Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
Pozisyon değişmemeli artık kimsemin sakatla dımı birisi yusuf oynasın. Mevkisinin hangi adamı sakatlanırsa yedekteki oynasın artıkFrankowski ileride oynar arkası jelert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyon değişmemeli artık kimsemin sakatla dımı birisi yusuf oynasın. Mevkisinin hangi adamı sakatlanırsa yedekteki oynasın artıkFrankowski ileride oynar arkası jelert
Acun un boş laflarını gündem yapmak yersiz. İddialarını 10 yaşında bi çocuk bile rahatlıkla çürütebilir.O yüzdendi bütün çaba. Baktılar bizimkiler atmıyor, nasıl içeri sokulduğu belli olmayan meşaleleri bizim taraftarın ğstğne attılar stat galeyana gelsin diye
Acun maç sonu ağlıyordu yabancı hakem gelince hiçbir şey atmadılar görüyormusunuz diye
Sanmam yani yusufu oynatsın hoca. Belki ortasahayı mertens torreira lemşna yapar sağa sarayı atarPozisyon değişmemeli artık kimsemin sakatla dımı birisi yusuf oynasın. Mevkisinin hangi adamı sakatlanırsa yedekteki oynasın artık

O senin görüşündür rtaşım ben komplolar üstünden hikaye yazmayı seviyorumAcun un boş laflarını gündem yapmak yersiz. İddialarını 10 yaşında bi çocuk bile rahatlıkla çürütebilir.
Ben açıkçası sakatlık sebebiyle durdu maç diye gördüm. Meşale yanmaya devam ederken maçı devam ettirdi. Böyle bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.
Süper final semihin altıpastan kafa pozisyonu da baya xg almıştırmusleranın eskişehir maçında bi karambolü vardı 3-4 kere üst üste kurtarıp yemişti
sırf o pozisyonun XGsi 3.5-4 vardır heralde![]()
Artık herkes yerinde oynamalı . Gerekiz mevki değişikligine gerek yok ama 3 4 2 1 sistemini beğeniyorumSanmam yani yusufu oynatsın hoca. Belki ortasahayı mertens torreira lemşna yapar sağa sarayı atar
Kaan geçen sene ki fitliğinde olsa aslında 3lü oynayabiliriz ama bu sene adım bile atamıyor. Bence net sakatlığı varArtık herkes yerinde oynamalı . Gerekiz mevki değişikligine gerek yok ama 3 4 2 1 sistemini beğeniyorum
kurtlar vadisi toplanmış kimse haber vermiyor.
Başkan kılıçları çekmiş.
Kanat kalmamış elimizde sağ öne çözüm üretiyoruzfrankowski 1 maçla çok gömüldü ne sallaiyle yer değişmesi falan allah aşkına ya
Sara oynar ordaKanat kalmamış elimizde sağ öne çözüm üretiyoruz
Masonum etkileri ne olur. Bank of America battı diyebilir miyiz bu hamleyledevlet yapıkredinin ve amerikalı bankanın para çıkışını araştiriyor
yönlendirme varmı diye
operasyon başlıyor![]()
kurtlar vadisi toplanmış kimse haber vermiyor.
Başkan kılıçları çekmiş.
Ve kemikleşmiş bir 11 lazımft zamanında fernando donk ile orta 2liyi çok sağlamlaştırıp bir şekilde de gol bulup maç maç kazanıp yolumuza devam etmiştik
şimdiki hücum hattı o zamanın fersah fersah önünde çok formsuz olsalar da
tek ihtiyacımız olan biraz toparlanmak, haftada 1 maç oynicaz bi zahmet toparlansınlar
Önder özen sağlıklı düsünebilen mantikli bir adamdi yaw ne oldu herife 2 ayda
Her dokunmaya basket maci edasinda duduk caldi. Daha ne yapsin? Turk hakemi de bunlari calardi. Millet bekledi ki ikili mucadeleye izin verecek, Bati Avrupa Ligleri'ndeki gibi oyunun hizli oynanmasina musaade edecek. Ama o ne yapti? Tempoyu caldigi ucuz basket faulleriyle oyle bir yavaslatti ki eminim herkes maci izlerken got bored (Turkcesini yazamiyorum farkli anlama geliyor) olmustur.
Neden diyelim ki. Tepkimizde haklıydık. Bu durum maçı nasıl yönettiğinden bağımsız olarak değerlendirilmeli. Sen yabancı hakem getireceksen iki tarafın da onayladığı bi hakem getirmek zorundasın, kimsenin kafasında soru işareti olmamalı. Nasıl yönettiği başka bir gündem. Yani dünyada elit hakem mi kalmadı da orta hakem mariborlu var mariborlu. İsterse feneri doğrasaydı yine tepkimizde haklıydık sadece yine bi iş yapmaya çalıştınız yine sıvadınız diye dalga geçerdik en çok.
Vincicin getirilme amacı sahaya yabancı madde atılırsa maçı tatil etmekti
Bi ara meşale atıldığında durdu fblilerin attığını görünce devam ettirdi