GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray gibi bir markanın üyesi taner aşkın,başkanı dursun,yöneticisi hatip,tdsi okan,scoutu utkucan,performans antrenorü kaan arısoy

Olamazzzzzzz!!!!!
Okanın neyi var yav.
Kabul edelim bu ülkede tepe noktası bu adam. Bunun üstüne al dünyanın en elit td getirdiler ne halde.
Beşiktaş en gelişime yakın barcelona görmüş adamı getirdi be hale geldi. Santos gibi bir herifi getirdiler yemedi.

Fener portekizin içindne geçen taktik dahisi portekizliyi getirdi.
Bu ülkenin gerçeklerine dönmemiz gerekiyor.

Hem lig istiyoruz hem avrupa evet ama olmuyor işte içeride biti de iti de çok. Normal olaylar yaşamıyoruz son 3 senede.
Tehdit edildik, yalnızlaştırıldık, şiddetin her türlüsünü, ayrımı, kayırmayı, her bir boku yaşadık.
Bizim ligde düzenli şekilde başarılı olup bunları çökertmediğimiz sürece hem lig hem avrupa olsun deme şansımız yok.

Hele bu oyuncu öğütme konusunda master yapmış taraftar ile daha da zor.
Okan yetersiz mi? Evet.

Daha düne kadar borç içinde yüzen yatırım bulamayan bir kulüptün sen. Çapın bu kardeşim.

Angelinosunu, barışını, keremini, icarsisini, mertensini, nelssonunu, zahasını yemek için tetikte bekleyip sonra da okan takımı ne hale getirdi demekten başka yaptığımız bir şey yok.

Yazın kellesini aldığımız son kurban portekizde el üstünde tutuluyor. Oyuncu, hoca değişmiyor illa bir yerden gömecem bir konu buluyoruz.
Geçen sene kerem avrupada oynayamaz ehehe idi bu sene okana taktınız.

Eleştiriyoruz tamam da her fırsatta işi kin boyutuna taşımak işin bokunun çıktığı yer yani artık.

Erteleme istemek bile sacmalik herkes oynuyor Türkiye kupasını,eğer çok yorgunuz diyorsan oynatma as oyuncularını kupada

saçma sapan işlerle ugrasmayı bırakıp işimize mi baksak biraz ya. sırf bunlarla ugrasıp enerjiyi burda harcadığımız için bile düşmüş olabilir oyunumuz. sahadan uazklasırsan kaybedersin bu kadar basit. bu kadar paraları bosa mı harcıyoruz yani gs takımı kupa için yedek kadrolardan liste çıkaramıyorsa vay halimize.
Benim aklıma gelen FB'nin de fikstür sıkıştığında erteleme talep edeceği senaryoda emsal karar olsun diye bizimkini ertelemediniz FB'nin maçını nasıl ertelersiniz diyebilmek için.

Fb'nin arka bahçesi kaç kulüp varsa

Sivasspor
Antalyaspor

vb patır patır yabancı hakem istemiyoruz diye açıklama yapıyor.

Onlar da farkında hakkaniyetli yabancı hakem ile puan farkının azalmak bir yana açılacağının.

Mecnun'un kulübü ve Opet fahri sponsoru ve FB'li olmayanın TD olarak dahi kulüp kapısından giremediği Antalya bu açıklamayı yapıyorsa birilerinin nasıl tutuştuğunu gösterir.

Fb'nin arka bahçesi kaç kulüp varsa

Sivasspor
Antalyaspor

vb patır patır yabancı hakem istemiyoruz diye açıklama yapıyor.

Onlar da farkında hakkaniyetli yabancı hakem ile puan farkının azalmak bir yana açılacağının.

Mecnun'un kulübü ve Opet fahri sponsoru ve FB'li olmayanın TD olarak dahi kulüp kapısından giremediği Antalya bu açıklamayı yapıyorsa birilerinin nasıl tutuştuğunu gösterir.
bravo alpay. aynı noktaya parmak bastıydım ben de.

işi tam çakozlayamadım ama bu işte bir gariplik var gerçekten.

ne kadar fb düşmanı kulüp varsa, fb gibi yabancı hakem istiyor.
ne kadar fb dostu kulüp varsa, fb karşıtı yerli hakem istiyor.

bravo alpay. aynı noktaya parmak bastıydım ben de.

işi tam çakozlayamadım ama bu işte bir gariplik var gerçekten.

ne kadar fb düşmanı kulüp varsa, fb gibi yabancı hakem istiyor.
ne kadar fb dostu kulüp varsa, fb karşıtı yerli hakem istiyor.

Beşiktaş hariç aynen.

Ama bence yeni başkanları ile KOÇ'un arası çok yok.

O yüzden de BJK toparladı zaten. Bunlar ne ki uyduları ne olacak.

Okanın neyi var yav.
Kabul edelim bu ülkede tepe noktası bu adam. Bunun üstüne al dünyanın en elit td getirdiler ne halde.
Beşiktaş en gelişime yakın barcelona görmüş adamı getirdi be hale geldi. Santos gibi bir herifi getirdiler yemedi.

Fener portekizin içindne geçen taktik dahisi portekizliyi getirdi.
Bu ülkenin gerçeklerine dönmemiz gerekiyor.

Hem lig istiyoruz hem avrupa evet ama olmuyor işte içeride biti de iti de çok. Normal olaylar yaşamıyoruz son 3 senede.
Tehdit edildik, yalnızlaştırıldık, şiddetin her türlüsünü, ayrımı, kayırmayı, her bir boku yaşadık.
Bizim ligde düzenli şekilde başarılı olup bunları çökertmediğimiz sürece hem lig hem avrupa olsun deme şansımız yok.

Hele bu oyuncu öğütme konusunda master yapmış taraftar ile daha da zor.
Okan yetersiz mi? Evet.

Daha düne kadar borç içinde yüzen yatırım bulamayan bir kulüptün sen. Çapın bu kardeşim.

Angelinosunu, barışını, keremini, icarsisini, mertensini, nelssonunu, zahasını yemek için tetikte bekleyip sonra da okan takımı ne hale getirdi demekten başka yaptığımız bir şey yok.

Yazın kellesini aldığımız son kurban portekizde el üstünde tutuluyor. Oyuncu, hoca değişmiyor illa bir yerden gömecem bir konu buluyoruz.
Geçen sene kerem avrupada oynayamaz ehehe idi bu sene okana taktınız.

Eleştiriyoruz tamam da her fırsatta işi kin boyutuna taşımak işin bokunun çıktığı yer yani artık.

Okanın neyi var diyosan ben sana ne anlatabilirim ki

Üye görüşü sekmesinde trde antrenman yetersizliği konusu var dün oraya neyinin olmadığıyla ilgili 200 tane madde yazdım oku lütfen ve rica ediyorum artık okanı savunma ya da niye gitsin ki deme,diyeceksen beni alıntılama

Şu an okanı tartışma konusu zaten çoktan kapandı geride kaldı orayı geçtik,yazın elveda diyip nasıl yapılanacaz kimle yapılanacaz o noktadayız bu minvalde şeyler yaz onu da ben okuyayım

Okanın neyi var diyosan ben sana ne anlatabilirim ki

Üye görüşü sekmesinde trde antrenman yetersizliği konusu var dün oraya neyinin olmadığıyla ilgili 200 tane madde yazdım oku lütfen ve rica ediyorum artık okanı savunma ya da niye gitsin ki deme,diyeceksen beni alıntılama

Şu an okanı tartışma konusu zaten çoktan kapandı geride kaldı orayı geçtik,yazın elveda diyip nasıl yapılanacaz kimle yapılanacaz o noktadayız bu minvalde şeyler yaz onu da ben okuyayım
hala milleti baymaya devam ediyon ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt