GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat ederseniz fener yabancı hakem meselesinde çok sinsi ve haince bir oyun peşinde. Kendileri yabancı hakem istediklerini açıkladılar ama ne kadar uydu takımları varsa hepsine Türk hakem istemi açıklaması yaptırttılar. Yabancı hakemlerle farkın kapanmayacağını onlar da çok iyi biliyor. Bu durum bana Braveheart filminde cüzzamlı İskoç Soylusunun oğluna "Sen Wliiliam Wallace'yi destekle ayaklanmayı büyüt, ben de İngiltere 'nin yanında olduğumuzu bildirecem" sahnesini hatırlattı. Bu hainlerden her türlü oyun beklenir ayık olmak lazım. Bence biz de yabancı hakem istemeliyiz.

Geçen sene konferansı kazanan oly sadece 14 kağıt harcamış 7de satış yapmış -7yle sezona girmiş al de devam ediyolar ligde de liderler

Bizim bi jelert parasına sezon planlaması yapmış adamlar

Hiç utanılıyo mu acaba merak ediyorum

Geçen sene konferansı kazanan oly sadece 14 kağıt harcamış 7de satış yapmış -7yle sezona girmiş al de devam ediyolar ligde de liderler

Bizim bi jelert parasına sezon planlaması yapmış adamlar

Hiç utanılıyo mu acaba merak ediyorum
Şu an veya sezon başında izlediğimiz oyunu oynamak için bu paraları harcamaya gerek yok zaten.

Kendini kandıran taraftarımız bu ligde şampiyon olmak için bu paraların harcanması gerektiğini söylüyor ama öyle bir dünya yok.

İş biraz top oynamana bakar, az biraz sistem oturtursan da karşında kimse duramaz. Boktan zeminlerde kaos oyunlarıyla oynayan takımlarımız ve kaos sever taraftarımız kendi arasında takılıyor işte.

Kötü oyunun en büyük sebeplerinden birisi 2 kanat da güreşçi ve 10 numaralarımızdan birisi 38 yaşında diğeri daha 90 dakika oynadı ki fener maçı sayılmaz.
Bence düzelme olmazsa ciddi ciddi Kerem D. denenmeli. Okan Buruk'un en büyük eksisi sildi mi tam siliyor.
Kasımpaşa
Lemina Torreira
Sallai Sara BAY

Alanya maçı
Lemina Torreira
Xxx Sara Yunus

Sara'da düzelme olmazsa Kerem. D ( bjk ts maçı bilemem)
Bana kalsa Frank'i sağda denerdim.

Devre arasinda yapilan transferler her gun Florya'da antrenmana cikan ama mac gunu kadroya bile alinmayan topcular yetersiz bulunduklari icin mi yapildi? Yoksa ne taraftar ne hoca, ozellikle de hoca sabretmedigi ya da uzerlerinde durmaya usendigi icin min yapildi?

1927 Solvay Kongresi, pek çok ünlü bilim insanı var karede

images

Irkçılığı gündemden düşürmemek lazım. Biraz da onlar uğraşsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt