maci edasinda duduk caldi. Daha ne yapsin? Turk hakemi de bunlari calardi. Millet bekledi ki ikili mucadeleye izin verecek, Bati Avrupa Ligleri'ndeki gibi oyunun hizli oynanmasina musaade edecek. Ama o ne yapti? Tempoyu caldigi ucuz basket faulleriyle oyle bir yavaslatti ki eminim herkes maci izlerken got bored (Turkcesini yazamiyorum farkli anlama geliyor :D ) olmustur.

Olayları düzgün kavra göktuğ

Vincic denen puştun operasyon yapacağını iddia ettik (haklıydık emareler o yöndeydi)

Ama yapmadı (zırt pırt faul çalması iddia ettiğimiz operasyonun altını doldurmuyo)

Neden diyelim ki. Tepkimizde haklıydık. Bu durum maçı nasıl yönettiğinden bağımsız olarak değerlendirilmeli. Sen yabancı hakem getireceksen iki tarafın da onayladığı bi hakem getirmek zorundasın, kimsenin kafasında soru işareti olmamalı. Nasıl yönettiği başka bir gündem. Yani dünyada elit hakem mi kalmadı da orta hakem mariborlu var mariborlu. İsterse feneri doğrasaydı yine tepkimizde haklıydık sadece yine bi iş yapmaya çalıştınız yine sıvadınız diye dalga geçerdik en çok.

Bu arada ben lavuğun hala operasyon yapabileceğini düşünüyorum

Bu maç "gel gel" maçı olabilir bakın bişi yapmadı gelsin yönetsin denebilir lig daha bitmedi belki kritik bi anda yakacak bizi

Ama bu maç için düşündüğümüz şeyin olmadığı da kesin
Vincicin getirilme amacı sahaya yabancı madde atılırsa maçı tatil etmekti

Bi ara meşale atıldığında durdu fblilerin attığını görünce devam ettirdi

Yok yaw sakatlıktan durdu oyun ya da değişiklik yüzünden bizim tribünde meşale yanarken maçı oynatıyodu herif

Fbliler meşaleyi sokmuş içeri de maçı tatil ettirme planı varsa elindeki meşaleyi saha yerine niye tribüne atsın ki taraftar

Saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt