GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray gibi bir markanın üyesi taner aşkın,başkanı dursun,yöneticisi hatip,tdsi okan,scoutu utkucan,performans antrenorü kaan arısoy

Olamazzzzzzz!!!!!

Şampiyon olursak direk UCL ve 40 milyona yakın para gelecek. Nelson Zaniolo 15 gelse 55 yapar. Yazın 70 80 milyon bütçe olabilir.
Gidip Ilkay'a gömmeyelim. Bir zahmet 10 no bulsunlar

Çok mantıklı hareket sezon sonuna bırakıp sonra da çıkış maddesinin zamanı geçti Napoli çok para istedi deriz.

Ilk geldiginde Icardiyle oynarken cok iyiydi ama su an 75i birakin 25lik bir katki vermiyor.

Ilhan Cavcavin 300bin dolara kapattigi pivot forvetlerden hallice.

Hirsli, istekli olabilir. Etrafi kotu olabilir ama Output bu kadar.

Ilk geldiginde Icardiyle oynarken cok iyiydi ama su an 75i birakin 25lik bir katki vermiyor.

Ilhan Cavcavin 300bin dolara kapattigi pivot forvetlerden hallice.

Hirsli, istekli olabilir. Etrafi kotu olabilir ama Output bu kadar.

Forumu misafire kapatin abi boyle yorumlari uye olmayanlar gormesin bari ya

İyice reklam oluyoruz

Ertem abi saçlarını ektirmiş reklamlarda da vardı :D
Resim

Karar dedigi osimhen'in kararı. Yazın karar verecekmiş geleceğine. Yüksek ihtimal de premier lige gider.

Bana şöyle geliyor, Osimhen'in gitmek istediği belli başlı kulüpler var.

Onlardan teklif gelmiyorsa net burada kalmak ister ve bizimkiler de zaten sadece 1 yıllığına alır Osimhen'i. 1 yıl sonra aldığımız paraya veya biraz azına da satarız Premier League'ye falan.

Muhtemelen Chelsea vs istiyor Osimhen.

Bana şöyle geliyor, Osimhen'in gitmek istediği belli başlı kulüpler var.

Onlardan teklif gelmiyorsa net burada kalmak ister ve bizimkiler de zaten sadece 1 yıllığına alır Osimhen'i. 1 yıl sonra aldığımız paraya veya biraz azına da satarız Premier League'ye falan.

Muhtemelen Chelsea vs istiyor Osimhen.
Chelsea ile kavgalilardi geçen yaz maaşda anlaşamadilar ama manu olabilir yeniden yapılanmaya gidiyorlar oranın yıldızı olmak isteyebilir.

Chelsea ile kavgalilardi geçen yaz maaşda anlaşamadilar ama manu olabilir yeniden yapılanmaya gidiyorlar oranın yıldızı olmak isteyebilir.

Osimhen'in tavanını gördüğünü düşünüyorum Napoli'de. Ve açıkçası önünde prime diyebileceğimiz 3-4 senesi kaldı. Bana öyle geliyor ki 32-33 yaşlarında geri döner bize.

Victor Osimhen’in MR sonucu temiz çıkarken, Eren Elmalı ve Roland Sallai’nin de Kasımpaşa karşısında forma giyebileceği bildirildi.

Alvaro Morata da sakatlığını atlattı ve takıma geri dönüyor.
Çok güzel. Avrupa da bittiği için inşallah kas sakatlıkları da biter.

Victor Osimhen’in MR sonucu temiz çıkarken, Eren Elmalı ve Roland Sallai’nin de Kasımpaşa karşısında forma giyebileceği bildirildi.

Alvaro Morata da sakatlığını atlattı ve takıma geri dönüyor.
bu postunun kaynağı nedir?

- gsc yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt