GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu asil tendonu cidden illet bir şey valla gerekirse jakobsu sezon sonuna kadar 15-20 dakika arada oynatıp birine sokmaya çalışalım.Kimpembe gibi bu da 2 sene ortalıktan kaybolmasin sonra
Halı sahada aşil tendonum koptu. 5 yıl oldu. Halâ eskisi gibi yürüyemiyorum. Yokuş çıkarken, merdiven inip çıkarken tedirginim. 5 yıldır en ufak ani bir depar atmadım. Uzun süre koşmadım. Perde takmak, bir lambayı değiştirmek için taburenin üzerine çıkarken gerginliği hissediyorum. Ben sporcu değilim tabi ki ama aşil ve diz çaprazları bir sporcunun her şeyi. Asla eskisi gibi olmuyor.

Halı sahada aşil tendonum koptu. 5 yıl oldu. Halâ eskisi gibi yürüyemiyorum. Yokuş çıkarken, merdiven inip çıkarken tedirginim. 5 yıldır en ufak ani bir depar atmadım. Uzun süre koşmadım. Perde takmak, bir lambayı değiştirmek için taburenin üzerine çıkarken gerginliği hissediyorum. Ben sporcu değilim tabi ki ama aşil ve diz çaprazları bir sporcunun her şeyi. Asla eskisi gibi olmuyor.
Geçmiş olsun rtas

Halısahada dizim arkadaşın başına çarpıp esnedi. O anki sicaklikla farketmedim sonrasındaki bir hafta içinde korkunç acı çektim. Buz uyguladım durmadı meğer sıcak tutmam gerekiyormuş. Hava soğuk bu aralar dışarı ne zaman çıksam ağrıyor. Bela birsey

Sakatlıkların en kötü yanı da insanda oluşturduğu korku. Üç defa tırnak batması ameliyatı geçirdim. Ayak içi plase vurmaya çekiniyorum farkidna degilim sürekli dışıyla vurmaya çalışıyorum. Diz de aynı şekilde korku olusturdu ani hareketten kaçınıyorum. Çapraz asil falan koparıp nasıl yeniden top oynuyorlar valla helal olsun.

Süper final semihin altıpastan kafa pozisyonu da baya xg almıştır
Kafalarınki düşük ayakla daha yüksek oluyor.

Tek pozisyondan bakmamak lazım.

Oyuncunun kaçırıp tamamladığı penaltı 1.5’a yakın xG alabilir mesela hatta yine kaçırsa 1.5 xGden gol atılamamış olur tek pozisyonda.

Aristoteles iskender küçükken
bu persler bizden daha alt ırk olmasına rağmen bizden daha büyük imparatorluk kurdular bu kabul edilemez demişti

iskender babili aldığında babil prensesi iskendere biz onuru ve gururu olan bir halkız
ne olur istediğin tüm zenginliklerimizi al ama onur ve gururumuzu bizden alma demiş
iskender sonra en yakın arkadaşına
aristotelesin tek yanıldığı konu bu olmalı
bu insanlar bizden çok daha modern çok daha gelişmişler diyor

ne yazık ki mou gibiler bu halkı daha çok aşağılar
çünki karşısına kimse dikilip biz onuru ve gururu olan bir halkız diyen yok! adamın her aşağılamasına evet biz böyleyiz diyen aşağılık bir guruh var!

bu çakal arabistana gidince bakın 1 kere bile arapları kötüleyemeyecek!

Lemina Torreira Sara orta sahasının ve Osimhen Morata ikilisinin aynı anda sahada olduğu bir ideal kadro bulmamız gerekiyor. Şurdan bir tanesi bile yedek kalmamalı. Yunus Akgün de bence dahil bu isimlere hatta.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halısahada dizim arkadaşın başına çarpıp esnedi. O anki sicaklikla farketmedim sonrasındaki bir hafta içinde korkunç acı çektim. Buz uyguladım durmadı meğer sıcak tutmam gerekiyormuş. Hava soğuk bu aralar dışarı ne zaman çıksam ağrıyor. Bela birsey
Aha menisküs yırtığı nerde görsem tanırım.

Yarın maçımız varmış yaw

Morata döndükten sonra en doğru kadro bu gibi

IMG_8789.webp

Aristoteles iskender küçükken
bu persler bizden daha alt ırk olmasına rağmen bizden daha büyük imparatorluk kurdular bu kabul edilemez demişti

iskender babili aldığında babil prensesi iskendere biz onuru ve gururu olan bir halkız
ne olur istediğin tüm zenginliklerimizi al ama onur ve gururumuzu bizden alma demiş
iskender sonra en yakın arkadaşına
aristotelesin tek yanıldığı konu bu olmalı
bu insanlar bizden çok daha modern çok daha gelişmişler diyor

ne yazık ki mou gibiler bu halkı daha çok aşağılar
çünki karşısına kimse dikilip biz onuru ve gururu olan bir halkız diyen yok! adamın her aşağılamasına evet biz böyleyiz diyen aşağılık bir guruh var!

bu çakal arabistana gidince bakın 1 kere bile arapları kötüleyemeyecek!
Sen mason musun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt