GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan denen kişi otorite sahibi olmadığı için egoları yönetemedi kolay olanı seçip maç çözecek kim varsa gönderdi şimdi kalan 11 haftada acı çekiyoruz

Klopp dönmek istiyormuş. Real Madrid harici kimse yok gibi.
Tabi dolu olanlardan değiştirmek isteyenler olabilir.

okan denen kişi otorite sahibi olmadığı için egoları yönetemedi kolay olanı seçip maç çözecek kim varsa gönderdi şimdi kalan 11 haftada acı çekiyoruz

Kimlerdi bu isimler Hocam ? Bende ögrenmek istiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar tüm suratsızlar gönderildi, takimda negativlik yayan kimse kalmadı diye seviniliyordu da, merak ettim.

Kimlerdi bu isimler Hocam ? Bende ögrenmek istiyorum. Bundan 1 ay öncesine kadar tüm suratsızlar gönderildi, takimda negativlik yayan kimse kalmadı diye seviniliyordu da, merak ettim.
hocam hep suçlu futbolcular mı bu futbolcular bu seviyelere nasıl geldi sürekli suratsızlarsa sende bi sıkıntı var demek ki adamlar mutsuz oluyor kerem zaha ziyech tete en az birini kazansan ya da bunların hepsi takımı baltalıyorsa o zaman yazın oğuz aydını alsaydın takımda bir sürü kanat var demeyip nerden baksan tutarsız bu adam

Tahkim Kurulu, Jose Mourinho'nun 4 maçlık cezasını 2 maça düşürdü.

Zaha, Ziyech.
Nicelik açısından çok haklı.

Kanatta çok değil 1 tane iyi oyuncumuz olsaydı safkan kanat, bu isimleri hatirlamayacaktik bile. Görüşünüze saygı duyuyorum fakat ben tam tersini düşünüyorum. 2 isim de bizde maçlara etki edecek isteğe de, performansa da sahip değillerdi.
hocam hep suçlu futbolcular mı bu futbolcular bu seviyelere nasıl geldi sürekli suratsızlarsa sende bi sıkıntı var demek ki adamlar mutsuz oluyor kerem zaha ziyech tete en az birini kazansan ya da bunların hepsi takımı baltalıyorsa o zaman yazın oğuz aydını alsaydın takımda bir sürü kanat var demeyip nerden baksan tutarsız bu adam

Oğuz Aydin alinabilirdi fakat bu yönetimin hatası hocanın değil. Bizzat başkanımiz ilgileniyordu bu konuyla sonuc ortada.

Saydığın diğer isimlerin bizden sonrada ne yaptıkları ortada. Lyon Zaha icin kayip ilanı verecek duruma geldi. Kerem konusunda hoca sürekli oynatıp iyilik yaptığını sanarken,adami yıprattı evet ama Kerem benfica da bile aynı çizgide devam ediyor. Adam rüzgardan nem kapiyor.

Hocanın hataları tabii ki var,tutarsız da olduğu doğru. Yönetime güvenip hata yaptı ve onlar transfer yapamadikca alakali,alakasız sürekli transfer hedeflerini değişti. En ihtiyacı olan bölgelere transfer yerine, en iyi bölgesine yaplian transferlere evet dedi. Şuan bu eleştirelere maruz kaliyorsa bunun suçlusu kendisi. Yönetime uymak yerine, kendi ihtiyaçlarında ısrarcı olsaydı keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt