GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca vizyonunu kaybetti
Turkiye liginde basarili olur bizim lig icin iyi futbol oynatir avrupada husran olunca
Avrupa basarisi istiyoruz derdi

Simdi avrupadan eleniyor ama ligte lideriz diyecek kadar vasat bir adama donustu

Sonuctan bagimsis sene sonu acilen yollar ayrilmali Terzic Tuchell ayarinda bir hoca getirilmeli

Evladiyelik olarak oynayan Muslera Mertens Abdulkerim filan hepsiyle yollar ayrilmali
Doğru yerler var ama bazı şeyler çok duygusal yada mantıksız söylemler, teknik taktik oyun gibi şeylere herkes yanlışları soyluyor ,avrupa konusu da keza öyle
Fakat bu adam inanılmaz şekilde ve bilerek yalnız bırakılmış durumda ,ve bu kolay birsey değil heryerden saldırılar var ve savunan tek 1 kişi bile yok yani 3 yılın sonunda çok yıprandı, bence zaten 5.yildizi alınca kendisi dinlenmek isteyecektir ama hocanın yerine gekecek adamlar terzi tuchel gibi adamlar asla olamaz onların bizim ligte etkisi bilicten fazla olamaz yabancı hocayla bizim lig çok zor anca klopp tarzı allegri tarzı adamlarla olursa olur

Özetle hocaya eleştirilerin tek taraflı ve art niyetli olduğunu düşünüyorum artık, bende çok eleştiriyorum ama bu denli baskı ve saldırı altındaki bir insana kizsamda saygı duyuyorum
Hocanın bence en bariz hatası yönetimi gereksiz koruması oldu halbuki Terim gibi bunları taraftarın önüne atsaydı kendi saygınlığı da artırdı, umarım gemiyi limana yanastirir ve 5.yildizi takar

Doğru yerler var ama bazı şeyler çok duygusal yada mantıksız söylemler, teknik taktik oyun gibi şeylere herkes yanlışları soyluyor ,avrupa konusu da keza öyle
Fakat bu adam inanılmaz şekilde ve bilerek yalnız bırakılmış durumda ,ve bu kolay birsey değil heryerden saldırılar var ve savunan tek 1 kişi bile yok yani 3 yılın sonunda çok yıprandı, bence zaten 5.yildizi alınca kendisi dinlenmek isteyecektir ama hocanın yerine gekecek adamlar terzi tuchel gibi adamlar asla olamaz onların bizim ligte etkisi bilicten fazla olamaz yabancı hocayla bizim lig çok zor anca klopp tarzı allegri tarzı adamlarla olursa olur

Özetle hocaya eleştirilerin tek taraflı ve art niyetli olduğunu düşünüyorum artık, bende çok eleştiriyorum ama bu denli baskı ve saldırı altındaki bir insana kizsamda saygı duyuyorum
Hocanın bence en bariz hatası yönetimi gereksiz koruması oldu halbuki Terim gibi bunları taraftarın önüne atsaydı kendi saygınlığı da artırdı, umarım gemiyi limana yanastirir ve 5.yildizi takar
Bırakmaz. Şampiyonluk gelirse 5 sene üst üste için mücadele eder. Zaten motivasyon için bizim de mottomuz 5 sene üst üste olmalı.
Şarkısı da hazır.
5 sene üst üste şampiyon olduk
Türkiye'nin kralı olduk
Gerçekleri tarih yazar
Tarihi de Galatasaray

Berk Göl:

30 senedir futbol izliyorum, Mancini'nin Drogba-Ceyhun Gülselam değişikliğinden bile daha kötü bir değişiklik ilk defa görüyorum Galatasaray tarihinde."

Acı ama gerçek bir yorum...

Cuesta kadar daha gelmeden kağıt üstünde kötü tercih olduğu bu kadar belli transfer çok az gördüm. Yani iyi çıkma olasılığı yine sıfırdı demiyorum ama belliydi bir yandan da... Genk'te bile formayı genç stoperlere kaptırmış 1.80'lik stoper aldık... Hayır hızlı desen öyle aman aman hızlı da değil.... Güçlü desen güçlü hiç değil...

Bir mucize lazım. İlk yarı bu mucizeyi Yunus yaptı. Yusuf veya Berat yada başka biri çıkıp fark yaratması lazım.

Maçtan önce defalarca yazdım. Bu maça farklı bir şeyler, cesur hamleler yapmak zorundayız yoksa puan kaybı çok net gelecek diye.

Geldi de.

Futbolun adaleti nefis bir şey. Anında cezalandırıyor işte

Evet fenerde bok gibi oynuyor ama arkasinda binbir dolap ceviren bir koc birde acun var, simdi bu moral ile puan kaybederler mi? Evet kesin kaybederler ama bizim cöküs osmanlida bile bu kadar agir olmamistir.

Maçtan önce defalarca yazdım. Bu maça farklı bir şeyler, cesur hamleler yapmak zorundayız yoksa puan kaybı çok net gelecek diye.

Geldi de.

Futbolun adaleti nefis bir şey. Anında cezalandırıyor işte
namağlup falan bir şeyler anlatıyordun sallama yaw. dediğin farklı bir şeyi denedi işte. cuestayı alıp 3lüye döndü iyi kötü işleyen çarkı bozdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt