- 23 Temmuz 2011
- 75.697
- 51.186
- 4.843
Fotoyu gorunce sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıymetli sukuat adaylari degerlendirebilir
Recep icfindik suresis ban yemis sasirdim
baya ilginç tespitleri vardi, silide yasiyordu sanırım
okan denen kişi otorite sahibi olmadığı için egoları yönetemedi kolay olanı seçip maç çözecek kim varsa gönderdi şimdi kalan 11 haftada acı çekiyoruz
Zaha, Ziyech.Kimlerdi bu isimler Hocam ? Bende ögrenmek istiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar tüm suratsızlar gönderildi, takimda negativlik yayan kimse kalmadı diye seviniliyordu da, merak ettim.
Cansın Arif abim seviliyosun..
hocam hep suçlu futbolcular mı bu futbolcular bu seviyelere nasıl geldi sürekli suratsızlarsa sende bi sıkıntı var demek ki adamlar mutsuz oluyor kerem zaha ziyech tete en az birini kazansan ya da bunların hepsi takımı baltalıyorsa o zaman yazın oğuz aydını alsaydın takımda bir sürü kanat var demeyip nerden baksan tutarsız bu adamKimlerdi bu isimler Hocam ? Bende ögrenmek istiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar tüm suratsızlar gönderildi, takimda negativlik yayan kimse kalmadı diye seviniliyordu da, merak ettim.
Onayladılar tabi kiOkan hocanın 1 maç cezası ne oldu?
Zaha, Ziyech.
Nicelik açısından çok haklı.
hocam hep suçlu futbolcular mı bu futbolcular bu seviyelere nasıl geldi sürekli suratsızlarsa sende bi sıkıntı var demek ki adamlar mutsuz oluyor kerem zaha ziyech tete en az birini kazansan ya da bunların hepsi takımı baltalıyorsa o zaman yazın oğuz aydını alsaydın takımda bir sürü kanat var demeyip nerden baksan tutarsız bu adam